- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Totheground #950 üzenetére
Nem érted te ezt, egy mobiltelefon jóságának szinte kizárólag a kijelzőméret a fokmérője. Nem az a lényeg, hogy mire használod, hanem hogy mekkora
-
madgie
titán
Egy telefon elsődlegesen telefon. Ne legyen tepsi, egy kézzel tudjam kezelni (ha kettővel akarom, akkor elfordítom), ne aszerint válasszak már autót, hogy mennyire jól szól benne a rádió. Netezni így is tudok, filmezni is, ha akarok.
Vagy másképp fogalmazok: sokan örülnek a nagy kijelzőnel, nagy betűknek, stb. De ne nekem, jól látónak kelljen már az olvasószemüveget nem hordókhoz alkalmazkodni. Én sem várom el egy étteremben, hogy minden laktózmentes legyen (csak mert én érzékeny vagyok rá).
Szigorúan szubjektív vélemény egy 170 magas fórumtárstól
-
madgie
titán
Figyi, itt van mellettem egy SGS3, cimborának Nexus 4, ne magyarázd meg légyszi, mennyire simán használható. Nem az. Egy kézzel nem éred át a kijelzőt, keresztben kitölti a zsebed, bénán néz ki, kényelmetlen... hadd legyen már saját véleményem amellett ,hogy másodszor vágod hozzám ezt a 150 centis dumát (aminek annyi értelme van, mintha azt mondanád, hogy ha nem tudsz úszni, ne mássz a fára, mert elüt a villamos)
-
madgie
titán
válasz
Robertoq #632 üzenetére
"többször omlik össze iOS app mint androidos."
iOS 7-tel el is hiszem, életemben nem láttam ennyi bugot apple-nél, mint a hetesen
-
madgie
titán
Nézd, az kinek a hibája, hogy feldob egy öles ablakot az iTunes, hogy törölni fogja az összes zenédet, ha te ezt erről a gépről most felmásolod. Persze tudom, elolvasni minek azt, amit egy program ír? Okézzünk, jólesza. Gondolom pendrive-ot sem veszel soha többé, mert egyszer feldobta az oprendszer, hogy szerinte nem stimmel valami az eszközzel, ő ezt most szeretné kijavítani... formázhatja? Perszehogyoké.
Ezzel együtt nem szeretem én sem az iTunes-t.... de elolvasom, amit a programok feldobnak.
-
madgie
titán
válasz
Terentius #536 üzenetére
Persze, teljesen elfogadható dolog, hogy orosz oldalakon kell keresni, hogy működjön normálisan.
Miért nem fér az egyesek fejébe, hogy sokan nem azért vesznek telefont, hogy utána hetekig fórumozzanak, hibafeltárjanak, javításért könyörögjenek?
Szerk: és nem, nem arra gondolok, hogy epölt vegyenek. Van sok normális telefon, sokkal inkább vennék egy akármilyen használt Nexust vagy Sony-t, mint ezeket a félkész tepsiket. És igen, a kínaiak is tudnak jót gyártani, de azt rendszerint nem 150-200 dollárért adják.
-
madgie
titán
válasz
Set-Comment™ #399 üzenetére
Tévedsz, a flash is benne volt a fikahalmazban... egészen addig, míg az androidból ki nem szedték. Érdekes módon azóta no problemo, amúgy is elavult a fless, hajrá hátéemeleöt.
-
madgie
titán
Hogy is volt ez nemrég? Ne alkalmazkodjon már a többség a DT billentyűséhez?
Elmégy évente egyszer táborozni jobb esetben... én hetente kétszer rádugom az iRig-gel a hangszert a cuccra. Most akkor a te igényeid hirtelen nem is olyan fontosak? (a mai hozzászólásod alapján)
blade zte: ezt már a PC-s játékoknál sem értettem... az öcsém is mindig felpakol tíz játékot. Mi a francnak? Ha engem a GTA meg mondjuk a PvZ érdekel, felrakom azokat. Miért kell minden megvett játéknak a készüléken lennie? Ahhoz a világ összes tárhelye nem elég... szépen is néznék ki, ha az összes steam játékom le lenne töltve. Persze ettől függetlenül szerintem is illene már 32 gigának lenni minimum (nem nyócgigásban kiadni a 4S-t is...)
-
madgie
titán
válasz
Peterson_ #342 üzenetére
Ha nem tetszik, nem kell ilyet venni... ezt magyarázza nord vagy 100 hsz óta. Minden platformon vannak hiányosságok, azt kell figyelembe venni, melyik az, ami neked/nekem a legkevésbé kompromisszumos.
Elcsépelt frázisok című előadásunk kábé 465 ezredik részét olvashatták
-
madgie
titán
válasz
dreamdancer #339 üzenetére
Jól mondod, a Match-ért éves díjat kell fizetni.
-
madgie
titán
válasz
Peterson_ #332 üzenetére
És az mennyire lenne egyszerű, ha letisztulna végre, hogy az apple nem fog a közeljövőben olyan dolgokat engedélyezni a mobil készülékeiben, amivel kicsit is maga alatt vágná a fát (iTunes zenekínálat, borzalmas pénzeket kaszál onnan, pont hülye lenne bt fájlküldést, fm rádiót engedélyezni... ha kell, vedd meg a zenét)
-
madgie
titán
válasz
dreamdancer #326 üzenetére
Nálam a Plex működik így, bárhol elérem az otthoni filmeket, sorozatokat, zenéket. Ez mondjuk Androidon is járható út (net kell hozzá, meg egy szervergép otthon).
-
madgie
titán
Akkor magyarázd meg kérlek szépen, mitől egyenlőbb az a júzer, aki fájlhozdozásra használ egy okostelefont annál, aki zenélésre használná?
De tényleg, komolyan. Mondd el mondjuk a Dream Theater billentyűsének, hogy hülye vagy, ne zenélj iPad-en, vegyél egy Nexust, azzal vidd majd át a Kurtzweil szintire a frissen torrentezett vst-ket.
#306: épp az előbb bizonyítottad be, hogy te sem tudsz más fejével gondolkoni (demagógia rész).
-
madgie
titán
Elismerek én szinte bármit... azt mondjuk pont nem, hogy magát komolynak tartó üzletfél az azonnali kapcsolattartást nyújtó eszközének a működőképességét kockáztatja, mert b@szik kétezerért egy pendrive-ot venni. Bedöglik a laptopja? Nosza, dugjuk rá a telefont egy idegen notira, hátha az is bekap valami okos malware-t...
Szerk: de ezen felesleges rugózni: az apple nem fogja elérhetővé tenni a telefonját pc-n keresztül. Ez negatívum? Valakinek az. Másnak meg mondjuk az negatívum, hogy a gitárját nem tudja rákötni az androidos telefonra, mert nincs hozzá szoftver/hardver (mégsem verik az asztalt, hogy Booog, mé' nincs benne a negatívumokban?). Kinek mit jelent az érvágás.
-
madgie
titán
Hadd kérdezzem már meg, az autód fedélzeti computerébe is dugdosod a pendrive-ot OTG kábellel, hátha azon is hazavihesz pár fáljt?
Miben könnyebb dugdosni a kábeleket, mint a fájl forrását átküldeni mailben? Vagy épp távoli eléréssel eleve az otthoni gépre letölteni (megint kábel nélkül)?
Megértem én, ha valaki szereti a régi, bevált dolgokat, én is odavagyok a gőzmozdonyokért
Assdak: akkor oda beviszek egy pendrive-ot. Persze értem én, a telefon úgyis kéznél van, miért ne. ahány ember, annyiféle felhasználás
-
madgie
titán
A referencia Nexus 4 nem tud Mass Storage-et. MTP-t tud. Nem ugyanaz.
A hsz végére meg szintén: isten hozott a huszonegyedik században. WebUI-n keresztül eleve otthon töltöm le.
morgyi: mondjuk ha egy Snapseed gyorsul majd tőle (nem valószínű, mert Google tulajdon
), vagy egy iMovie profitál, már megérte. Most még nem, ahogy anno a kétmagos dolgokból sem profitáltak az elején a programok... ott is ment először a rinya, hogy minek az (desktop-ról beszélek, mobil szegmensnél meg meg volt rágva a falat évek óta, könnyebb volt lenyelni)
-
madgie
titán
válasz
Fryskitt #191 üzenetére
Más app-okkal lehet segíteni az ügyön, az iPhone asszem 1/30 záridő fölé nem nagyon megy, hanem az érzékenységet tekeri az égig. Külső progival rá tudod kényszeríteni, hogy alapérzékenység körül, de mondjuk egy másodperces záridővel operáljon (ilyenkor le kell támasztani értelemszerűen a gépet)
-
madgie
titán
válasz
dreamdancer #182 üzenetére
Átlagos felhasználó nem sipítozott az SGS4-nél? Vagy csak a képernyőméret az innováció mértékegysége mostanában?
Huawei P6... jó vicc. Elég beleolvasni a topikjába. Mondjuk az iOS7 miatt most éppenséggel az apple topikok is tele vannak bugreportokkal
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- iPhone topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Robogó, kismotor
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest