Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
1000.
Lehet más billentyűzetet is beállítani vagy csak a gyárit? Telóról tv-re ki lehet küldeni a képeket vagy videókat vagy itt ez nem lehetséges?
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jeanne d'Arc #994 üzenetére
Eddig ez az első nap nem valami meggyőző, úgy értem kicsit rosszul vagyok már tőle akkora..
De egy hete azért adok neki..
-
-
B-L-A-C-K
titán
Üdv. a klubban.
I6-ról ma váltottam Plus-ra. Még szoknom kell, elég nagy...
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #990 üzenetére
Már nézem is
Szép estét!
-
-
csab2
veterán
Akkor sűrűn kell átmenteni gépre a képeket.
Ha egyszerre több száz képet szoktál csinálni, és néha még mellette egy-két fullHD videót is, akkor kevés a 16 GB.
Ha ennyire nem vagy durva fotós, akkor elég lehet a 16 gigás is, legfeljebb naponta átmented a képeket, videókat. -
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #985 üzenetére
Várom a képeket!
Most 29gb-nál tarok a Note-ba úgy hogy már többször törölgettem. Az a baj jóval drágább a 64-es, ami sztem már túlzás! Zene nem sok vana telón, videó az van most a gyerekről, amiből rengeteg van az a fotók a kisfiamról. Egy év alatt kb 4-5 ezer képet lőttem... most ami benne van 1890db kép 5.5gb-ot foglal. -
Szerintem is. Bár, beltéri képek. Amikor s4-em volt, akkor beltérben szörnyű képek készültek, a Balaton partján pedig tökéletes volt a kamera. Ma megpróbálok a napsütésben néhány képet készíteni.
16gb nem olyan sok, a 64-es viszont brutál drága főleg ha 6+-ról beszélünk. -
nikilauda
senior tag
Általában a 16-osat veszik, de csak az ár miatt. A 64-es már sokkal barátibb megoldás (igaz erős felárral a kisebb modellhez képest). Én eladtam a 16 gigás i6-ot és vettem egy 64-eset, mert kezdett betelni a tárhely.
Ha sokat használod, zene, videó, fényképezés, sok program telepítve,akkor egyértelműen kevés lesz a 16 giga. Nézd meg, hogy most hogy állsz a Note-tal és az alapján dönts! -
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #981 üzenetére
Őszintén nekem a 6plus képei voltak a legmeggyőzőbbek! nem tudom ki hogy látja de én még Note3 tulajként így látom.
laleh: te aki készítetted a képeket kíváncsi vagyok mit gondolsz?Nagyon szépen köszönöm a képeket!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha majd úgy döntök hogy csak megpróbálom és veszek egy Iphone-t akkor mekkora belső tárhellyel érdemes venni? persze ez lóvé függő is de pl elég lenne a 16Gb-os is?? Általában melyiket veszik? -
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #979 üzenetére
Várom!
-
-
r_atism
csendes tag
Attol meg,hogy noteot is hasznaltam nem ugyan azok a felhasznaloi szokasaink
de biztatobb, egyreszt ujj akksid lesz, masreszt a normal fenyero mellett atlagos hasznalattal surolja a 2 napot. Note 3 energiatakarekkal 1napig birta nalam. Appok ugyan ugy letolthetoek az ios-ra viszont az apk telepitgetest ismeretlen forrasbol rendszer moddolas nelkul felejtsd el. En megveszem ami nem ingyenes ha nagyon muszaj, egyreszt jobb erzes, masreszt keves ilyen app van amit hasznalok.
-
Lacko84
aktív tag
A most használt alkalmazásokat gondolom iphone-on nem bírnám használni? Aksi kb.. Mennyit bír? Tudom felhasználó függő de te össze tudod hasonlítani a Note-hoz képest. Elöfizum mellé rendelném online tehát 14 napig vissza tudnám küldeni ha mégse jönne be. Meg kell ilyenkor indokolni ?
-
r_atism
csendes tag
Elore is bocs az ekezetek hianya miatt. Nos, nem gondolom, hogy azok akik az 5,5es ellen vannak valaha is hasznalta ezt a kategoriat. A Note fogasa kenyelmesebb, a 6Plus minosegibb. Neked kell eldonteni. A rendszer zartsaga miert lehet hatrany?! Mert nem tudod ugy hasznalni mint egy pendriveot. Adattarolo mod nem igazan van. Van iTunes alkalmazas, ahova betoltheted a zeneidet, kepeidet es ami folyamatosan szinkronizal minden szemelyes adatot. Dokumentumokat tudsz kezelni a telefonon, a pl microsoft csomag ingyenes. Ott a dropbox is, sokan hasznaljak meg androidosok is. Tehat az, hogy zart, kisse tulzas, inkabb a kevesbe rugalmas a helyes megfelelo. A mindennapi hasznalat soran annyira nem erezheto. A lenyeg, a myitottsag az ujra, megtanulni azt hogy mikent mukodnek az ios-on a dolgok es nem leszarozni vagy feladni az elso bukkanonal. Mindenkepp ajanlom hogy nezd meg a vasarlasi felteteleket es a visszavasarlas lehetoseget tartsd szem elott. Azt hiszem nemely esetben 14napos a dolog, talan ez az online vasarolt termekekre vonatkozik. Igy lehetoseged van belekoltozni kiprobalni, kicsit nagyobb odafigyelessel a serulesekre es ha megsem valik be, akkor egyszeruen visszavasaroltatod. Sok sikert!
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Végre valaki aki Note 3-ról váltott 6Plusra! kb 3 hete gondolkozok hogy váltsak e Note3-ról mert az 1 év alatt 2x hívtam szervizt hozzá és nagyot csalódtam a telóba pedig imádtam. Mindig is féltem a Iphone-októl,mert mindig mondják hogy neeee csak Iphone-t neee...
Zárt rendszer meg nem tudsz vele csinálni semmit...
Most is tartok tőle de gondolkozok hogy kipróbáljam e... Nem tudom mennyire tudnám megszokni az Ios rendszert... A másik dilemma még ha váltok is hogy melyiket vegyem a sima 6-os vagy a 6 Plust?! Mivel szeretem hogy nagy a Note3-am így a 6Plus felé hajlok inkább a méret miatt,viszont több Iphone-t használó ismerősöm is azt írta ááá ők nem ajánlják inkább a sima 6-ost vegyem.... Nem értem miért mondják ezt? A mérettel nem lenne gond mert kb akkor mint a Note szóval nekem nem gáz,tudásba vagy bármi másban meg gondolom nem különböznek?!
-
r_atism
csendes tag
Nem értem a vita - felháborodás, alapját.
Miért görcsöl ezen mindenki, kit érdekelnek a differenciák, mikor te azt használod, más meg ezt?!
Épp most váltottam vissza iPhone-ra Note 3-ról. Egyik sem tökéletes.... Utoljára 4S iphoneom volt, azóta néhány androidos, legutóbb 1 évig a Note 3 volt, most mégis úgy döntöttem, hogy visszaváltok a kompatibilitás miatt, mert mindenem apple.
Nem azért mert az apple termékektől felsőbbrendűnek érzem magam, de egy macbook pro retina valóban alkalmas a grafikus munkához, vagy digitális analóg képek feldolgozására, minőséget képvisel és pont. Nekem nonszensz, hogy egy 400ezres Samsung, Lenovo, stb windows alapu laptopokban 1366os kijelző ( max fhd) és SATA merevlemez vagy ssd helyett, némelyik pedig műanyag házzal van még abban az árkategben.
Visszatérve a telefonokhoz, én mindegyiket szerettem és valahol mindegyik kompromisszum. Az iphone 6plus szolgáltatások terén nem nyújt annyit, mint a Note 3, de ha belegondolok, annyira nem hiányzik, a ceruzát elő nem vettem csak néha azért mert van és akkor miért ne alapon, de hasznát nem vettem. Valljuk be, írni nem lehet vele, rajzolni pedig az 5 éves unokahugomnak jó maximum, de abban is biztos vagyok, hogy van aki tudja használni és szereti is. Amiben viszont hiányérzetem van ( de nagyon ) az a Samsung Superamoled kijelzője ami szinesebb, kontrasztosabb, mint az iPhone 6plus IPS-e, ez az amit először pofánvágott, de el lehet lenni vele, kicsit visszanevel a valóságosabb színekhez a túlszaturált álomból. Kárpótol a touch id, ami nekem nagyon kényelmes, a stabilizátoros kamera és annak sebessége. Kárpótolnak a minőségibb lagg-mentesebb appok, hiába a Note 3 Snapdragon 800-as 4x2.3ghz procija 3gb rammal ha tényleg egy update sem ment stabilan az 1 év alatt - ez a google és a samsung közös szégyene. Engem különösen bosszantott, a sok restart, kidobás az appból, kameráról ne is beszéljünk. Adott egy jó szenzor és beltérben világosban is freskókat lő.A kutya pofáján a szőrt úgy ábrázolta mintha odarajzlotam volna, akit érdekel megmutatom. Amit a váltással nyertem, minőségérzet, stabilitás, kompatibilitás a rendszerekkel amiket használok.
A Note 3 kameráját rommá veri a 6Plus, a Note 4-el már nem hinném, hogy felveszi a versenyt. Sokat próbáltam, mert majdnem arra cseréltem, de összességében nem bánom, hogy az alma mellett döntöttem.
1-2 évig tökéletes, addig talán kidob valami érdekeset az apple is, mert attól még, hogy jo az iPhone 6Plus, kicst unalmasnak is tartom valamiért, nehéz megfogalmazni. Talán erről szól az, amit itt sokan nem értenek, mégpedig hogy az ízlés relatív, mindenkinek más a jó, sosem lesz tökéletes, kritizálhatod attól nem lesz jobb egyik sem - ellenben a gyártónak tett visszajelzésed talán beérhet egyszer. Lásd, Galaxy S6.Kicsit több elfogadást, úgy globálisan, talán kiegyensúlyozottabbá tesz ( mindenkit ).
Üdv.
-
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #970 üzenetére
Ios-os még sosem volt ezért is gondolkodok már 2 hete. Note 4-re nem váltanék mert semmi olyan pluszt nem tud ami nekem kellene.... A fényképező nagyon fontos számomra mert rengeteget fotózom a kisfiamat,a Note 3-al 1 év alatt kb 4-5ezer képet készítettem...
Én imádom hogy ilyen nagy a Note3-am,sőt még nagyobbat is eltudnék képzelni, sima 6-ost néztem tegnap egyik ismerősömnél de nekem az kicsinek tűnt és vissza váltás lenne kijelző méretben.... sima 6-osod is megvan még meg a plus is??
-
kovacscsi
tag
válasz
Jeanne d'Arc #970 üzenetére
Én a plust nem tudtam megszokni egy hónap használat után visszatértem i6-ra
-
Szerintem ez teljes mértékben attól függ hogy IOS párti vagy-e vagy android. Akku részét tekintve i6 plus és a Note 4 közül a Note 4 a győztes. Ha az extrákat nézed pl infra pulzus merő akkor is a Note 4 győz. Ujjlenyomat olvasót felejtsd el a Note eseteben mert nagyon rossz. Anyag használatban a i6 győz minden tekintetben, viszont picit csúszós a felülete. Fényképező részét meg annyira nem néztem de mind a háromnak nagyon szuper kamerája van. Gyorsasagra pedig nincs gond egyiknél sem. 3giga RAM kell a Note 4-be, talán 1-2 alkalommal akadt egy picit. Az iPhone- nal nem volt ilyen.
Én Note 3-rol 4-re nem valtanek mert akkora különbség nincs, viszont iPhone 6-on gondolkodnek és abból is a sima 6-on, picit idegenkedek meg ettől a nagy iPhone-tol. Nem tudom miért van, de olyan furcsa érzésem van nem tudom hova tenni, a végén lehet a sima 6-os marad. -
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #967 üzenetére
A Note illetve 6-os közötti különbségre,illetve tapasztalatodra kíváncsi lennék mert igaz nekem Note3-am van és gondolkozok a 6 vagy 6 pluson,de nem tudom megbánnám e a váltást?!
-
-
válasz
Jeanne d'Arc #964 üzenetére
Amúgy én is ezt hittem. Igaz már platform, de vettem egy 6"-os telefont, hogy majd tablett helyett is, 2 az 1-ben. De nem. Kb 2 hónap múlva csak visszajött az igény a tabletre (szerencsére volt itthon egy Nexus). Igaz, hogy ez a kisebbik Nexus, és igaz, hogy 7" nem sokkal nagyobb, mint 6, de arra amire egy tabletet használok, nagyon megérzem azt a különbséget is.
-
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #962 üzenetére
Megkérdezhetem miért váltottál sima 6-ról??
-
Csodás ez a teló. Ma váltottam sima 6-rol nem bántam meg.
-
Dananto
tag
sziasztok, most egy z3- as xperia van nekem, de gondolkodok, hogy lecserélném egy iphone 6+ ra.
a tapasztalatotok érdekelne, hogy jobban járok- e vele.
a z3- al az égvilágon semmi problémám sincs, minden nagyon jól megy rajta, amire használom, de megtetszett a 6+, így erősen vacillálok a váltáson.
olvastam teszteket, stb, de engem inkább a személyes tapasztalatok, vélemények érdekelnének inkább, hogy megérné- e lecserélni. -
Gicz
addikt
Szerintme amik elhajlanak azok anyaghibasak lehetnek. Az itt beszámoló elhajlott telefonú emberek megeskusznek rá, h himestojásként bántak vele.
Nekem hazai megjelenés óta van, a gyári szilikon tokbanhordom, 99%ban farmer első zsebében. Vezetek is így, fotelban, irodai székben ülök így egész nap. Az elejen rengeteget figyeltem h nehogy meghajoljon, naponta csekkoltam vonalzó mellett h történt e valami. De nem történt semmi.
Azóta meg is feledkeztem mar erről, hogy "figyelni kell rá". És azóta sincs semmi baja.
-
Lacko84
aktív tag
"A srác még javasolta, hogy szerinte ne is tegyem zsebbe." Akkor még is hova tegye ember?
nehogy már azt kelljen figyelni hogy mikor hajlik meg a telefon...annyi pénzért legyen már minőségi a telefon és ne pár nap vagy pár hónap alatt csavarodjon el...
Az hogy nagy és nagyobb erők hatnak rá még egyáltalán nem ok arra hogy elcsavaródjon,pl az én telóm is ekkora(Note3) és egy év után se lehet semmi csavarodást észre venni pedig én szinte csak farmer zsebben hordom! -
Viszlát
addikt
Szerintem ezen ne rugózz, hogy ilyen volt vagy a zsebretételtől lett ilyen. Közvetlen kollégám például rendszeresen farmerzsebben tárolja a Nexus 6-ját, hol elsőben, hol hátsóban és hát nyilván semmi baja nincs a készüléknek, mert normálisan meg van csinálva. Pedig az még nagyobb is a Plus-nál. Remélhetőleg az 6s Plus már rendesen meg lesz tervezve és ki is tudják vitelezni.
-
Mad230
újonc
Ezzel egyet értek Én is vállalhatatlannak tartom, hogy 4 nap alatt megcsavarodik, úgy hogy úgy bántam vele mint a hímes tojással. Az egyetlen bűnöm, hogy egyszer kétszer zsebre raktam. Vagy esetleg gyárilag ilyen lehetett, csak nem nézegettem? Ezt leszámítva egy percig nem bánom, hogy megvettem. Pedig nem vagyunk nagy barátok, mert annak idején a 3g-s korszakban elég sokat szenvedtem, el is adtam fél éven belül.
-
Viszlát
addikt
-
Mad230
újonc
Na ahogy kinéz a dolog. Nem, valóban nincs elhajlási botrány. Elcsavarodási van. Ma voltam apple mintaboltban. Vissza küldik azt mondja a srác szerinte ki is cserélik mert semmi külsérelmi nyom nincs rajta. (Persze, hogy nincs nem egész 4 napos a telefon, a dobozból egyből a gyári apple bőr tokba került, plussz kapott fóliát is.) A legmerészebb dolog amit meg mertem vele tenni, hogy néha beleraktam a nadrág zsebembe, de többnyire figyeltem rá, hogy a pulóverem zsebében legyen. De mivel még csak négy napos legtöbbet a kezemben volt. A mintaboltban azt mondták már küldtek vissza csavarodott készüléket, mondjuk annak a kijelzője is repedt. Mikor mondtam, hogy csavarodás egyből sejtelmesen egymásra néztek. Nagyon tetszik a telefon, a stabilitását tényleg nem lehet összehasonlítani semmivel. Androidról tértem át, mondjuk nekem azzal sem volt gondom (nexus 4). De itt tényleg kicsit prémium érzete van az embernek minden program működésével kapcsolatban. A srác még javasolta, hogy szerinte ne is tegyem zsebbe. Mint ahogy le ís írtam többnyire figyelek erre, de könyörgöm egy közel 300 ezres telefont nem lehet nadrágzsebbe rakni (nem farzsebbe, mert azzal én is egyet értek, hogy nem szerencsés)??????????
Oké, hogy elvileg kicserélik (mondjuk nyugtával a napot...), de mi lesz utána havonta egyszer kicseréltetem, ha már nagyon megcsavarodott? És mivel nem mintaboltban vettem 2500 az ügyviteli díj, ha meg a telenorba viszem vissza akkor meg ingyen van, de min. 3 hét.
Én azt is megértem, hogy nagy nyilván nagyobb erők tudnak rá hatni, mint egy kisebb telefonra, pont ezért hordtam többnyire pulóver, vagy kabát zsebben. De méééég csaaak 4 napos!!!! Szokjak hozzá, ha véletlenül zsebre rakom megszokásból, mert mondjuk én eddig abban a naív tudatban éltem, hogy zsebre lehet tenni a telefonokat, akkor meg csavarodik?
Lehet ez valami gyártási hiba? Mert ha nem nem biztos, hogy ezen szeretnék remegni, hogy mikor fog elcsavarodni újra.
Valakivel történt hasonló, vagy egyedi eset az enyém? -
Mad230
újonc
Sziasztok!
Pár napja használok egy 6 plust es ma vettem észre, hogy meg van csavarodva. Ellenőriztem több felületen többek között üvegen is. Konzisztesen ugyan azt tapasztaltam mindig. Valaki tapasztalt hasonlót? Meg lehet ezt reklamálni? Tetszik a telefon és jó is de nem szeretnék pár hét múlva egy több százezres kiflivel mászkálni.
-
csab2
veterán
Kérdés azokhoz akik a gyári iPhone fülhallgatót használják a telefonnal: ti a gyári tokban hordozzátok az iPhone fülhallgatóját?
-
TheBoss89
újonc
Több mint egy hete megvan az Iphone 6 + és semmi gondom nincs vele. Az itt elhangzott témákra reagálva:
1, Anyaghasználat, elhajlik stb
- Hivatalos tesztek szerint az Iphone 6 + 40 kg terhelés fölött hajlik vagy hajolhat. Elvégre egy mobiltelefonról van szó nem pedig egy auto emelőrudról ha nem ülsz rá nem lesz semmi baja ... de most őszintén ki az a buggyant aki farzsebben hord egy phablet telefont aztán még kényelmesen üldögél rajta..?! Amik videok vannak neten jelentősebb erőfeszítéssel megbontogatják a telefont amit nem értek mert, ha már vesz valaki pláne ennyi pénzért egy ilyen telefont mi a f@szért hajlitgatja, feszegeti, autoval megy át rajta ?! Nekem senki ne mondja, hogy ha aki vesz egy Samsungot, Sonyt, Nokiát, HTC-t stb össze vissza dobálja, feszegeti stb erre ott a Gopro családVéleményem, hogy mivel a telefon mérete nagy mert nagy ( amit 1 hét alatt bőven meglehet szokni ) nagyon jól összevan rakva Apple minőség.. de vigyázni kell rá mint minden telefonra.
2, Gyorsaság, izom stb.
- Általános telefonhasználó vagyok, nagy ívben nem érdekel, hogy pl egy Samsung és Apple hány tized másodperccel gyorsabban tölt be valamit ebben a kategóriában már egy halmaz ( persze anyagilag nem ). Én teljes mértékben megvagyok vele elégedve és nagyon tetszik az elfordításos szövegírás lehetőség, praktikus, gyorsabb, részletesebb. Apple amikben leginkább oda veri a többi telefont, hogy a rendszere tökéletesen van optimizálva és minőségi applikációkat lehet tölteni free...3, Kép, kamera
- Annyira nem értek a hardver részhez általános felhasználóként szerintem nagyon szép, éles képeket lehet vele készíteni de a 240 fps lassítás nagyon üt. Úgy gondolom, hogy általános felhasználó nagyon jobban nem tudja kihasználni a kamerát vagy ha ilyen cél van akkor ne telefont vegyen hanem egy korrektebb Nikon fényképezőgépet. Nekem arra tökéletes, hogy éles jó fényképeket tud csinálni, ha szeretnék valamit megörökíteni. Biztos van jobb van rosszabb nekem ez tökéletes.Összegzés: A telefon nem olcsó, szokatlan az eddig méretekhez képest. Szerintem függ az ember keze méretétől is de én simán átérem és nincsenek nagy lapát kezeim. Mindenesetre az anyagi érték elég relatív mert viszonylag kevesebb réteg tudja kp-ra megvenni a telefont és 3500-5000 havi részletért igazából bármelyik szolgáltató oda dobja. Én mint általános felhasználó tökéletesen elégedett vagyok vele.
-
Nem értek hozzá valójában, így én sem tudom, hogy a ram okozza-e vagy más. Csak a jelenséget próbáltam megérteni. Nyilvánvaló egyébként, hogy mind a hardverek, mind a szoftverek fejlődnek, így előbb-utóbb el is avulnak.
Ha belegondolunk, szifont hamarabb cserél le azért az ember, mert új funkciókat kap meg az újabb modellel, mint azért, hogy használhatatlanná válna. -
Tibee86
nagyúr
Ez nem RAM függő szerintem. Az 5/5S megjelenéskor is újratöltötte az oldalakat, és most is, mint ahogy az i6/6+ is újratölti most is, és egy év múlva is sajnos újra fogja. Ezt csak úgy tudják kiküszöbölni, hogy belerakják a 2GB RAM-ot. Mondjuk ezen kívül én nem érzem hiányát a RAM-nak, néha még alkalmazásváltásnál igen, mert azt is újratölti, de együtt tudok ezekkel élni.
Magára a rendszer sebességére/használhatóságára viszont teljesen igaz amit írsz, hasonlóan tapasztalom én is, viszont mintha most valahogy nem lenne akkora különbség már, mint régen volt. -
Emtra
tag
Engem is idegesít már a dolog de
Abból mi igaz hogy nemesebb cégek tokjaiba is hajlot már i6+
valami nagyokos jó pár forumba menőzött ezzel ...
-
-
Gicz
addikt
Szeptember környéke a megjelenés amerikában meg a jobb országokban... Nálunk majd november, mint legutóbb is.
Egyébként itthoni megjelenés óta van, igaz a gyári szilikon tokban, ezért a kamera nekem nem kopik mert sosem ér le. Viszontfolyamatosan farmer első zsebében hordom, vezetek is így, és semmi meghajlás nálam.
Mivel lehet jobb a 6S? Felbontásban biztos nem, az apple nél máshogy van a felbontás dolog mint androidnál, nem lehet csak úgy újakat bevezetni.
Prociban biztosjobb lesz, és nagyon remélem h legalább 2GB RAM lesz benne, mert az 1 elég karcsú, érezni is...
-
A 128 gigás i6+-nál a Telekomnál az hogy kiszállítás 1-2 nap, az tényleg azt jelenti hogy 1-2 nap, vagy majd egyszer ha lesz, akkor esetleg?
-
Viszlát
addikt
Lassan fél éve, hogy kijött a készülék, nem követtem nagyon a dolgokat, de persze azért a meghajlós flame hozzám is elért. Ezért érdeklődnék azoktól akik huzamosabb ideje használják a Plust, hogy mik a tapasztalatok anyagminőség, üzemidő és hát a biztonság kedvéért a meghajlás tekintetében (zakó- vagy ingzsebben hordom, nadrágzsebben soha)? Illetve, hogy a kiálló kamera körüli rész mennyire kopik/sérül? Nem szeretem a tokokat és elég sokat van asztalon a mostani telefonom is. 5S van jelenleg, de már nagyon halódik, gondolkodom a váltáson, viszont mocorog a fejemben az is, hogy talán érdemes lenne megvárni ebből is a nyár végi S-t, viszont nem nagyon tudom elképzelni, hogy mi újat fognak tudni abba belegyömöszölni (talán nagyobb felbontás, erősebb akku, nem kiálló kamera)...
-
Én ugyan Sony-ról váltottam 5s-re kicsivel több, mint 1 éve, de azóta nem idegesítem magam telefon miatt. Az alkalmazások sokkal igényesebbek, lagmentesebbek iOS-en (legalábbis a többség), és az egész rendszer rendkívül smooth. Végre nem akarom kidobni a telefonomat naponta. Bár érdekel a technika, de soha nem a telefonomon élem ki mókolási vágyaimat. Így toronymagasan iOS párti vagyok.
-
válasz
balika333 #920 üzenetére
Mind a két rendszert látva és használva ugyanez a véleményem. Ha egyszerű userként (én mindenképpen az vagyok) a nyíltság/zártság nem érdekli az embert, akkor semmi probléma nem lehet a váltással.
Én úgy érzem, hogy az ios alkalmazások között több olyat találok, ami minőségi módon meg van csinálva. De ez szubjektív. -
balika333
tag
Szia. Nem közvetlenül váltottam, voltak közben más telefonok is. Engem nem érdekel az android "szabadsága" es tökéletesen elvagyok az i6+al. Nekem nem hiányzik az android. Az alkalmazások jobban meg vannak írva ios-re. Sok helyen használom az ujjlenyomat olvasót, nehezen válnék meg tőle. Nem fogok tudni tanácsot adni. Ha szereted az androidot, nem fog az ios tetszeni. Valószínűleg ezért váltottak páran vissza. De egy próbát megér. Tartják az árukat, ha nagy a baj hamar tovább tudsz adni egy i6+on.
Egy biztos, amióta megvan abszolút nem érdekelnek az androidos telefonok (táblagépem android) -
Xeon7
aktív tag
Nincs valami nagy élet itt
-
Xeon7
aktív tag
Kezdő kérdés
Miképpen tudom gmail-ből a címlistámat átrakni? -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Ma este én is beléptem az iPhone 6+ táborba egy szürke 64GB-s készülékkel.
Van e valami amit érdemes hozzá venni (tok, fólia, stb.. ) -
zsolidodd
senior tag
Esetleg valaki rendelt már ilyen, vagy ezekhez hasonló tokot? Sejtem, hogy nem eredeti Apple, de ha hasonló a minősége, akkor jó lenne ezek közül is valamelyik.
Az első kettő talán hasonlít az eredetire (legalábbis az Apple-től lenyúlt képek alapján
), de a harmadik elég határeset, ugyanakkor 2700 Ft nem is sok érte.
-
Gicz
addikt
Nekem 64-es van, jelenleg van rajt 8gb zene, kb 20 gb fotó/videó, meg 1-2gb app, nekem nem tűnt fel h lassabb lenne mint üresen. Mondjuk nálam a spotlight ki van kapcsolva, mert sosem használtam, lehet h ha sok gb tartalmat kell indexelnie, akkor más a szitu, de nem hiszem...
-
Azenido
csendes tag
Sziasztok,
Úgy hallottam, hogy a 128 GB-os iPhone 6 vagy 6+ esetén ha sok adat (zene, film, app, stb.) van a készüléken, akkor belassul az IOS. Ez igaz? És mi a helyzet a 64 GB-os verzióval?
Valaki tesztelte már így a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- iPad topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest