- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #1005 üzenetére
Én meg már le is csúsztam a 6plusról... Emelt a Telekom,nem is ez a lényeg hanem már 8ezer ft-os díjcsomag alatt nem lehet elhozni! Nekem 3db aranykártyás előfizetésem van de egyik se éri el azt a díjcsomagot! 6-os topicban megjegyezték nem kell részletre kihozni hanem ki kell csengetni kp-ba.
Én úgy vagyok vele mivel más kedvezményt nem ad a szolgáltató legalább ennyi legyen hogy elhozok egy igényeimet kielégítő telefont és törlesztem az előfizetésem mellett!
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #1002 üzenetére
Én is ezen csodálkoztam már a múltkor is hogy pár ember hozzá szól a dolgokhoz de semmi pörgés nincs. Azon gondolkoztam én is hogy ennyire kevesen veszik a 6 plust? sima 6 topicban jóval nagyobb pörgés van.
-
Lacko84
aktív tag
1000.
Lehet más billentyűzetet is beállítani vagy csak a gyárit? Telóról tv-re ki lehet küldeni a képeket vagy videókat vagy itt ez nem lehetséges?
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #990 üzenetére
Már nézem is
Szép estét!
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #985 üzenetére
Várom a képeket!
Most 29gb-nál tarok a Note-ba úgy hogy már többször törölgettem. Az a baj jóval drágább a 64-es, ami sztem már túlzás! Zene nem sok vana telón, videó az van most a gyerekről, amiből rengeteg van az a fotók a kisfiamról. Egy év alatt kb 4-5 ezer képet lőttem... most ami benne van 1890db kép 5.5gb-ot foglal. -
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #981 üzenetére
Őszintén nekem a 6plus képei voltak a legmeggyőzőbbek! nem tudom ki hogy látja de én még Note3 tulajként így látom.
laleh: te aki készítetted a képeket kíváncsi vagyok mit gondolsz?Nagyon szépen köszönöm a képeket!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha majd úgy döntök hogy csak megpróbálom és veszek egy Iphone-t akkor mekkora belső tárhellyel érdemes venni? persze ez lóvé függő is de pl elég lenne a 16Gb-os is?? Általában melyiket veszik? -
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #979 üzenetére
Várom!
-
Lacko84
aktív tag
A most használt alkalmazásokat gondolom iphone-on nem bírnám használni? Aksi kb.. Mennyit bír? Tudom felhasználó függő de te össze tudod hasonlítani a Note-hoz képest. Elöfizum mellé rendelném online tehát 14 napig vissza tudnám küldeni ha mégse jönne be. Meg kell ilyenkor indokolni ?
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Végre valaki aki Note 3-ról váltott 6Plusra! kb 3 hete gondolkozok hogy váltsak e Note3-ról mert az 1 év alatt 2x hívtam szervizt hozzá és nagyot csalódtam a telóba pedig imádtam. Mindig is féltem a Iphone-októl,mert mindig mondják hogy neeee csak Iphone-t neee...
Zárt rendszer meg nem tudsz vele csinálni semmit...
Most is tartok tőle de gondolkozok hogy kipróbáljam e... Nem tudom mennyire tudnám megszokni az Ios rendszert... A másik dilemma még ha váltok is hogy melyiket vegyem a sima 6-os vagy a 6 Plust?! Mivel szeretem hogy nagy a Note3-am így a 6Plus felé hajlok inkább a méret miatt,viszont több Iphone-t használó ismerősöm is azt írta ááá ők nem ajánlják inkább a sima 6-ost vegyem.... Nem értem miért mondják ezt? A mérettel nem lenne gond mert kb akkor mint a Note szóval nekem nem gáz,tudásba vagy bármi másban meg gondolom nem különböznek?!
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #970 üzenetére
Ios-os még sosem volt ezért is gondolkodok már 2 hete. Note 4-re nem váltanék mert semmi olyan pluszt nem tud ami nekem kellene.... A fényképező nagyon fontos számomra mert rengeteget fotózom a kisfiamat,a Note 3-al 1 év alatt kb 4-5ezer képet készítettem...
Én imádom hogy ilyen nagy a Note3-am,sőt még nagyobbat is eltudnék képzelni, sima 6-ost néztem tegnap egyik ismerősömnél de nekem az kicsinek tűnt és vissza váltás lenne kijelző méretben.... sima 6-osod is megvan még meg a plus is??
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #967 üzenetére
A Note illetve 6-os közötti különbségre,illetve tapasztalatodra kíváncsi lennék mert igaz nekem Note3-am van és gondolkozok a 6 vagy 6 pluson,de nem tudom megbánnám e a váltást?!
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #962 üzenetére
Megkérdezhetem miért váltottál sima 6-ról??
-
Lacko84
aktív tag
"A srác még javasolta, hogy szerinte ne is tegyem zsebbe." Akkor még is hova tegye ember?
nehogy már azt kelljen figyelni hogy mikor hajlik meg a telefon...annyi pénzért legyen már minőségi a telefon és ne pár nap vagy pár hónap alatt csavarodjon el...
Az hogy nagy és nagyobb erők hatnak rá még egyáltalán nem ok arra hogy elcsavaródjon,pl az én telóm is ekkora(Note3) és egy év után se lehet semmi csavarodást észre venni pedig én szinte csak farmer zsebben hordom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest