Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
csab2
veterán
Akkor sűrűn kell átmenteni gépre a képeket.
Ha egyszerre több száz képet szoktál csinálni, és néha még mellette egy-két fullHD videót is, akkor kevés a 16 GB.
Ha ennyire nem vagy durva fotós, akkor elég lehet a 16 gigás is, legfeljebb naponta átmented a képeket, videókat. -
Szerintem is. Bár, beltéri képek. Amikor s4-em volt, akkor beltérben szörnyű képek készültek, a Balaton partján pedig tökéletes volt a kamera. Ma megpróbálok a napsütésben néhány képet készíteni.
16gb nem olyan sok, a 64-es viszont brutál drága főleg ha 6+-ról beszélünk. -
nikilauda
senior tag
Általában a 16-osat veszik, de csak az ár miatt. A 64-es már sokkal barátibb megoldás (igaz erős felárral a kisebb modellhez képest). Én eladtam a 16 gigás i6-ot és vettem egy 64-eset, mert kezdett betelni a tárhely.
Ha sokat használod, zene, videó, fényképezés, sok program telepítve,akkor egyértelműen kevés lesz a 16 giga. Nézd meg, hogy most hogy állsz a Note-tal és az alapján dönts! -
r_atism
csendes tag
Attol meg,hogy noteot is hasznaltam nem ugyan azok a felhasznaloi szokasaink
de biztatobb, egyreszt ujj akksid lesz, masreszt a normal fenyero mellett atlagos hasznalattal surolja a 2 napot. Note 3 energiatakarekkal 1napig birta nalam. Appok ugyan ugy letolthetoek az ios-ra viszont az apk telepitgetest ismeretlen forrasbol rendszer moddolas nelkul felejtsd el. En megveszem ami nem ingyenes ha nagyon muszaj, egyreszt jobb erzes, masreszt keves ilyen app van amit hasznalok.
-
r_atism
csendes tag
Elore is bocs az ekezetek hianya miatt. Nos, nem gondolom, hogy azok akik az 5,5es ellen vannak valaha is hasznalta ezt a kategoriat. A Note fogasa kenyelmesebb, a 6Plus minosegibb. Neked kell eldonteni. A rendszer zartsaga miert lehet hatrany?! Mert nem tudod ugy hasznalni mint egy pendriveot. Adattarolo mod nem igazan van. Van iTunes alkalmazas, ahova betoltheted a zeneidet, kepeidet es ami folyamatosan szinkronizal minden szemelyes adatot. Dokumentumokat tudsz kezelni a telefonon, a pl microsoft csomag ingyenes. Ott a dropbox is, sokan hasznaljak meg androidosok is. Tehat az, hogy zart, kisse tulzas, inkabb a kevesbe rugalmas a helyes megfelelo. A mindennapi hasznalat soran annyira nem erezheto. A lenyeg, a myitottsag az ujra, megtanulni azt hogy mikent mukodnek az ios-on a dolgok es nem leszarozni vagy feladni az elso bukkanonal. Mindenkepp ajanlom hogy nezd meg a vasarlasi felteteleket es a visszavasarlas lehetoseget tartsd szem elott. Azt hiszem nemely esetben 14napos a dolog, talan ez az online vasarolt termekekre vonatkozik. Igy lehetoseged van belekoltozni kiprobalni, kicsit nagyobb odafigyelessel a serulesekre es ha megsem valik be, akkor egyszeruen visszavasaroltatod. Sok sikert!
-
-
Szerintem ez teljes mértékben attól függ hogy IOS párti vagy-e vagy android. Akku részét tekintve i6 plus és a Note 4 közül a Note 4 a győztes. Ha az extrákat nézed pl infra pulzus merő akkor is a Note 4 győz. Ujjlenyomat olvasót felejtsd el a Note eseteben mert nagyon rossz. Anyag használatban a i6 győz minden tekintetben, viszont picit csúszós a felülete. Fényképező részét meg annyira nem néztem de mind a háromnak nagyon szuper kamerája van. Gyorsasagra pedig nincs gond egyiknél sem. 3giga RAM kell a Note 4-be, talán 1-2 alkalommal akadt egy picit. Az iPhone- nal nem volt ilyen.
Én Note 3-rol 4-re nem valtanek mert akkora különbség nincs, viszont iPhone 6-on gondolkodnek és abból is a sima 6-on, picit idegenkedek meg ettől a nagy iPhone-tol. Nem tudom miért van, de olyan furcsa érzésem van nem tudom hova tenni, a végén lehet a sima 6-os marad. -
-
Én ugyan Sony-ról váltottam 5s-re kicsivel több, mint 1 éve, de azóta nem idegesítem magam telefon miatt. Az alkalmazások sokkal igényesebbek, lagmentesebbek iOS-en (legalábbis a többség), és az egész rendszer rendkívül smooth. Végre nem akarom kidobni a telefonomat naponta. Bár érdekel a technika, de soha nem a telefonomon élem ki mókolási vágyaimat. Így toronymagasan iOS párti vagyok.
-
balika333
tag
Szia. Nem közvetlenül váltottam, voltak közben más telefonok is. Engem nem érdekel az android "szabadsága" es tökéletesen elvagyok az i6+al. Nekem nem hiányzik az android. Az alkalmazások jobban meg vannak írva ios-re. Sok helyen használom az ujjlenyomat olvasót, nehezen válnék meg tőle. Nem fogok tudni tanácsot adni. Ha szereted az androidot, nem fog az ios tetszeni. Valószínűleg ezért váltottak páran vissza. De egy próbát megér. Tartják az árukat, ha nagy a baj hamar tovább tudsz adni egy i6+on.
Egy biztos, amióta megvan abszolút nem érdekelnek az androidos telefonok (táblagépem android)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest