Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
válasz
Crafter32 #227 üzenetére
"erre gyűjt M.o.-n a tömeg 60 nm2 -en zsíros kenyeret vacsorázva"
Én meg 16 évesen elmentem diákmunkára hogy az első számítógépemet megvegyem..és közben mit ad Isten, zsíroskenyeret zabáltam. Mekkora hülye vagyok mi, inkább fogni kellett volna a pénzt és pickszalámira költeni az egészet hogy utána sz@rként távozzon. -
buvartacsko
addikt
válasz
Crafter32 #231 üzenetére
Ez sajnos nem igaz szerintem, mert az i7 Plus csak annyival """erősebb""" hogy +1GB RAM van benne a sima i7-hez képest. Az SE-ben is koppra ugyanaz a HW volt (CPU és RAM mennyiségre gondolok itt) mint a 6s-ben, mégis valóban voltak sokan akik inkább a hatos iPhonet választották.
Az átlag Apple usernek fogalma sincs hogy milyen HW dolgozik a gépben egyébként, nem is érdekli, neki pont elég az, hogy az Apple azt mondja 2x gyorsabb az i6-nál, ez persze nem azt jelenti hogy az adott user hülye. Nézd meg az átlag autó tulajdonost, rohadtul nem tudja és nem is érdekli hogy pontosan mi van a motorháztető alatt, neki csak annyi a lényeg hogy eljusson A-ból B-be megbízhatóan, ha ez a legtöbbször teljesül a lehető legkevesebb beavatkozás nélkül akkor örül.
-
Paarthurnax
senior tag
-
janeszgol
félisten
válasz
Crafter32 #231 üzenetére
Lehetséges, de inkább azt gondolom, hogy a jack elhagyása miatt a nagyobb üzem idejű modell felé vették az irányt az emberek. Ami érthető.
Kijött a SE és mégis voltak olyanok, akik inkább a sima hatost vették. Ezt a gyakorikerdeseken is olvastam. Pedig a SE jobb felszereltségű.Bocsánat a hangnemért az előzőben!
-
janeszgol
félisten
válasz
Crafter32 #227 üzenetére
Ez úgy, ahogy van nettó marhaság. Azért veszik, mert sokkal jobb az üzem ideje. Hiába nagyobb felbontású a kijelző, sokkal nagyobb, átlag egy ezressel nagyobb akksi van a Plusban. Illetőleg akinek a nagyobb kijelző kell.
Most a hetes szériánál van az, hogy érdekesebb a Plus a hardver miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged