Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Folyamat világít a helymeghatározásom. Egész eddig csak akkor világított, amikor egy futó alkalmazás használta. Nem mintha nagy baj lenne de valamiért idegesít
Tudtok segíteni?
Tegnap kiprbáltam az iphone keresés funckiót... azóta van ez a jelenség... még akkor is ha minden app ot kilövök...
-
törölt tag
Boldog nyulat nektek iphones barátaim
-
B-L-A-C-K
titán
-
xenom0rph
őstag
9.3-at megéri e felrakni? És ha igen akkor ota-n vagy ituneson keresztül? Köszönöm
-
Mályki
aktív tag
Szevassztok!
Az eddig hasznalt onedrive fizetos lett.. Hogy tudom a benne lévő 14 gigát átmásolni a frissen vasarolt icloud ba?!?Gép kell hozzá? Koszi elore is!
-
Mr X
veterán
Üdv!
Hosszú kihagyás után jöttem vissza iOS-re. Azt tényleg nem lehet megoldani, hogy ha engedélyezve vannak a zárképernyős értesítések, akkor ne villantsa fel a kijelzőt új értesítés érkezésekor?
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #10261 üzenetére
Értem. Meghúztam a csavart, home gomb pattogása megszűnt akkor is, ha nincs hozzá köze a csavarnak.
Azt tudom elképzelni (mivel én még szét nem szedtem, Te meg azt mondod igen, hiszek neked), hogy azért pattogott a home gomb, mert ott alul a kijelző a laza csavarok miatt fentebb volt, így beleakadhatott hajszálnyit a gomb. Ez így reális lehet?
-
kkp900
senior tag
Hello!! Valaki nem tudja mi lett a legújabb Facebook frissítés óta nem lehet megnyitni egyből a linkeket a Safariba plussz nem lehet lementeni a képeket sem !!!?????Válaszokat előre is köszönöm
-
burasu4
senior tag
válasz
csababarca #10256 üzenetére
Elhiszem. 😕
-
burasu4
senior tag
válasz
csababarca #10254 üzenetére
És kicserélted a kijelzőt vagy törötten raktad tokba+fólia?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #10252 üzenetére
Nekem két telefonon is megszűnt a home gomb pattogása miután meghúztam a csavarokat.
Más. Este járólapra leesett a vékony tokban a telefon. A tok sarka elrepedt, telefonnak nincs baja. A héten beesett asszony kocsijának ülése mellé, ott a védőüveg tört el. Illetve betonra is leesett a kezemből szintén a héten, a vékony tokban, immár csak fóliával.... Mindegyiket karcmentesen úszta meg. Életbe telefont még nem ejtettem le, szóval vigyázzatok. Pedig nálam a telefon óvva van.... elvileg.
-
zaskar
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #10249 üzenetére
Nekem is a hét elején jött meg ez a csavarhúzó, csak Aliról. Elég sokat lehetett húzni mindkét csavaron, persze csak érzéssel tettem. Mintha tényleg jobb lenne a home gomb nyomásérzete, finomabban működik azóta. Persze lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, és semmi köze nincs a két csavarnak a gombhoz...😊
5SE: én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ezt az uj telefont valahol a kettő közötti méretben kellett volna piacra dobni, 4.3 - 4-5 körüli kijelzőmérettel. Szerintem ez még bőven vállalható méret. Persze lehet, hogy ezzel alávágott volna a 6/6S vonalnak, mert sokaknak elég lett volna a kisebb méret is (pl. nekem).
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Melyik szerszámot/csavarhúzót érdemes eBayről rendelni? Valakinek van tapasztalata? Köszönöm.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta van egy iphone 6-osom, az lenne a kérdésem, hogy bizonyos számoknál amikor beszélek valakivel recseg a hangszóró. Olyan mint ha maxon lenne a hangerő és nem bírna többet. pl t-mobilos 1430-nál az automata beszéd ilyen. Valaki tapasztalt hasonlót? -
integrated
tag
válasz
bozarjoska #10236 üzenetére
Kössz!!
-
bozarjoska
őstag
válasz
integrated #10235 üzenetére
Így van.
-
integrated
tag
Hali, 9.2-höz még nincs JB, ugye? Csak a 9.1-hez láttam eddig..
-
Keni21
tag
Sziasztok ujra megkaptam a garanciaban cserélt telefonom
Egy olyan kérdésem van hogy miért nem tudom bekapcsolni a biztonsági mentést a beállításokban???
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Az mitől lehet, hogy a Home gomb lenyomásakor pattanó érzés van. (3 hónapos a telefon) Valakinek volt ilyen? Köszönöm.
-
hitchins
őstag
az mitol lehet hogy az Apple store-t sokszor nem erem el?
Net van, mukodik de ha app store-ra megyek nem hoz be semmit.
Ujrainditas nem segit de aztan egyszercsak megjavul es mondjuk egy ora mulva mar minden ok.
Store bizos ok mert van itt egy masik iphone amin a store mukodik. -
iendre
csendes tag
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
iendre
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes hibajelenség fordult elő párszor.
Beszélgetés közben néha, egyes mondatrészeket kétszer hallok, megismétli valamiért. Mi lehet az oka?
Köszi
-
inyuska
tag
Kijelzőcserével kapcsolatban Tötet kolléga arénagsm 27000ft azonnal.Volt még egy ajánlatom boráros gsm face-en 26000ft ajánlat 6 hó garival.Arénában cseréltettem tökéletes.
-
tomcsi23
veterán
válasz
B-L-A-C-K #10209 üzenetére
Köszi skacok!
Táskában lenne hordozva, de többnyire valahova le van téve, szóval nadrágzseb nem téma.
Böngészés, meg a napi használat jobban meghálálja a nagyobb kijelzőt, szóval jó lesz ez.
Csak új készülék jön szóba, azt is telekomtól előfizu mellé. Amíg oda eljut a jóárasítás - ha egyáltalán, már ősz lesz kb. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #10206 üzenetére
Én most 2db 6S után váltottam 5S-re, 6S előtt meg i6-jaim voltak, szóval tudok mondani tapasztalatot.
i6 előnye hogy nagyobb a kijelző, így jobb vele böngészni, de mondjuk ez szubjektív szempont, mert zsebbe meg kényelmesebb az 5S. Akkor az i6 +2 óra üzemidővel tud többet, illetve valamivel jobb a hangzása. Viszont az 5S is egy jó készülék még mindig, itt-ott előfordulnak már kis lagok, de abszolút nem vészesek. Típus hibája nem nagyon van, i6-nak a kattogó kijelző, illetve a kamera elcsúszás, de ezek nem nagyon problémák. Viszont ha 5S mellett döntesz várj egy kicsit, mert azt mondják lefog menni az ára pár héten belül, így ha használtan is vennél azoknak az ára is esni fog.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tomcsi23 #10206 üzenetére
Bendgate, első kameránál elcsúszhat az a szar stb. Mindkettőnek van előnye-hátránya, különbség olyan 20%.
Másfél év 5S használat után váltottam hatosra, ha vissza is váltanék csak a kényelmes méret miatt történne, semmi másért. (De nem fog megtörténni.)
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Skacok, I6-nak van valami típushibája? Sárguló/elváló kijelző, mittom.
5s vs 6 a téma a zasszonynak lenne.
Esetleg van itt olyan, akinek mindkettő van otthon, milyen az i5s-hez képest napi használatban?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...