Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Szia. Nem rég váltottam androidról ios-re. Soha nem volt korábban Iphone készülékem, Note 3-ról váltottam a +6 változatra. Lassan már egy éve használok egy Retinás Macbookot is, telenornál vásároltam az Ihpone-t, amennyiben megfelelő csomagban veszed meg adnak ingyen egy Ipad Mini 2, szóval öröm és boldogság. Teljesen más az ios, lassan kezdtem hozzászokni, nekem nagyon bejött, gyors készülék, nem bántam meg a váltást
Szóval, hajrá
-
M.Eriksen
tag
Én sosem jb-tem szval ebben nincs tapasztalatom. Filmeket általában rámásoltam a telóra és úgy minden ment szépen. Online egy-két oldalon lehet filmezni jb nélkül is.
Az előnyökhöz még hozzátartozik, hogy ha veszel egy apple tv-t akkor elég kényelmesen lehet netes videókat nézni és még a játékok is szépen mennek ha elég gyors neted van. Persze a nexus-nál ott erre a chromecast,de ha ipad-et veszel akkor az apple tv szintén jobb választás.
-
M.Eriksen
tag
Ha az egykezes használat számít,akkor az iPhone-t lehet egy kézzel is használni(ha nem is a legkényelmesebben), de a Nexus 6 szélessége miatt kb kizárt, hogy elérd a másik oldalát a kijelzőnek. Az android vs. ios témával kapcsolatban annyit tudok mondani,hogy 4s után váltottam note II-re. Eleinte jó volt a szabadabb rendszer, de előjöttek a szokásos androidos(samsungos) hibák és megakadások. Most visszatérek ios-re egy 6+-al, mivel a continuity és az ios 8 egyéb újításai miatt még inkább megéri több apple terméket használni(macbook pro-m van). A stock android is egy elég jó rendszer,főleg a lollipop, de egy ipad mellé szerintem jobb választás az iPhone és kényelmesebben is lehet használni szvsz, mint a Nexus-t. A Nexus már tényleg hajaz egy tabletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest