- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
407
tag
S2,S3,S4,Note 10.1 tab,Lg G2,G3.Mindegyiken megvan ez a jelenség,saját használat után mondom ezt.Amikor azt hittem,hogy az én telefonom nem laggol pl a névjegyzéknél mert gyorsnak tűnt akkor melléraktam egy 5s-t és majdnem sírva fakadtam.Ez pont egy null perces G3 mal történt amit 2 hétig tudtam hasznàlni.Többször fagyott mint télen LOL.Ha kapok egy whats vagy viber üzenetet miközben beszélek az s4 lefagy folyamatosan.G2 ön pl a mobil bankomnál 10 másodpercet kellett várni amíg a beírt számok megjelennek az adott mezőben.Galéria megnyitása közben megihatok egy kávét amíg betőlti.Sorolhatnàm még,de ez nem android topic,és elnézést a hosszú OFF ért.A lényeg,remélem azért a zsák pénzzért amit kifizetek lehet egy normálisan müködő telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest