Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jeanne d'Arc #1098 üzenetére
Van ennél sokkal jobb gyártói gari azért, pl Samsung prémium.
-
csab2
veterán
Nagyon ritkán videózom. A múltkor nagyon meglepett, hogy milyen remekül működik a rázkódásvédelem. Nagyon állat!
-
Viszont ha gond van, kapsz új telefont hamar. Ilyen más gyartonal nincs!
-
spawn21
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #1061 üzenetére
Később megpróbálom . Csak lusta vagyok belakni megint
-
spawn21
veterán
válasz
GALARDO #1092 üzenetére
Akarás miatt nem hiszem hogy pörögne a topik, nem de?
Hiszen ezt senki sem írja le. Van akinek fontos, van aki észreveszi és szóvá teszi . Ennyi.
Már nem a sebesség bajnoka az epöl.Aku (agyon gyilkolhatatlan) , gyilkos kamera, pont elég kijelző , ujj egy olvasó . Ezek miatt kellett nekem
-
GALARDO
addikt
Akkor láthatod, hogy nem pörög. Ennek két oka is van. Az egyik, hogy létezik ez a topic. A másik, hogy akinél tökéletesen működik az nem fog ide írni, viszont akinél előjön valami gubanc, az egyértelműen igen. De ez mindegyik telefon fórumára igaz. Nincs ezzel a telefonnal semmi gond. Apróbb bugok ugyan léteznek, ezt nem tagadom. De a rendszer folyamatosságába nem nagyon lehet belekötni. Én M7-ről jöttem át, igaz nem akartam lecserélni, de a kamera miatt kénytelen voltam. Viszont nagyon nem bántam meg. Imádom a nagyobb kijelzőt, a 2x-es aksiidőt, a tácsájdít stb. Október óta használom a telefont, és ez volt (!) az egyetlen említésre méltó hibája. De mint látod, ez nem 6+ típus hiba. Olvastam én is az elmozduló kameráról, meg a meghajolt telefonokról, de nálam ezek nem jöttek elő (kopp-kopp).
-
-
dns86
tag
Sziasztok.
A kérdésem: adott egy Beats Studio Wireless és egy Iphone 6 Plus. Párosítás ok, hangzás brutál. DE! Random időközönként szakadozik a zene. Szaggat. Mitől lehet ez? A fejhallgató tuti ok, mivel egy bluetoothos hangfallal is ugyanezt csinálja. Teljesen random. Ötletek? -
-
spawn21
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #1076 üzenetére
Minden fasza, de nem Lang mentes
Viszont bt fülessel (jaybird meg poker beats2) nagyon gyenge
De a kamera meg az aksi miatt lett ő
-
-
spawn21
veterán
Ma vettem egy 6 pluszt.
Első bekapcsolásnál egy brutális vörös képernyő fogadott. Igaz azóta minden rendben van. Kiváncsi vagyok van e valami baja
-
medvekutya
aktív tag
naszépjóreggelt mindenkinek,
december óta megvan, de még nem nagyon írtam ide 😃 alapvetően elégedett vagyok, mérete nem zavar, sőt az egyik barátom 5s telefonját nézegetve iszonyat mütyürnek tünik. telefon által rögzített videók itt visszanézve nagyon szépek, igazándiból a szinte állandó nezezés+levelek lekérdezése, körmölés+ deezer online módban kombó használata kapcsán ehetné kevésbé az akksit.
-
agoka07
senior tag
Sziasztok!
Rendszert szeretnék frissíteni 8.1.1-ről 8.3-ra, viszont ezt a hibaüzenetet kapom: 'A frissítés nem telepíthető. Hiba történt az iOS 8.3 telepítése közben." Mi lehet a probléma? -
Otisz
őstag
válasz
B-L-A-C-K #1068 üzenetére
Még nem tudom, hogy be fog-e jönni?...
Volt már a kezemben, de huzamosabb ideig nem használtam. Nagynak nagy. Nagyon.
Számomra a sima 6 nem hozna annyi pluszt, mint a 6+. És mint az ókori dakota közmondás tartja: ha lúd, legyen kövérMint írtam: ha még sem kedvelem meg, akkor vagy megy a piacra, vagy vissza a T-Mobile-hoz.
Ez utóbbi esetben van 14 napon dönteni. Egy próbát megér. -
Otisz
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #1066 üzenetére
Szia!
Köszi
Rég beszéltünk
Hamarosan kiderül, hogy mi lesz a véleményem. Amennyiben nem jön be, akkor eladom és veszek újból egy 5s-t -
-
gumimokus
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne, a naptárban nem látszanak a magyar ünnepnapok,a nejem 6-osán igen, igaz azon még a 8.2 van. Létezik hogy 8.3-ban nincs benne?
-
Otisz
őstag
Üdv!
Holnap én is csatlakozom a csapathoz egy 128-as modellel. Félek a mérettől, de majd kiderül, hogy meg tudom-.e szokni az 5s után (amit nem mellesleg nagyon szeretem).
-
Caaabi
senior tag
válasz
torrente777_ #1023 üzenetére
Hello !
Na ezt sosem gondoltam volna, hogy egyszer ebben a topicban fogunk találkozni !
-
-
col
addikt
Üdv
Egy nagyon kellemes és használható kis file kezelő programot találtam az Iphone-hoz, ami megkerüli az Itunes korlátait és nehézkességétKel hozzá ugyan az Itunes, de csak azért, hogy számítógép a kapcsolatot felvegye a telefonnal, tehát előtte azt kell indítani,majd utána a fenti programot. Ezt követően az Itunes már bezárható és a telefon elég széleskörűen kezelhető a programmal
Ha volt már, bocs az ismétlésért, de ha nem, használjátok egészséggel
Sőt van itt Android - Iphone telefonok közötti kapcsolatra is program, bár ezt még nem teszteltem..
[link] -
Smile8822
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #1058 üzenetére
Remélem
-
-
Smile8822
senior tag
De gondolom javítják majd vagyis remélem és a kijelzője tippeltem hogy hátha attól van hogy esetleg kevés neki a telefon ... Szerintetek?
De szerintem ez hülyeség -
Smile8822
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #1055 üzenetére
Nekem 8.3
-
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem...
Lehet hogy hülye vagyok de ti nem vettetek észre olyat mintha szaggatna a telefon ? Vagy akadva ?
Vagy én látok furán -
gumimokus
tag
válasz
univerzita #1045 üzenetére
Kicsit benézem,mert ezt a nézetet kerestem a telón,most nézem ez ipad képernyőkép...
-
gumimokus
tag
A Safarit már előjött,de most mást nem látok,pl. multitasking, azt hiszem újból csinálok egy visszaállítást,köszönöm a segítséget! legfeljebb gyakorlom a beállításokat
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
univerzita #1045 üzenetére
Ha korlátozásnál le van tiltva a safari akkor ott sem látja bal oldalt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gumimokus #1043 üzenetére
Én még olyat nem láttam iOS-nél hogy a Safari eltűnik csak úgy. Vagyis 1 esetben lehetséges amiről tudok, az pedig az ha korlátozásnál be van állítva, akkor nem látod:
Beállítások -> Korlátozások (ha aktív akkor kérni fogja a korlátozási jelszót amit régebben megadtál, és ez nem feltétlenül azonos a jelkóddal) -> Safari -> be. Na ha így van akkor ezt ki kell kapcsolni.
-
gumimokus
tag
válasz
univerzita #1041 üzenetére
Köszönöm hogy segítesz! Nincs ott a Safari. Az általános beállításokban nem látok olyant hogy némítás vagy zárolás.
-
M.Eriksen
tag
válasz
univerzita #1040 üzenetére
Landscape-be simán elfordul. Csak fura, hogy most már nem fordul el 180-ban. De ez nem baj, így legalább zsebből kivéve nem kell forgatni a telót ide-oda.
-
gumimokus
tag
Sziasztok! Segíséget kérnék Tőletek. A 6plus-on csináltam egy visszaállítást,újból belaktam a telót,amikor észrevettem hogy a gyári appokból eltünt a Safari, a home sceen-t nem lehet elforgatni Mit lehet ilyenkor tenni a "jó messzire hajítás"-on kívűl?
-
M.Eriksen
tag
Nekem most tűnt fel, hogy már nem forog el a home screen 180 fokban, tehát fejjel lefelé. Ez a 8.3 újítása lenne?
-
Smile8822
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #1036 üzenetére
Hát igen de ha akár hogy is alakulna a sima i6 is meg van a páromnak adtam ő i5c -t használt ő azzal is teljes mértékben meg volt vele elégedve -
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Én is csatlakozom a táborhoz
Nekem tegnap jött meg a készülék i6 ról váltottam gondoltam kipróbálom beszereztem egy 128gb os készüléket hogy biztosan maradjon mindenre helyem
Első benyomásra nagyon tetszik tegnap óta használom és az i6 mellette már kicsinek tűnik -
-
col
addikt
Tisztelettel csatlakozom a "táborhoz"
Tegnap óta egy ilyen készüléket is használok, a meglévő LG G3-asom mellett.
kellemes, megszokható, de egyelőre még barátkozunk. -
csab2
veterán
Ezért nem pörög ez a topic.
-
-
csab2
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #1002 üzenetére
Szerintem inkább arról van szó, hogy ha valakinek gondja van az szoftveres nem pedig hardveres. És akkor a sima iPhone topicban teszi fel a kérdést, mert azt sokkal többen olvassák. Nagyon kevés olyan dolog van, ami speciálisan a 6 Plusra vonatkozik.
-
Én sokat nyomkodom, és az 1 napot bírja!
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon #1024 üzenetére
Ha folyamatosan netezel szerintem ilyen ~5 óra használati időt tud.
-
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Luck Dragon #1021 üzenetére
Egy napot simán kibír.Ez egy átlagos nap auto fényerővel:[link]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon #1021 üzenetére
Ez teljesen ember függő, nem lehet ilyen "átlagos" akkuidőt mondani mert mindenki máshogy használja. Én legutóbb mikor használtam i6+-t eddig bírta.
-
Azt szeretném meg kérdezni hogy egy átlagos felhasználással meddig bírja a készülék szuflával?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dj.Kütyü #1019 üzenetére
A kijelző benne van a keretben, ami nem ragasztva van. Az alján lévő két csavart ha kicsavarozod, akkor szépen felszedhető így. Szóval a kopogás, meg az illesztési gondok az esetek többségében ahogy látom azért vannak mert a csavar nincs jól meghúzva. De persze van ahol ez sem segít.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dj.Kütyü #1017 üzenetére
Nem mindennél, de sajnos előfordul. Tudom egy negyed millás készüléknél ez elviselhetetlen, ne is mond....Sokan arra hivatkoznak hogy de mennyit adnak el, és ez előfordulhat....Viszont nagyon nem kellene, egy ilyen készüléket alaposan át kellene nézni. Ha hardver hiba van az oké, mert minden elektronikai dolog meghibásodhat, de hogy illesztési gondok legyenek az nálam sem fér bele, egy ilyen készüléknél. De sajnos ez van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dj.Kütyü #1015 üzenetére
-> Gari.
Vagy az alján lévő csavar meghúzás segíthet (hasonlóról már írtam), de csak megfelelő csavarhúzóval, mert ha kárt teszel benne ugorhat a gari.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok.Ma lettem 6 Plus tulaj.De észrevettem hogy eláll vagyis szélein fentebb van a kijelző.
-
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #1005 üzenetére
Én meg már le is csúsztam a 6plusról... Emelt a Telekom,nem is ez a lényeg hanem már 8ezer ft-os díjcsomag alatt nem lehet elhozni! Nekem 3db aranykártyás előfizetésem van de egyik se éri el azt a díjcsomagot! 6-os topicban megjegyezték nem kell részletre kihozni hanem ki kell csengetni kp-ba.
Én úgy vagyok vele mivel más kedvezményt nem ad a szolgáltató legalább ennyi legyen hogy elhozok egy igényeimet kielégítő telefont és törlesztem az előfizetésem mellett!
-
-
GALARDO
addikt
válasz
Nem tudom, nálam nem volt kérdés, hogy ha visszajövök, akkor a csúcsmodelt veszem.
-
Blyan
félisten
válasz
Én vennék Plust, de nem tudom megéri-e azt a pluszt. Ha érted mire gondolok
1 hónapom van eldönteni.
-
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #1002 üzenetére
Én is ezen csodálkoztam már a múltkor is hogy pár ember hozzá szól a dolgokhoz de semmi pörgés nincs. Azon gondolkoztam én is hogy ennyire kevesen veszik a 6 plust? sima 6 topicban jóval nagyobb pörgés van.
-
Blyan
félisten
Hagy hajoljanak az ászok
[link]
-
Nagyon behalt a topic. Mindenkinél minden stimmel, vagy ennyire kevés a felhasználó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest