Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Summer Boy
csendes tag
Néhány tapasztalat az új telóról: szolgáltató egy szó nélkül kicserélte a SIM kártyámat, mire haza értem és beleraktam már aktiválva is volt. Tényleg fölöslegesen paráztam, gyakorlatilag a 4S-em biztonsági mentéséből minden beállítást átmentett a 6-osra, nem hogy az SMS-eket, de még a háttérképeket és a legapróbb részleteket is
Jó pár órán keresztül nyüstöltem, közben töltőre is kellett akasztani. Folyamatos képernyőhasználat, wi-fi és GSM kapcsolat, letöltögetés és telepítés mellett is fel tudta tölteni. Mire végeztem az ismerkedéssel jelezte hogy rendelkezésre áll a 8.1.3, hagytam frissíteni... és azóta az iránytű nem működik
Sem kalibrálni nem engedi magát, sem az irányt nem hajlandó mutatni. Meg sem mozdul, viszont a vízszintmérő működik. Más tapasztalt hasonlót? Bug lehet vagy a telóval lett valami? Frissítés előtt működött, határozottan emlékszem. A hívás fogadás bugról nem tudok, tegnap este óta nem hívtak
Amúgy nagyon tetszik, imádom, de ez az iránytű probléma zavar. Nem mintha nagyon használni akarnám, de mivel tudom, idegesít
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest