Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #10206 üzenetére
Én most 2db 6S után váltottam 5S-re, 6S előtt meg i6-jaim voltak, szóval tudok mondani tapasztalatot.
i6 előnye hogy nagyobb a kijelző, így jobb vele böngészni, de mondjuk ez szubjektív szempont, mert zsebbe meg kényelmesebb az 5S. Akkor az i6 +2 óra üzemidővel tud többet, illetve valamivel jobb a hangzása. Viszont az 5S is egy jó készülék még mindig, itt-ott előfordulnak már kis lagok, de abszolút nem vészesek. Típus hibája nem nagyon van, i6-nak a kattogó kijelző, illetve a kamera elcsúszás, de ezek nem nagyon problémák. Viszont ha 5S mellett döntesz várj egy kicsit, mert azt mondják lefog menni az ára pár héten belül, így ha használtan is vennél azoknak az ára is esni fog.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tomcsi23 #10206 üzenetére
Bendgate, első kameránál elcsúszhat az a szar stb. Mindkettőnek van előnye-hátránya, különbség olyan 20%.
Másfél év 5S használat után váltottam hatosra, ha vissza is váltanék csak a kényelmes méret miatt történne, semmi másért. (De nem fog megtörténni.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.