Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeretném én olyan stabilnak tudni eztán bármelyik androidos telefonomat, mint amilyen most az 5s az ios 8.0.2 alatt!
m8? haver azért heti szinten panaszkodik, hogy beakad az android folyamat és leszippantja az akkumulátort, de ez ugye más androidos telefonoknál is jellemző... adtam azért neki néhány tippet, hátha segít majd valamelyik.
5s és g2? régebbi iphone és más androidos telefon mellett sem kellett a g2, nem véletlenül, pedig többször rápróbáltam.
látatlanban az iphone 6 sem jön be, de inkáb annak a kompromisszumai, mint g2 vagy akár g3.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest