- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Parallaxis #570 üzenetére
Nekem az említett telefonoknál "gyengébb" telefonjaim voltak és nem tapasztaltam ilyesmit, sem az S6Edgen sem a Priven, nem töltök le sok felesleges, reklámmal sz@rrá tűzdelt alkalmazást és tök jól működik, konkrétan az S6nál szerettem meg az androidot és nem bántam meg, hogy OS10ről nem iOSre váltottam. Körülöttem is legalább 3 S7E tulaj van, akik szintén "okosan" használják a telefont és ők sem panaszkodnak ilyen dolgokra. Szóval megint csak ott tartunk, hogy sokan mondjuk, hogy már jó a telefon, "de persze lehet homokba dugni a fejet"... Az android használhatóságban, szerintem és még jópár ember szerint többet fejlődött mint az iOS és egyszerűbben használható a mindennapokban, kompatibilitásban is és legalább nem nyomnak le a torkodon minimum 5 éves technológiát, rondán, de legalább drágán.
(#577) galaxys80
Persze mert akár buszon, ha leülsz, vagy lehajolsz valamiért, akkor mindig ki kell venni a telefont? Ez is feature és jópár ezer plusz forint? Nekem egyik telefonom sem volt hajlamos hajlásra, pedig 1x 2x igencsak szúrta az oldalam, ellentétben azzal, hogy az i6nál hiba volt a meghajlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest