- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor0
tag
válasz
mondomén #887 üzenetére
Ezt most nem értem. Ezek akkor minek számítanak?
Mert ÁFA-s számlát, garanciát kaptam, személyesen vettem át.
Sőt azt is írtam, hogy kizárólag kártyafüggetlen telóra vonatkozik az ár.
Akkor most mi nem stimmel?
Amikor meg először írtam az árról, az hetekkel ezelőtt volt... -
KeFe
tag
válasz
mondomén #493 üzenetére
"Legjobb duma a fórumon 'semmi ilyet nem tapasztaltam'. Hát attól még van és sokan szívnak vele, ergó szar a rendszer."
Jajmár... nem szar a rendszer, TE használod rosszul. Hisz ami epöl azsosenemszar teccikérteni?
Ha úgy gondolod hogy valami szar, akkor az direkt olyan és te vagy a szar amiért ez nem tetszik neked. Mondogasd magadban sokszor hogy "jólesz ez, hisz másnak nincs baja vele, nekem miért lenne"Nah ugye hogy már nem is zavar?
Én is szinte kezdem élvezni hogy remote desktopon keresztül egy windowsos chrome-al írom ezt a hozzászólást hogy egy bejövő email esetén ne kelljen újragépelni az egészet. Ugyan tudom hogy másnak nem tölti újra az oldalakat hisz 'leírták a fórumba' de úgy látszik én még nem szeretem annyira a rendszert hogy nekem is rendesen működjön.
Gyorsan megeszek egy almát félig hátha attól jobb lesz -
-
legiaap
félisten
válasz
mondomén #486 üzenetére
Amiket te felsoroltál hibákat nem mindenkinél jelentkeztek. Nálam pl nem. Amúgy meg igen is fontos milyen gyorsan javítanak. Vagy téged nem érdekel ha sokáig bugos szofttal kell együtt élned?
Nyilván mondhatod volt egy évük a 8-ra és így adták ki. Igaz, de ha már ilyen lett EGYESEKNÉL, akkor azt díjazom, hogy gyorsan javítják. Van olyan rendszer ahol hónapokig javítják a hibákat, van ahol nem is foglalkoznak vele. Ilyen itt nincs. -
Robertoq
őstag
válasz
mondomén #474 üzenetére
Újabb iOS8 bénaság:
Vigyázz, az iOS 8 törli minden fájlodat!
Direkt csinálják bele ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest