- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz KD6-3.7 #8960 üzenetére
használati mód függvénye, valaki fóliázza és/vagy tokozza, más meg nem használ sem fóliát, sem pedig tokot.
mindegyiknek van előnye és hátránya is, leejtéskor hasznos lehet például a tok, de ha a telefon és a tok közé szorul a por, akkor kényszeresen karcolódik majd a készülék.
a fólia is egyéni döntés kérdése, védelmül szolgálhat, de nincs olyan, amelyik kicsit sem ront a felhasználói élményen.
nekem 6 hónapos a 6s plus, sem fóliát, sem pedig fix tokot nem használok - egy mobilos zokniba dobom be, ha adott tekintetben problémás zsebbe teszem, amin fémből készült cipzár vagy hasonló van -, mert szeretem önös valójában fogni és használni a telefont, nem csúfítanám el állandóra semmivel, de így sincs rajta semmilyen sérülés, nagyítóval sem találni rajta karcot - megjegyzem, vigyázok a cuccaimra, amennyire csak lehet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Akosh87
tag
válasz KD6-3.7 #8960 üzenetére
Fóliát mindenképpen tennék rá a helyedben, akármennyire vigyáztam rá, minimális hajszálkarcok keletkeztek rajta, utána tettem rá üvegfóliát. A házon is viszonylag jól látszanak a karcolások, szélei, sarkai nem szeretik az esést, egy ultravékony szilikon tok nem cseszi el az alakját és a kinézetét sem, és ócó is. Ha fontos, hogy szép maradjon a telód, mindenképp óvd meg, amitől lehet, ha "fogyóeszközként" tekintesz rá, és nem zavar pár ütés/kopás/karc, mindenképp jobb a "feeling" ha "meztelenül" használod (szubjektív vélemény)
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest