- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Nem látom a topic nevében sehol a HTC-t, senkit nem érdekel itt ez szerintem, azt hittem hogy itt lehet sz iPhone-rol beszélni, de úgy tűnik mások beszélgetnek arról hogy a szolgáltató hogy veri át őket a hüvely meg a sony meg a hátécé telefonokkal. Lehet hogy a hüvely topicba lehet az iPhonerol beszélni?
-
buvartacsko
addikt
válasz
janeszgol #336 üzenetére
Őszintén szólva amikor személyesen vettem telefont akkor sem próbáltak teriteni, mondtam hogy mi kell és azt adták, szóval nem értem, de ma mar lehet mindent online intézni kb, főleg ezt, így nem látom értelmet hogy jo pár órát elcsesszek egy ilyen művelettel, könnyen rendelni előfizetéssel telefont mint Facebookra beregelni, és 1-2 nap alatt meghozzák.
-
buvartacsko
addikt
Rám nem tukmaltak semmit, kb mindenem Apple. Felmentem a telekom.hu-ra, megrendeltem amire szükségem volt és 2 nap múlva hozták, szóval fogalmam sincs miről beszélsz őszintén szólva. Ha utálod az összes szolgáltatót akkor megis hogyan mobil telefonalsz?
Azért érdekes hogy a hsz-edben 2 márka nevet helyesen tudtál leírni 2-t meg nem. Nem troll, dehogy troll.
-
-
buvartacsko
addikt
Az alaprendszer stabilitása és biztonsága nem hiszem hogy egyenlő a 3rd party appokkal... Android Stagefright nem tudom ismeros-e. Azelőtt is volt valami érdekes... Szóval nem tudom miről beszélünk, mert ilyenek nem sűrűn vannak iOS-re, ha megis van van valami iszonyat gyorsan tudjak javitani, ellenben egy Samsung Galaxy Xyz-vel. Minek is tepjuk a szankat nem értem, ez is csak egy tipikus iPhone topic a mobilarenan ami arról szól hogy az android fanatikusok jönnek bizonygatni hogy az Apple meg az iPhone is egy szar. Aztán ha mondunk valamit 6s userkent tapasztalatból a 6srol mi vagyunk bannolva nem pedig az aki egyszer fogott egy iPhone 3G-t jo pár éve... További jo iPhone fikazast kívánok.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #173 üzenetére
Hozzászoktam hogy ha látni akarom az értesítéseket akkor az oldalsó gombot nyomon, ha nem akkor home gomb és azonnal a menüben landolok. Az újabb Droidos telefonokon is pont ilyen gyors az ujjlenyomat olvasó.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #171 üzenetére
De igen, és miért ne használnám azt ha elérhető?
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #156 üzenetére
Gondold át hogy annak mi értelme van itt? A touch id-t egyszer megnyomom és 1mp-n belül bent vagyok a telefonban. A dupla tapos feloldás nem lenne ennél gyorsabb.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #123 üzenetére
Lol.... Ez itt is működik jelenleg is, nagyon sokat kell kombinalni.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #117 üzenetére
Miért okozna meglepetést ? Nyilván tudom hogy 6s-ben van egyelőre 3D touch, nyilván nem fogom ezt elvárni egy iPhone 4-től. Majd az androidban is lesz biztos force touch de akkor mar gondolom nem lesz ez baj meg felesleges se de csak mer' androlyid.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #114 üzenetére
És ezzel mi a gond ?
Te példád : annyira hozzászoktam mar ezekhez az okostelefonokhoz, tok jo hogy lehet rajuk appokat letölteni, de mikor megfogtam egy 3310es nokiat ott nem voltak elérhetőek ezek a funkciók, hat én teljesen elcsodálkoztam, ezek szerint teljesen feleslegesek ezek az okostelefonok!
-
buvartacsko
addikt
válasz
buvartacsko #110 üzenetére
Update: mondod hogy felesleges a 3D touch, két ujjal megoldható a kurzor mód, kifejtened nekem hogy miért jó az hogyha egy funkciót 2 ujjal 2 kézzel tudsz megoldani csak 1 (1 kéz 1 ujj) helyett? Arról nem is beszélve hogy miután belépsz a kurzor módra, úgy tudsz szavakat teljesen kijelölni ha egy kicsit erősebben nyomod meg a kijelzőt, ha ez neked jobb és helyettesíthető egy sima hosszú erintessel akkor megáll az eszem azt hiszem.
-
buvartacsko
addikt
Bár a multitouch miatt a peek, pop meg a kurzor a billentyűzeten 2 ujjas hosszú érintéssel megoldható lenne. "
Hogyan??????? Vázold mar fel. Minek kell ennyire bizonygatni hogy szerinted semmire nem jo a 3D touch mikor én hetek óta használom egy i5 után és érzem hogy SOKKAL KÖNNYEBBEN ÉS GYORSABBAN tudok dolgokat elintézni..... A 3D touch pont arra jo hogy nem kell hosszú erintessel várni bizonyos dolgokra, hanem oda nyomsz erősen és egyből ott van.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Lord Sidious #86 üzenetére
Én spotify-t használok.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #76 üzenetére
Nem sikerült választ adni a kérdésre és ezen kívül bullshit troll kommentet írtál, nyilván 100MB-ot fognak adni. Elmondom neked hogy nem kötelező iCloudot használni, és ha akarod akkor is 300 forint 50GB... Iszonyatosan drága ám! iosre is van dropbox
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #72 üzenetére
Az iTunes rendszer részt nem értem. Kifejthetned. Legutóbb egy restore miatt nyitottam meg az itunest de soha nem kellett kb semmire se használni az itunest. Macem van és 6s-em...
-
buvartacsko
addikt
Értem, akkor ha valaki részletre vesz egy Galaxy S6-ot 200+-ert akkor az nem gond, de ha valaki iPhone-t vesz részletre az gáz. Nem csak a WC-s néninek van iPhoneja de az amerikai elnöknek (vagy csak azt szerezne használni, valamit olvastam ezzel kapcsolatban) is, meg Tim Cooknak a családom legtöbb tagjanak, mi a gond? Ha valaki telefonál vele az utcán az mar maga mutogatásnak számít?
-
buvartacsko
addikt
Én pont azt tapasztalom hogy a környezetemben az androidos ismerősöknek nincs mobilnetje sokszor, de nem feltétlen azért mert nincs pénz rá, csak nincs ra szüksége. Pedig nem olcsó telefonjuk van, viszont iPhoneos ismerőst meg nem láttam mobilnet nélkül. Nem tudom miért gondolod azt hogy pl azok között aki 250ert vesz samsungot pl vagy htc-t ott nem fordulhat elő ugyanez. Vagy az Apple akkor is drágább lesz ha kisebb összeg van ráírva az arcedulara vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest