- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tibee86 #1205 üzenetére
Amiket csoportban osztottak meg emberek, mind az 5 sima 6 volt. Azt irtak az illetok, hogy leultek benne, leugtottak valahonnan es utana lattak hogy meg van hajolva a telefon. Persze lehet az ellenkezoje az igaz, en annak hiszek amit a sajat szememmel latok. Normal hasznalat mellett szerintem ilyen nem fordul elo. Fel ev alatt 10 iphone 6,6+ biztos volt nalam es egyiknek sem volt baja.
-
ryori
senior tag
válasz
Tibee86 #1205 üzenetére
Köztudott hogy vannak gyártási szériák iphoneokban, első szériásokban vannak kisebb nagyobb hibák, felfedik, javítják, jön a következő széria, azokban már javítva vannak egyes kisebb betegségek.
így volt ez sok modell esetén. gondolom a 6/6+ -t is javították e módon egy újabb gyártási szériában. -
Nem értek hozzá valójában, így én sem tudom, hogy a ram okozza-e vagy más. Csak a jelenséget próbáltam megérteni. Nyilvánvaló egyébként, hogy mind a hardverek, mind a szoftverek fejlődnek, így előbb-utóbb el is avulnak.
Ha belegondolunk, szifont hamarabb cserél le azért az ember, mert új funkciókat kap meg az újabb modellel, mint azért, hogy használhatatlanná válna. -
-
S e t h
nagyúr
Ha elolvastad volna az előzményeket, akkor nem írnál ilyen butaságot, másrészt elnézést ha nem nézem vissza minden nap a témákat, lehet neked több időd van.
Éppen a phablet méretek miatti hordási szokásokról ment a polémia, megsúgom, szerepelt közte note 3 is, nem kizárólag iphone, ergo nem kell agyvérzést kapni. -
joey04
titán
A nexus a nyers droid, de szerintem nem az a legjobb. A nyers droid egy ronda, önmagában butácska rendszer, az alatta lévő kegújabb készülék pedig gyenge kamerával, fakó kijelzővel és botrányos akku idővel bír. Szóval nálam csúnyán elvérzik még több droiddal szemben is. A HTC és Samsung pl biztos jobb a felső kategóriában meg néhány LG. Sony helyett mondjuk már inkább nexus kéne. A nyers droid előnye hogy a csupasz rendszer miatt alapvetően nem nagy a memória igénye (de a sok szarult megírt app miatt ez kb semmit nem ér) és kevesebbet laggol, de még az is többet mint egy wp vagy ios.
Vagyis leginkább nexus modellel kell összevetni az iPhone-t az a legkorrektebb, de egy jól sikerült htc vagy samu jobban meg tudja szorongatni. Az viszont nem korrekt amikor a gyártói extrákat és a nexus készülékek előnyeit is felhozzák, mert egyszerre nem teljesülnek soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged