Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payphone
tag
Na kicseréltem magamnaka múlt az aksit. Ebay-ről rendeltem sunydeal markaju (Li-ion polymer) aksit ami gyari 1810mah-s... Minden probléma megoldódott... lasan merül, és végre nem kapcsol ki a hidegben... meg vagyok elégedve vele... 8 nap alatt megjött és az ára is baráti volt
-
-Ben-
veterán
válasz
mich68 #11496 üzenetére
Nézd.. attól függ, hogy mennyi időre terveznél vele. iOS10 -zel még viszonylag jól működik, de ezután már valószínűleg kompromisszumos készülék lesz belőle. Összességében nem is egy jól sikerült széria, mert sok hibája van. Ha 1 évre tervezel, akkor szerintem belefér, ha viszont többre, akkor nem feltétlen.
-
mich68
csendes tag
Üdv Mindenkinek.
Olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy jelenleg egy LG G5 készülék tulaja vagyok és nagyon gondolkozom egy iphone 6-on. Használtam már iphonet nagyon szerettem(i5). Véleményeteket szeretném kérni, szerintetek megéri? Illetve mennyire érezhető a sebességen és a készüléken magan,hogy nem egy friss konstrukció? -
Payphone
tag
Mediabol vettem, nem telefonhoz volt.. 4000 ezerért vettem.. És amúgy géppel és más telefonnal jol működik
-
gabenh
tag
Sziasztok adott egy ismerősöm iphone 6ja, amit sikeresen letiltottak, elmaradt számlák stb úgy tudom...mindegy.
Nos én úgy tudom ha újra telefonáli akar a készülékével akkor csak és kizárólag ezt már alaplap csere után tudja. jól tudom? aminek viszont húzós ára van kb 60-70e ft -
Bob18
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy általában mennyibe kerül Iphone 6-nál egy akkumulátor csere szervizekben?
-
Payphone
tag
Járt mar valaki úgy hogy nem tamogatta a mas gyartotól szarmazo fülhallgatojat az iphone? Nekem van egy sony fülhallgatom (amúgy van rajta mikrofon is lehet az a baj), és egyszűen ahogy mozgatom a jack dugot úgy magatától megáll a zene, újra elindul, elekzdi gyorsítani elvinni a követekzőre... És mindez attol függ hogy mennyire érintem meg a jack dugot.. lehet valyon erre valami megoldas?
-
DonJoker
csendes tag
válasz
-secret- #11473 üzenetére
Sziasztok!
Telekom bolt lett belőle, ők küldik a szervizbe. (A telefon február 29-ig még garos, szóval pont jókor jött elő a probléma.)
A lány szerint csere lesz belőle, de sajnos 1,5-2 hét mire megérkezik.
Mielőtt leadtam készítettem egy biztonsági mentést, aztán egy visszaállítással mindent töröltem róla.
Persze csere telefont nem adnak.
Beköltöztem egy régebbi Nokiába, más fölös nincs itthon, a régi iPhone-om odaadtam a páromnak, nem kérem vissza tőle. Adataim a felhőben... és most jön kérdés.
Hogy lépek be az icloud-ba? A másodlagos azonosítás üzenete gondolom imessage-ben érkezik, ezért a Nokiára nem jön meg.
És, ha megkapom az új telefonom hogy aktiválom be?
Köszönöm a segítséget! -
Payphone
tag
Szia, mint kiderült nekem sem javult az aksim... szóva ajánlom a szervizt.. en mar meg is rendeltem a magam kis aksijat ebayről
-
DonJoker
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 6-nál nekem is aksi gondom van. 43%-ról hirtelen 19%re esett a töltöttség, míg beértem a munkahelyemre, (csak zsebben volt, nem piszkáltam) 17%-ig merült, rátettem a töltőre egyből 35%-ot mutatott.
Annyi, hogy a hónap végéig még garos.
Próbálkozzak a nullára merítéssel, vagy szerviz?
Székesfehérváron hova tudom vinni?
Köszönöm! -
Payphone
tag
minden esetre mostmar kezd beaalni... neha kicsit mashogy tölt vagy veszit az aksiból.. de en ezt normálisnak találom egy 2 éves aksitol... szerintem amig nem kezd el tenyleg drasztikus lenni addig maradok ennel... addig is rendelek egyet ebayről aztan majd ha megjön szetkapom... de mivel úgyis neha 1-2 hónapig is el tud húzodni egy rendeles ezert nem art ha mar most rendelek
-
Payphone
tag
Köszönöm a tipped nagyban javult az aksim... Nehez volt nullara meríteni mert mar 5%-nál kikapcsolt és mikor vissza kapcsolt mar 4%volt... aztan a sokaidra valahog magara talált és magaton lassan lemerült 0-ig... aztan feltöttem 100-ra... (persze mindezek előtt a hard resetet is megcsináltam). És írtam egy kis statisztkát is... Tegnap végig itthon voltam úgyhogy volt időm nyomkodni... elég intenzív használat mellett (messenger neha egy-egy rövid video megnézése, jatszás stb... a lényeg hogy 1 órából legaláb 25-30 perc kijező idő).. Oránként átlagosan igy 9-14 %-ot dobott el.... ami szerintem annyira nem rossz. Nem akadt ki soha sem a mutató. Szerintem van egy kicsi baja az aksinak (feltehetően hogy két éves elmult) nem csuda ha valahogy bebugolt és nem tudott rendes diagnosztikát irni... Most felfelé töltöm... és 10 percenként írom mennyinél jár.... Minden kinyomtam... és így 8-14%-ot ugrott óránként...
-
Payphone
tag
Sizasztok. Vettem egy i6-ot hgasználtan és az egyetlen porblémám az aksival van. Nem arrol van szó hogy gyorsan merül csak siman fura az egész... Tok normálisan merül aztan egyszer a semmiböl leesik 35%-ot.... majd mikor vegyük példának 70-ről egy pillanat alatt leesik 43%-ra akkor 2 óra hosszan keresztül 43%-on van... Nem zavarna különösebb képpen... de gyakran elvesztem a fonalat és fogalmam sincs mennyit fog még ma kibirni... Miután ujra indítom akkor kb a valós számot adja meg, szóval az előző példához vissza térve, mondjuk 1 óra utan is 43%-van, ujra indítom és 61-et ir.. és utana egy idő utan megint megall...
Gondolok aki cserére szorulna igaz? vagy mas lehet a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
-
Norbi.
őstag
válasz
swoody #11459 üzenetére
Szia. APR lassan javít, kb. 2 hét. Színekben látni érezni bőven a külömbséget, van gyári kijelzős i6 meg utángyártottam is. A gyári színesebb, fényesebb. Ha hosszú távon meg akarod tartani még, inkább gyári. Eladni szerintem 70 körül tudod így.
A cserének nincs feltétele, viszont 130 at nem ér meg, annyiból szinte veszel egy újat, ez meg megmarad alkatrésznek, bárminek.[ Szerkesztve ]
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Adott egy 128as i6, aminek sikeresen betortem a kijelzojet. Lenne par opcio:
1. Hivatalos kijelzo csere 49 ezer
2. Gsm boltos csere 34 ezer (erezheto a kulonbseg eredeti es utangyartott kijelzo kozott?)
3. Eladom igy (nem tudom mennyi lenne, amit kaphatok erte) (telenoros, nincs rajta reszlet) es vegyek 210 ert 127-as i7-et?
4. 130 ezerert telefon csere egy ujra hivatalos apple-be (itt nem tudom mi a feltetele annak, hogy kicsereljek)Szerintetek melyik opcio a legjobb, tudnatok valaszolni a kerdesekre is?
Koszonom. :/
-
DJosef
őstag
válasz
Tibee86 #11455 üzenetére
"mindenhol mindent újra fog tölteni."
Azert ez igy nem fedi a valosagot.
Nyilvan kevesebb alkalmazast es megnyitott weboldalt tud memoriaban tartani egy 1GB keszulek mint egy 2GB de nem fog mindenhol mindent ujratolteni.
Termeszetesen ez is erosen felhasznalo fuggo, en 4-6 alkalmazasnal sosem tartok tobbet nyitva igy en lehet nem veszem annyira eszre az 1GB ram korlatait.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
Mi most a reális ára egy 64gb-os modellnek?
Váltanék SE-ről és a 6s nekem túl húzós árban, és teljesítményben annyit nem veszítenék szerintem, ezért gondoltam a sima 6-ra mint utód -
-Ben-
veterán
válasz
Payphone #11451 üzenetére
Szerintem jobb, ha a szolgáltatós készülékeket elkerülöd. Ha mindenképp azt akarsz venni, akkor pedig kérj valami olyan papírt, amin rajta van a vásárlás dátuma az IMEI-vel, így ha már nincs rajta se részlet se előfizetés, akkor nyugodtan megveheted. Egyéb esetben nem sokat érsz egy adásvételi papírral, konkrétan ki lehet vele törölni.
-
trobi28
addikt
válasz
Payphone #11451 üzenetére
Fél éves telefonért tényleg kevés kicsit, de lehet, hogy tényleg el akarja adni és nem csak hirdeti
IMEI szám ezen is van, így papírt tudsz kérni, persze a letiltásra az még nem biztosíték.
Én úgy tudom, hogy 2 évig tilthat, amíg tart a hűségidő (ha 2 évet írtak alá rá), de ebben nem vagyok biztos. -
Payphone
tag
Jolvan köszönöm a válaszokat.. Szertnek meg egy kis vásárlási tanácsot kerni. en maximum 85 ezret áldozok egy 16gb-s i6-ra. Neztem sok helyen, és van egy amin nagyon megragadt a szemem, 80 ért tudnam vinni, Telekomos fél éves, foliás elöl hátul. En kicsit keveslem az árát, félek hogy esetleg elő fizus a telefon. Kérni fogok tőle számla papírt, de mennyire biztos h az az ő telefonja? van azon is IMEI szám? Valamint egy olyan kerdesem lenne még hogyha a masik telefont nezek, és az mar elmult 1 éves akkor kell aggodni a letiltás miatt?
-
Payphone
tag
Sziasztok. Mindenkitöl azt hallom hogy 16gb, így meg úgy kevés, nem lehet vele boldogulni ez nagyon igaz? Volt nálam kölcsönben 1 hétre egy iphone 6 és 4gb adatot tettem rá. Minden számomra fontosabb alkalmazást rátettem és vagy 50 zenét. En úgy gondolom hogyha rendszeresen szinkronizaáljuk és nem hagyunk minden képet a telefonon akkor ellehet vele lenni. Mit gondoltok "átlag" felhasználó elvan vele? mennyire tud bosszanto lenni?
Köszönöm a válaszokat..
-
-Ben-
veterán
válasz
nagyfejü #11444 üzenetére
Szia!
Nem kell hozzá a jailbreak. Megnéztem és leszedték a store -ból, de nekem még megvan a telefonomon. Egyszerűen írd be az App Store keresőbe, hogy „video downloader” és kidob egy csomót. Tölts le néhányat és amelyik szimpatikus, azt használd. Igazából 1-2 kivételével szinte mind jó, de van amelyik jobb.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
youtube rol hogy lehet letölteni videot??? valami ingyenes appal , vagy hogy?
üdv
-
kkkk99
csendes tag
DFU módban ismeri csak fel a telefont a gépem és a visszaállításnál megáll a "várakozás az iphone készülékre" üzenetnél és 4005-ös hibát ír.Telefon le van merülve teljesen,töltésre nem reagál,nem kapcsol be gépre dugva sem.Akkut kicserélve egy feltöltött akksira megoldódik szerintetek a probléma,vagy van valami ötlet?
-
zombinyul
addikt
válasz
lugosi #11430 üzenetére
Szerintem is baromi jó. Még a Deezert is töröltem miatta (jó, elfoglalt majdnem 3 gigát, az enyém meg kicsi 16-os, azért az már számít), mert bár annak elvileg nagyobb az adatbázisa, eddig mindent megtaláltam az Apple Musicban is.
Én nagyon szeretem. Kézreáll, abszolut használható. -
Mályki
aktív tag
válasz
lugosi #11430 üzenetére
Kicsit tuloztam. Hasznalhato csak nekem tul van bonyolitva.. de a spotify is 😃 Orultem amikor ios 10 ben az egyik fo attrakcio ennek az egyszerusitese volt. De valahogy mindig hianyom volt..Decemberben kiprobaltam ezt és nem érzek kén szert hogy ujra hasznaljam. Absolut nem hianyzik
[ Szerkesztve ]
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
A használhatatlan Apple Musicot az ingyenes Imusicra cseréltem. Tök jó , maximálisan elégedett vagyok vele , kicsit több helyet foglal el a lementett klippek és hangok miatt de 64 gigánál nem számít. Viszont van egy problémája az imusicnak amire nem tudok rájönni. Sokszor a becsatolt hibát jelzi. Normál esetben ki és belépés után megjavul.. de 1 hete rossz.. Van valakinek tippje mi lehet a gáz? Csatolom a képet és köszi !Youtubon nincs probléma, ugyaugy mutatja a playlistet!
-
nagyfejü
őstag
hali!
Meg lehet azt oldani hogy ha facetime t használok a 6 oson , a képet láthassam az lg smart tv n?
üdv
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna javasolni kompatibilis Bluetooth fülest iphone 6-hoz?
Előre is köszönöm. -
rumos XIII
aktív tag
-
galaxys80
veterán
Nem volt tervbe, de olyan villámgyorsan elkelt az I6-om, hogy mai napon I7 tulaj lettem.
-
Summer Boy
csendes tag
válasz
lugosi #11414 üzenetére
Azért ír szinte kivétel nélkül BP-t ha Telekom vezetékes neten jelentkeztek be, mert dinamikus IP-t ad a szolgáltató ami nem a felhasználás helyéhez van rendelve, hanem a szolgáltató telephelyéhez és minden webszerver ezt látja. Ezt könnyen meg is nézheted ha egy IP kereső oldalon beírod azt a címet amit épp kiosztott neked a szolgáltató, helynek tuti hogy Pestet fogja jelölni. Én pl dolgoztam egy német cég itthoni képviseletén aminél a teljes belső hálózat a netet is beleértve az anyacég hamburgi szerverein futott. Ha onnan akartam megnézni a gmail-es leveleimet folyton rikácsolt a google, hogy vélhetően illetéktelen akar épp most 1400 Km-re innen belépni a fiókomba
Miután igazoltam hogy én vagyok, beengedett
De a Skype konkrétan kitiktott mikor a munkahelyemen be voltam jelentkezve (ugye hamburgi IP-ről) és rá 10 percre már otthonról a lakásból jelentkeztem föl pesti IP-vel. Ezzel egy időben kaptam egy emailt is tőlük, hogy illetéktelen behatolás miatt felfüggesztették a felhasználói fiókomat és csak jelszócsere után engedett be újra
Szóval ezek nem GPS alapján azonosítanak, hanem IP címmel és az szinte mindegyik szolgáltatónál Pestre van regisztrálva.
-
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Mi van akkor ha kapok 1 üzit hogy Dunakeszin megpróbáltak belépni az apple id mel?,Most léptem be pc n az i could ba és akkor kaptam a jelzést!üdv
-
Keni21
tag
Sziasztok! Van értelme visszavinni a telefont ha kikapcsol ilyen hidegben? Meg garanciális márciusig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.