- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
torrente777_ #1023 üzenetére
Hello !
Na ezt sosem gondoltam volna, hogy egyszer ebben a topicban fogunk találkozni !
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Rendben, lehet most tudok intézni egyet nagyon jó áron, kedden vagy szerdán szól vissza cimborám.
Amivel szeretnék végre tisztába lenni és bárki válaszát elfogadom hogy a Jailbreak legális dolog e? Garivesztessel jár e? Vissza állítható e nyom nélkül? És pontosan mire jó? Keresgéltem neten de konkrét oldalt ahol részletekig belemennek és kivesézik a dolgot nem láttam sajnos -
Caaabi
senior tag
Köszönöm szépen a kommented, sajnos csak most tudok rá reagálni mert kicsit el voltam havazva az elmúlt napokban.
A másik fórumozó társ ajánlatát is figyelembe véve, valamint azt, hogy te pont Note 3 ról váltottál amit én már egy éve használok, és elégedettnek tűnsz, a 6 plus az az iphone készülék amit ha kipróbálok, talán az én tetszésem is elnyerheti és magával ragadhat az iOS rendszer egyszerűsége is, ugyanis tényleg láthatóan sokat fejlődött az elmúlt időszakban, talán a 7.0 val kezdett el szimpatikusabb lenni, és engem nem érdekel az sem ha másolják bizonyos dolgokban az androidot, mert a jó dolgokat át kell venni a másikról, tökéletesíteni kell és engem csak a végeredmény érdekel ami egy stabil, gyors és jól használható készülék legyen.
A note 3-at nagyon szeretem, de már kicsit unalmas, vonz egy kicsit az új is és pár olyan funkció ami se samsung és se android alatt nem érhető el.
Pár kérdésem lenne n3 kontra 6+ -al kapcsolatban, amire ha gondolod privátban is válaszolhatsz, azonban ha az a közösség számára hasznos is lehet és témához kapcsolódik akár itt is.
Ezek pedig: Kamera sebesség, képek minősége, vaku erőssége, üzemidő, kijelző mennyit megy belőle, fényereje gondolom napfényben ( ami mostanában sajnos nem sok van ) jóval láthatóbb, olvashatóbb e a 6+-nak, valamint az alkalmazások minősége és megbízhatósága ami kifejezetten érdekelne, ugyanis nagyon sokan esküsznek arra hogy ami app store.ba felkerül az valóban megbízható és minőségi program.
Esetleg ha egyéb jellemzőire is kitérnél amit lényegesnek tartasz szívesen olvasnék róla, minél többet irsz annál jobbNézegettem már cex.co.uk-n rengeteg van, sokkal barátibb áron mintha zsír újonnan hoznám ki így talán kisebb is a bukási rész ha úgy alakul, bár az árát elvielg jobban tartja mint pl akármelyik samsung vagy sony vagy lg vagy akármi. Ha lehet független és ezüst színű lesz 64 gb os-ban, olyan 550-620 font közötti áron láttam már, ami pedig már a nexus 6 64 gb árával van partiban ami viszont így egyértelműen a 6+ felé kacsint
-
Caaabi
senior tag
válasz
M.Eriksen #700 üzenetére
Köszönöm a válaszaid, amennyiben lesz lehetőségem előfizut kötni, figyelembe fogom venni az általad írt dolgokat, ha viszont nem akkor úgy viszont csak a nexus 6 lesz mert 900 font picit sok azért egy telefonért nekem
Esetleg még arra tudnál e nekem válaszolni, hogy ha lenne lehetőségem vásárolni másodkézből, pl gumtreen vagy cashgeneratoron láttam már egész emberi áron 6+ okat, viszont ha függő mi az esélye annak hogy idővel letiltják? Ez lehet most hülye kérdés mert otthon sose vettem volna függőt úgy hogy csak 1-2 hónapos, csakis füüggetlent, de itt annyira mindenki előfizura hozza ki őket hogy lehet tök megbízható ember csak nagy volt neki és ezért eladta és vett egy másikat helyette de sose lehet tudni...
-
Caaabi
senior tag
válasz
M.Eriksen #698 üzenetére
És a jailbreak-kel kapcsolatban tudnál e valami tájékoztatást adni, hogy pontosan mire is jó, hasonló mint a root, csak teljesen legális dolog, vagy abszolút más dologra használják?
Ha pl filmezni szeretnék online vagy akár egy letöltött filmet megnézni szigorúan 24 órán belüli eltávolítással persze, akkor arra is van lehetőségem, vagy valami teljesen más módja van ? -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, mindenféle hátsó szándék nélkül fordulok felétek, ugyanis eddig csak androidos telefonjaim voltak, de a 6+ talán a mérete miatt meg a nőttön nőtt kíváncsiság miatt is elkezdte babrálni az agyam, sőt miután megnyomkodtam az O2-nél, mondhatni még tetszett is...Sosem próbáltam még az iOS rendszert, kicsit visszatántorít a zártsága, de ha minden pöpecül működik, minek is piszkálni ezt értem én...
Két telefon közt vacilálok mostmár csak az eddigi 5 közül, ez pedig egy Androidos referenciakészülék a Nexus 6 64 gb és a 6+ 64 gb között. Vérremenő harc nélkül kérném a segítségetek egy kis pro-kontra, vagy sok sok pro szempont szerint, hogy miért lenne jobb választás az egyik mint a másik. Tényleg nyitott lettem mostmár a váltásra is, hisz az már biztos hogy jövö év elején egy ipad air 2-re beruházok, hisz tablet fronton szerintem nincs ellenfele, viszont akkor így már jobban hajazok hogy telefonban se lenne hülyeség azt venni, főleg hogy a számomra ideális méretű kijelző került bele végre, magas fényerő tartománnyal ahogy néztem élőben is ez nagyon jól látszott.
A kisebbik probléma az ár persze, de ez is kétoldalú. A carphone warehouse nál 549 font a 64 gb os nexus 6, a 6+ pedig nem is tudom, inkább csak előfizetéses csomagban kapható. Ez nem lenne probléma, viszont csak 2 hónapja dolgozom itt, karácsonykor már 3 lesz, és nemtudom engedik e hogy előfizetést kössek ennyi idő után.A válaszokat előre is köszönöm.Tényleg teljesen elzárkózva a tipikus android ios párharctól, engem meg lehet győzni ép-ész érvekkel, szóval kíváncsian várom mit írtok, addig pedig kicsit olvasgatom a fórum hozzászólásokat, csak bevallom azért írtam először mert picit fáradt vagyok és reméltem hamarabb választ kapok így, mint mire megtalálom amire kiváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R5
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest