Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Az a helyzet, hogy a Media Martknak az online webshopja totál külön van az offline üzletektől. Én üzletben dolgozok és nálunk minden telefon, amit eladunk azt ki kell írnunk egy bizonylatra, amire az IMEI számot is ráhúzzuk, a másik dolog hogy a vevőszolgálaton pedig egy garanciajegyet is kapsz. A garjegyen a telefon típusa, imei-je és vásárlás dátum/helye rögzül, tehát plusz egy IMEI-s bizonyíték, hogy hol is vetted az adott készüléket.
Annyit tudok javasolni, hogy akár facebookon lehet írni a Media Markt online-nak, vagy befárd az illető valamelyik üzletbe és kérelmeti a garanciajegyet. Egy jó tanács, ha esetleg máskor rendel valaki és lehetősége van rá, akkor üzletben vegyétek át, mert amiket fentebb írtam, ugyan úgy fognak zajlani.

-
hemaka
nagyúr
En a mai napig nem ertem mi is ez a szavatossag pontosan, valami mondvacsinalt garancia?
Anno amikor az mm-ben meloztam imeit mi irtunk a szamlara, aztan nem tudom, hogy most mi a helyzet.
Telekomnal eleve ugy nyomtattuk a szamlat es garijegyet, de most az elektronikusban is ott van, bar naluk mindig magyar regios volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi