- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
A viber neked működik ezek szerint, az jó szerencsés vagy, vagy valószínűleg a magas előfizetés miatt nincs korlátozva. Nekem T-nél mobilneten a skype régebben működött, még akár EDGE-ről is, ha csak beszélgetésre használtam, nagyon sokat is használtam, ha úton voltam. Most már nem működik, szakadozik de ahogy mondta a sógor Hollandiában is korlátozva van, bár lehet a drágább csomagok esetén ott sem. Így marad az otthoni vezetékes internetről a Skype.
Ha valamiért mégis sűrgősen hívnom kell a nővérem ha csak 10-15 mp-et is beszélek akkor is 179 Ft-ba fáj nekem, inkább az SMS marad (mondjuk ha véletlenül külföldön lennék, onnan hívnám akkor csak 74,4 Ft lenne ugyanez a EU roaming árak korlátozása miatt, de már ezt elpanaszoltam korábban.)
-
ToniSoprano
addikt
Most et I5S, vagy I6s?
És a 16 GB-os változat ennyi, vagy a 64 GB-os? Persze ha neked kell ez havi kb 15-16 ezer Ft-os csomag, ennyit letelefonálsz akkor megéri, de ha haza Mo-ra telefonálnál pl. akkor azért már pluszban fizetni kell, uyge jól értettem? (Ezzel az előfizetéssel 2 év alatt kifizetsz kb. 410 ezer Ft-ot így a szolgáltatónak persze megéri, bőven.)De ha ilyen csomagra van szükséged, akkor nyilván érdemes már Iphone 6-ot venni, ezzel nem vitázok, nyilván ha kisebb lenne a havidíj pl. a sima RED-nél, ami csak 30 EUR lehet, akkor kijönne az árbeli különbség a két telefon ára között.
-
Neck
veterán
Szerintem nem túl jó az üzleti terved, mivel mindig az új iPhone-on lehet a legnagyobbat bukni, miután elmúlt a hype, mivel az a legdrágább induláskor. Százalékosan is, meg értékben is. Az is igaz, hogy miután zuhant egy nagyot, már csak lassan veszít az értékéből, így egy viszonylag drága telefon 3 évesen is "drága" marad, viszont ahhoz képest, ami az új ára volt, óriási a különbség. Egy olcsóbb, 120 ezres telefon egy év múlva is ér 80 - at, míg tuti, hogy egy 1 éves iPhone 6 nem 40 ezerrel lesz olcsóbb...
-
ricsi1130
csendes tag
Ja értelek de ez addig nem fog megváltozni míg nem lesz valami minőség ellenőrzés a google play-en vagy beat rendszer . Átérzem nagybátyám Samsunga többet volt a szervizbe mint nála az frusztráló de ha unód akkor váltani kell ennyi meg hát nem lehet mindenki android profi hogy széthekelje a rendszert hogy jól múködjön
-
bagkri01
őstag
Nem sértés képpen de teljesen igazat ír a fórumtárs. A sebességre már nem lehet fogni, ogy ki mit használ, az viszont tény a gyártók az összegányolt felületükkel elcseszik az abdroidot. Továbbá az is biztos, hogy az iphone-t már nem a sebessége, hanem a rendszer adja el.
Aki nem hisz, annak itt egy kis összehasonlítás:
[link] -
ricsi1130
csendes tag
Nem akarlak meg bántani de szerintem azok az appok a WhatsApp meg a Viber sem igazán tökéletesek
nem csoda hogy fagynak a telefonok tőle. Amúgy meg ne vedd ennyire komolyan ezt a telefon dolgot nem éri meg , semmi sem tökéletes lásd még egy űrsikló is felrobban egy apró dologtól akkor mit várunk egy telefonál én azt mondom semmi se tökéletes és ezzel evvel kell együtt élni -
freeknight
őstag
Az, hogy az Iphone itthon úgy tartja az árát, mint az arany, érdekes, de ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Ahogy abból sem, hogy bizonyos orosz oligarchák a jelenlegi ár 10-szeresét is képesek kiadni a 6-osért. Egyébként az emberek nagy része nem tekint befektetésként egy technikai eszközre, amit már a vásárlás pillanatában is minimum 27%-al olcsóbban tudsz csak eladni
-
Csapoati
nagyúr
Azért ne túlozzunk. A Moto G-m 169 eur volt újonnan és a Hardveraprón 38-40-ért simán elmenne, ami olyan 125 eur. De aki droidos telefont vesz, valószínűleg számol az értékvesztéssel is, meg nem befektetés ez.
A telefonhoz meg annyit, hogy a képeken azért látszik az OIS hiánya a 6+-hoz képest, de máris megvan az egyik nagy újdonság a 6S-hez.
Minden másban meg ugyanaz, mint a 6+, csak sokkal emberibb méretben. Biztos minden rekordot megdönt majd, de kíváncsi leszek a 6/6+ eladási arányra.
-
-
Márko88
aktív tag
HTC Sensation után váltottam, S4re majd 3 hónap múlva gyorsan csere egy új M8-ra. Tudtam, hogy sokáig nem akarom megtartani az S4-et. Jó teló volt fagyás nem volt, gyors de nem adott pluszt. Az M8 viszont piszok gyors,élmény.
LG-amiket eddig láttam, lassúak voltak G"-G3 ahogy írtad. -
student
őstag
bullshit.
1éve használom moto g-t (középkategória!) és nem lassú ugyanolyan villámgyors mint 1.hétenkb 30appom van rajta.
viszont arra mindig ügyelek hogy legyen rajta min. 1gb szabad hely.
mert ha az alá mész, belassul a TRIM miatt.
ja és 200€ volt tavaly novemberben most megnéztem 177 €
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest