- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remus389 #21737 üzenetére
Sajnos addigra már sehol nem fogsz tudni olyat kapni... vagy ha igen akkor már gyűjtői árban
Én most váltottam SE-ről, gondolkodtam hogy újra SE-t veszek, de jelenleg már nem igazán kapható újonnan, ha igen akkor pedig kb. iPhone 7 áron, 120 körül asszemDicsőség és kondi
-
válasz
Remus389 #21733 üzenetére
Tőlem mondjuk a hátlapon egy rakás sz@r is lehetne felfestve, mert protectoros tokban hordom, ki sem veszem belőle.
De ha nem is esztétikailag nézed, csak azt hogy mennyivel többet adott az összeszerelés minőségéhez egy fém hátlap, illetve milyen fogást és masszivitást adott a mobilnak akkor már sántít az új konstrukció. A gomb mivoltáról és a jack hiányáról nem is beszélve.Amióta Jobs elhunyt irányt váltott az Apple... nem azt mondom, hogy most nem készítenek jó telefonokat, csak szerintem 2-3-4-5 évvel ezelőtt sokkal jobbakat csináltak. Persze azok akkoriban ugyanúgy drágának számítottak, mint a mostaniak, de ott nem is nagyon kellett kompromisszumot kötni. Az volt “az okostelefon”, most meg már csak inkább egy jó okostelefon a sok közül.
Dicsőség és kondi
-
válasz
Remus389 #21731 üzenetére
Értem, köszi.
A hagyományos, benyomható gomb hiányától én személy szerint megőrülök. A jack hiánya miatt meg csak elhagynám azt a kis hangyafsznyi átalakítót+ugye ne felejtsük el, hogy így nem csak a töltés alatt, hanem a zenehallgatással is a töltőcsatlakozót terheled.Dicsőség és kondi
-
UPDATE: 4h10m képernyőidő -- >
@meroly köszi! olvastam a cikket, amit linkeltél, ApplePie jutyub videót és a cikkedet összegyúrva leszedáltam a sok fölösleges szirsz4r., Az első napom volt, amit így toltam le.
4 óra 10 perc képernyőidő után, 6%-on tettem vissza tölteni,
szokásos használat: eredmények, zene, fb, instagram, net stb, használattal, sokszor párhuzamosan.
Ez cirka 1 órás pluszt jelent.
Ez így már kezd egész jó lenni, szóval köszi mindenkinek a tanácsokat!
Ettől függetlenül az egy napos használatot nem igazán tűri végig a kezemben, de legalább arról meggyőződtem, hogy nem gyári hibás a telefon, és sikerült használható szintre állítgatnom.Ettől függetlenül még mindig van bő egy hetem kitalálni, ha mégis váltanék, de nem akarok itt szétoffolni mindent, így itt nyitottam: https://mobilarena.hu/tema/iphone_6s_vs_xiaomi_mi9_lite_egy_arkategoria_2020/hsz_1-50.html
Aki úgy érzi segíthet kérem szánjon meg, nagy dilemmában vagyok! Köszi skacok!
Dicsőség és kondi
-
válasz
meroly #21695 üzenetére
Nagyjából ugyanez a 3-3,5 órás képernyőidő és a szűk egy napos használat jött ki abból is a vége felé, de az akkor már egy két éve intenzív használat alatt álló készülék volt. Samurai-ban cseréltettem benne (SE-ben) akksit tavaly nyáron kb. másfél éves korában, de azon kívül, hogy 100%-ot írt az állapotjelző és nem 80 akármennyit, azon kívül látványosan nem segített rajta. De mindezekkel úgy voltam, hogy egy ~két éves telefonnál nem sírok miatta. Egy zsír újnál kicsit zavaróbb..
Egyébként most én is rámentem erre a témára, hogy a fölös helymeghatározás, adatkiküldés-begyűjtés, Siri stb., ami tényleg nem, vagy csak ritkán kell, azokat kilőttem.
Ma van az első nap, hogy így használom, így már azért a 4 óra képernyőidő ki fog jönni belőle. Most vagyok 3 óra 30 percnél és még van több, mint 20%.
Valószínű ez (is) kellett neki.. ennél nagyobb csodát meg egy 1700mAh akksitól már én sem akarok várni.Dicsőség és kondi
-
Még van 8-10 napom, addig még pénzvisszafizetéses, illetve levásárolható a teljes ára, ha szeretném. €magról van egyébként. Azt mondjátok váltsak?
Dicsőség és kondi
-
Elképzelhető több eredete is akkor a dolognak...
Mit javasolnátok esetemben? Kettővel fentebb leírtam, hogyan vagyok az almával, leírtam mire kell a telefon és milyen árkategóriában.
Küldjem vissza vegyek újat? Küldjem vissza vegyek más típusú/márkájú telefont? Nyomjak egy teljes visszaállítást? Vagy csak vegyem magam mellé a hordozható külső akksit aztán szokjak hozzá?
Mit javasoltok?
Amíg tényleg normális kritikát, tanácsot, javaslatot, segítséget tud megfogalmazni a közösség tényleg bárkitől szívesen várnám mit gondol ezesetben!Dicsőség és kondi
-
Nem lehet beállításbeli, gyári, szoftveres eredetű?
Biztosan ennyit tud?
Ha azt mondjátok többen is akkor elfogadom...
Nekem igazából azért furcsa, mert az 5S-t meg az SE-t új korában alig tudtam lemeríteni.
De az egy-másfél napos használat legalábbis simán kijött belőlük. (aztán idővel persze ez romlott).
De ha itt már egy zsír új készüléknél ilyen a helyzet mi lesz 1 év múlva?Egyébként szeretem, jó kis telefon és nekem pont elég.
A mezőgazdaságban dolgozom, kint vagyok hidegben melegben esőben sárban porban. Nyilván vigyázok a mobilomra, de ezek miatt + amiatt, hogy egyszerűen nem használnám ki, nálam a 100 ezres határ a határ, nem vennék 150-200-250 ezer forintért mobilt. Egyszerűen nincs szükségem rá, amire nekem kell azt ez is tudja + ha valami baja lesz ezért kevésbé sírnék, mint egy 300 ezres csillivilli telefonért.
Pont ebből fakadóan (amivel foglalkozom) nem ülök egész nap egy irodában konnektorközelben.. szóval a "komolyabb" telefon nem kell, de a stabil egy napos üzemidő viszont kéne. Több nem fontos, mert este úgyis töltöm, de ez viszont jó lenne :/Dicsőség és kondi
-
A maximális kapacitás 100%-ot mutat, ahogy annak mutatnia kell egy új készüléknél.
Igazából az lenne az elsődleges, amit ki kéne derítenem, hogy ez valóban ennyit tud csak, vagy valami egyéb oka lehet, és ez más felhasználónak (esetleg hozzáértőnek is) gyanúsan kevésnek tűnik.Köszi a gyors válaszokat előre is srácok!
Dicsőség és kondi
-
Sziasztok!
Segítséget kérnék valaki hozzáértő, de legalábbis tapasztalt alma (6s) használótól.
5S, majd SE, 2-2 év használat után váltottam pár hete egy új 32 gigás 6S-re.
Megszerettem az iPhone-t, az iOS-el és minden előnyével és hátrányával együtt, most viszont egy dologgal nem tudok kibékülni.
Ennek a teljesen új gyári csomagolásból kivett 6S-nek botrányosan rossz az üzemideje.
Képernyőidőben kb. 3 órát tudok kihozni stabilan, maximum 3 és felet.
Tudom én, hogy ne számítsak csodára, de nekem az előző kettő almám után ez így új korának ellenére siralmasan gyorsan merül, és nem futtatok rajta rakétaprogramokat egész nap.
Huszonéves fiatal normál telefonhasználata megy: Zene, FB, Instagram, maximum Youtube.
Nem futtatok millió dolgot egyszerre, nem hagyom rajta fölösbe a full fényerőt, vagy a BT-t stb.Még egyszer mondom: tudom, hogy itt fölösleges 2 napos töltési intervallumokat várni, nem is azért vettem, de nekem ez furcsán gyenge üzemidő. Ez ennyit tud, vagy esetleg valami más oka lehet? Beállításbeli hülyeség, első töltés, gyári hiba?
SOS kérnék segítséget, mert 8-10 napig még vizzafizetik a telefon árát, ha úgy alakul.
Előre is köszi!
Dicsőség és kondi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával