Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tibee86 #1205 üzenetére
Amiket csoportban osztottak meg emberek, mind az 5 sima 6 volt. Azt irtak az illetok, hogy leultek benne, leugtottak valahonnan es utana lattak hogy meg van hajolva a telefon. Persze lehet az ellenkezoje az igaz, en annak hiszek amit a sajat szememmel latok. Normal hasznalat mellett szerintem ilyen nem fordul elo. Fel ev alatt 10 iphone 6,6+ biztos volt nalam es egyiknek sem volt baja.
-
ryori
senior tag
válasz
Tibee86 #1205 üzenetére
Köztudott hogy vannak gyártási szériák iphoneokban, első szériásokban vannak kisebb nagyobb hibák, felfedik, javítják, jön a következő széria, azokban már javítva vannak egyes kisebb betegségek.
így volt ez sok modell esetén. gondolom a 6/6+ -t is javították e módon egy újabb gyártási szériában. -
Nem értek hozzá valójában, így én sem tudom, hogy a ram okozza-e vagy más. Csak a jelenséget próbáltam megérteni. Nyilvánvaló egyébként, hogy mind a hardverek, mind a szoftverek fejlődnek, így előbb-utóbb el is avulnak.
Ha belegondolunk, szifont hamarabb cserél le azért az ember, mert új funkciókat kap meg az újabb modellel, mint azért, hogy használhatatlanná válna. -
-
S e t h
nagyúr
Ha elolvastad volna az előzményeket, akkor nem írnál ilyen butaságot, másrészt elnézést ha nem nézem vissza minden nap a témákat, lehet neked több időd van.
Éppen a phablet méretek miatti hordási szokásokról ment a polémia, megsúgom, szerepelt közte note 3 is, nem kizárólag iphone, ergo nem kell agyvérzést kapni. -
joey04
titán
A nexus a nyers droid, de szerintem nem az a legjobb. A nyers droid egy ronda, önmagában butácska rendszer, az alatta lévő kegújabb készülék pedig gyenge kamerával, fakó kijelzővel és botrányos akku idővel bír. Szóval nálam csúnyán elvérzik még több droiddal szemben is. A HTC és Samsung pl biztos jobb a felső kategóriában meg néhány LG. Sony helyett mondjuk már inkább nexus kéne. A nyers droid előnye hogy a csupasz rendszer miatt alapvetően nem nagy a memória igénye (de a sok szarult megírt app miatt ez kb semmit nem ér) és kevesebbet laggol, de még az is többet mint egy wp vagy ios.
Vagyis leginkább nexus modellel kell összevetni az iPhone-t az a legkorrektebb, de egy jól sikerült htc vagy samu jobban meg tudja szorongatni. Az viszont nem korrekt amikor a gyártói extrákat és a nexus készülékek előnyeit is felhozzák, mert egyszerre nem teljesülnek soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest