- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #10206 üzenetére
Én most 2db 6S után váltottam 5S-re, 6S előtt meg i6-jaim voltak, szóval tudok mondani tapasztalatot.
i6 előnye hogy nagyobb a kijelző, így jobb vele böngészni, de mondjuk ez szubjektív szempont, mert zsebbe meg kényelmesebb az 5S. Akkor az i6 +2 óra üzemidővel tud többet, illetve valamivel jobb a hangzása. Viszont az 5S is egy jó készülék még mindig, itt-ott előfordulnak már kis lagok, de abszolút nem vészesek. Típus hibája nem nagyon van, i6-nak a kattogó kijelző, illetve a kamera elcsúszás, de ezek nem nagyon problémák. Viszont ha 5S mellett döntesz várj egy kicsit, mert azt mondják lefog menni az ára pár héten belül, így ha használtan is vennél azoknak az ára is esni fog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest