- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Konkrétan az a problémám, hogy nem jelez semmit. Elindítom az fb-t és piros az egész. Néha ha kapok üzit egyszer-egyszer feldobja a centerbe, hogy jött valami de semmi másra nem reagál. Gondolkozok, hogy tolok rá egy restoret, de ahogy olvasgattam 1-1 helyen, lehet nem az én készülékemben van a probléma.
-
Mr. Byu
aktív tag
Mi a probléma vele? Nekem iPhone 4-en jól működik, sőt, inkább kicsit módosítgattam is a beállításokon, és visszább vettem (pl. lock screenen nem jelenik meg), mert nem tetszett, hogy állandóan és minden felületen jelzett facebookos hülyeségek miatt is.
Amúgy a facebook alkalmazás ELEVE nem volt valami megbízható, tehát ez is okozhatja a hibát. Most az új egy fokkal jobb, de még így is elég nagy szemét pl. a G+ alkalmazáshoz képest.
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Tapasztalta esetleg valaki, hogy iPhone 4S ios 5 alatt a facebook notification nem működik rendesen? Vagy ez a probléma csak nálam jelentkezik? Igazából szinte egyáltalán nem megy.
Köszi
-
NathanCullen
senior tag
válasz sirály12 #995 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy ha mindenki idejönne és leírná feleslegesen, hogy mi nem tetszik neki, akkor tele lenne az összes fórum több millió ilyen hozzászólással. Akkor inkább egy szavazást kellene indítani...
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
sirály12
őstag
Mint mondtam valószínüleg a munkámmal van ez kapcsolatban, sokkal hamarabb észreveszem a rosszat mindenben, mint a jót.
Más telókkal is ez a helyzet nálam.
optimus 3d: frissítések késése, fm rádió hiánya, anyaghasználat nálam mind negatívumok.
SGS2: anyaghasználat, szerintem kicsi akku, melegszik.Mit mondjak még? Ilyan vagyok.
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
sirály12
őstag
Szerintem nem kötekedtem senkivel, főleg nem veled. Everman-el beszélgettem egy dologról, szerintem nem személyeskedtem sem vele, sem mással. Ha neked ez nem tetszik, akkor ne olvasd el a hozzászólásom, légy szíves.
Én társalogtam, egy valamiről.Nem csak erről, de a konkurencia készüleiről is tudok rosszat mondani, hiszen egy készülék sem hibátlan.
Én már csak ilyen vagyok, hogy nem csak az előnyöket, hanem a hibákat is észreveszem, talán szakmai ártalom. (A szakmám a minőségbiztosítás területén van)
Szerk.: Épp nemsokára készülök telefont venni, és így elég sokat nézegetem a fórumokat és cikkeket, hogy melyiket is válasszam. Eddig talán 4 telefon van ami tetszik alapjaiban. Az ifon is köztük van, meg 3 másik. Ezért is vagyok itt minden hírnél.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Készítettem egy gyors videót GPS ügyben.
iPhone 4S, Navigon T-Mobile. A Navigon nem volt teljesen kilőve ezért nincs splash screen, viszont nem volt előre beállítva semmi (kb -2mp), a készülék a lakásban van az ablaktól kb 1 méterre.
A tükörképért sorry, de hirtelen csak a webcam-et tudtam bevetni.
Youtube link -
Xero
nagyúr
válasz LaptopSystem #982 üzenetére
Hogyne tudnánk! 11 hónap múlva jelenik meg és jobb lesz.
Istenem...
-
whitezo88
nagyúr
válasz LaptopSystem #982 üzenetére
3 hete jött ki a 4S, türelem amúgy meg semmit se lehet tudni, csak pár hülye rumort. azoknak meg nem kell hinni.
amúgy az ára nem fog változni, ez nem Samsung, az Apple fixen tartja az árakat. (jó, nyáron a T tízezret csökkentett az i4-en, és a mostani is ezen az áron jött)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Everman
addikt
válasz LaptopSystem #980 üzenetére
Az attól függ, hogy mennyire vagy türelmetlen
160-tól felfele bármi lehet az ára függetlenül.
-
őstag
-
Everman
addikt
válasz LaptopSystem #974 üzenetére
Én megnézném komolyabb alkalmazásoknál (iGO Primo, Garageband, iWorks, jobb fps játékok stb.) a különbséget, kár, hogy nem tehetem, mert Androidra ezek nem készülnek el soha.
Én most SGS II-t használok, de alig várom, hogy megjöjjön a i4S-em és cserélhessem le.
A kettő készülék nem összevethető. Az SGS II hardvere csupán öncélú feature halmozás, gyakorlatilag semmilyen alkalmazás sincs, amivel ki lehetne használni, iOS-re viszont folyamatosan jönnek ki olyan alkalmazások, amik kihasználják a fejlettebb hardvert és az ember sokszor a földön keresi az állát tőlük. Márpedig aki smartphone-t használ az az alkalmazások miatt teszi ezt, nem azért, hogy elmondhassa, milyen hosszú a készüléke feature listája, amit valójában nem is tud kihasználni.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz LaptopSystem #975 üzenetére
A netflix valamit nagyon elkúrhatott az ios appjában, kb minden másban gyorsabb a 4S más videókon is.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz LaptopSystem #971 üzenetére
Használj sokáig egy iPhone 4-et, és már ahhoz képest is csak egy műanyag, alacsony minőségű, nehezen kezelhető játéknak fogod tartani a SGS II-t. A kulcsszó a SOKÁIG. Pár perces nyomkodás után lehet levonni mindenféle következtetéseket. De egy iPhone-t az idő előrehaladtával egyre jobban szeretsz, ahogy fedezed fel az apró hardveres és szoftveres figyelmességeket. A 4S-nek pedig már papíron sem kell "szégyenkeznie", és az Apple elő fog rukkolni folyamatosan olyan minőségi programokkal, amik kihasználják a 2 magos CPU-t és az erős GPU-t.
-
manchester85
veterán
Hát igen. Videót nézni, meg kézbe venni, két külön dolog.
i6 Silver
-
őstag
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
őstag
én Videokat néztem rola és ott jobb volt
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Zsoo80
tag
Mégis miben jobb az s2?
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
whitezo88
nagyúr
ez viszont hatalmas tévedés.
[link]
és ez csak a száraz teszt. anyaghasználat, szoftver minősége, mind jobb. -
őstag
-
whitezo88
nagyúr
válasz LaptopSystem #969 üzenetére
-
őstag
Sziasztok mi a különbség a sima Iphone 4 és a 4s között?az árán kívül!
-
Stiegliz
tag
már egy ideje keresem a neten, de nem találom.
hogy tudom a twittert és a facebookot összekapcsolni?
mert ugye a képet egyből fel tudom lökni tweet-re , és akkor az átdobná face-ra -
Everman
addikt
válasz sirály12 #964 üzenetére
Semmivel sem gyengébb, vastagságra meg talán még vastagabb is, mint a Samsung által használt. Viszont nincs az éleknél védelme, ami ennek az anyagnak az Achilles pontja.
Felületi behatás ellen nagyon ellenálló (láttam iPhone előlapot asztalra téve kalapáccsal rácsapni és semmi baja nem lett), de oldalsó erőbehatásra hasonlóan érzékeny, mint egy sima üveglap.
Ez a két készülék közötti különbség, ami ezt magyarázza, nem az anyagminőség, vagy vastagság. -
zotyesz66
őstag
Asszonynak ma meg lett rendelve a független fekete 16 GB-os 4S. 15-e és 23-a körülire ígérik a szállítást.
-
Mr. Byu
aktív tag
Ha látnád a GarageBand-et, most hozták ki iPhone-ra (3GS, 4, 4S), le is töltöttem... Természetesen nem nyújtja az OSX-en lévő funkcionalitást, és profi zenéket nem lehet vele csinálni, de ahhoz képest, hogy elfér a tenyeredben, nem semmi dolgokra képes, jól el lehet vele szórakozni.
Máig meglepődöm néha, hogy az Apple milyen profi minőségű, gyönyörűen megrajzolt, egyszerűen kezelhető programokat készít.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Baromi jó lett az új (2.0) Pocket Informant, remélem, hogy az iPad-es verzió is mihamarabb frissül.
A legjobb aláírás a héten
-
Gadgetfun
tag
Azért én egy hívást megeresztenék a helyedbe, nem árt... de ha megrendeled és erről az árról kapsz visszajelzést akkor rendben kell legyen.
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
Gadgetfun
tag
Ezzel én is így vagyok Egy éve megvan az iPhone4-em és a mai napig örömmel veszem a kezembe. Én ipari formatervezéssel, designel is foglalkozom többek között, sok szép tárgy volt már a kezemben és sok szép telefonom is volt már, de eddig csak ez tudott igazi érzéseket kelteni bennem. Lehet ezen viccelődni meg furcsállni, "leapplefanboyozni", de a mai napig sokszor van, hogy csak úgy a kezembe veszem és nézegetem, mert annyira egyben van és élvezet kézben tartani, amit csak az ért meg, aki hosszú távon használt már iPhone-t és értékeli a minőséget.
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
sirály12
őstag
Én is csak azt mondom, amit olvasok: [Mobilarénás cikk]
Itt írják, a szövegben, hogy vékonyabb!
[ Szerkesztve ]
-
válasz sirály12 #952 üzenetére
A GG egy termék, egy anyag, nem implikálja a vastagságot.
És továbbra is fennáll, hogy nem törhetetlen - szerencsétlenül esve betörik a Dell Streak vagy éppen az SGS kijelzője is.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz Gadgetfun #945 üzenetére
Hát akármi is okozza ezt a 9/10-et, annyi biztos, hogy ennyire összerakott cuccal még életemben nem találkoztam. Most már több, mint 1 éve van meg, és még mindig ugyanolyan érzés kézbe venni, mint amikor kivettem a dobozból. Mintha egy vasdarab lenne az egész Pedig volt már 1-2 jó anyagminőségű mobiltelefonom.
De ez valami egész más kategória. Mindegy hol, hogyan fogom meg, akár erőből meg is szoríthatom, ugyanolyan érzés kézbe venni, és sehol nem nyekken meg egy picit se.
Fogtam már Nokia N8-at is, de azt kell hogy mondjam, a fémház ellenére még az sem éri fel ezt a szintet, picit még az is "megnyöszörögtethető". A Samsung divatos műanyag telefonjait (szándékosan írok típusnevet ) meg egyenesen lehangoló egy iPhone 4/4S után kézbe venni.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfun
tag
Nálam is így van, szerintem az elírás, és 120-ért csak 2 év hűséggel adják. De meg kell kérdezni, hátha
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, azt jól látom, hogy a T webshopban meg lehet venni a 4S-t 1év hűség médiamánia M csomgaban 120-ért vagy csak nálam van ez így? Mert alatta kettővel ott van hogy 1év hűség Médiamánia M 140
(egy hete a 120ezer egy év hűség az médiamánia L csomag volt)
-
Gadgetfun
tag
válasz manchester85 #943 üzenetére
Persze, hogy le lehet ejteni, nem írtam semmi olyat, hogy nem, sőt mint írtam, én le is ejtettem az enyémet és nem "tört ripityára" megúsztam egy kis karcolással az egyik sarokban. Azt mondom, ha ez fontos, akkor nyissanak egy új kategóriát az értékeléskor, de az anyaghasználatnál ne legyen ez szempont. Megjegyzem, lehet, hogy nem is az, csak mi magyarázzuk be a 9/10-be ezt, bár akkor meg nem érteném miért nem 100%-os .
Egyébként érdekes lenne ez ügyben egy statisztikát, vagy számot hallani az Apple szervizektől, vajon mennyi iPhone-t vihettek be törött kijelzővel az utóbbi egy évben, mert azóta az ostoba "tesztvideó" óta lassan már készpénznek veszi mindenki, hogy az iPhone egy törékeny telefon, holott meggyőződésem, hogy semmivel sem rosszabb az átlagnál, sőt megkockáztatom, hogy az okostelefonok között az élvonalban végezne egy rendes tesztben.
(#944) Mr. Byu
Nekem sem volt szívem elcsúfítani egy bumperrel, egy HTC-s bőrtokot használok, amit még régen a Hero-hoz vettem, azt használom mert sokkal praktikusabb, pont beleillik, védi a telefont és övre is csatolhatom pl. nyáron, mikor nincs zsebem...
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Byu
aktív tag
Én bumpert soha nem raknék az iPhone 4/4S-re. Ormótlanná teszi az egész telefont, és eltakarja a gyönyörű, hightech acélkeretet, ami ennyire egyedivé teszi. Jó érzés is kézbe venni, kellemesen hűvös. Azokat a borzalmas tokokat meg már ne is említsük, amik körbeveszik a telefont, és egy nagy téglát csinálnak belőle.
Arról nem beszélve, hogy a bumper elsősorban csak a telefon szélét védi, és ha véletlenül úgy ejted le, hogy a hátlapot vagy a kijelzőt éri az ütés, akkor cseszheted az egészet.
Teljesen fólia nélkül viszont nem szívesen tartanám, tehát szerintem legalább hátulra érdemes tenni egy fóliát, hogy nyugodtan lerakhasd bármilyen asztalra. Nem ám csak kontár módra lehet feltenni egy fóliát, az enyém pl. szinte észre sem vehető.
Az esetleges nagyobb esésektől, neadjisten a fémkeret zsebben való karcolódásától (ha pl. aprópénz kerül mellé ) pedig úgy védem, hogy egy bőrtokban tartom, ha épp hordozom, és nem otthon vagyok. Elegáns, könnyen kivehető belőle a telefon, és ha utcán, vagy valahol véletlenül leejtenéd, akkor sokkal többet ér, mint egy ronda bumper.
De ez is ízlés kérdése természetesen. Összefoglalva én így védem az iPhone 4-et: hátul egy invisible shield, elöl egy "mezei" fólia (mert az invisible shieldnek fura a tapintása, nem jó érzés tapicskolni a képernyőt rajta keresztül), a telefont pedig egy bőrtokban szoktam zsebrevágni, és magammal vinni.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Ha i4 16GB és i4s 16GB között vacillálsz, akkor nem lehet kérdés a dolog. (Árban alig van eltérés, hisz a 4 16GB hamarosan ki lesz vezetve a kínálatból.)
Kattints rá a T-mobile oldalán az iPhone képre, és minden információ előtted hever majd, ne mi barkóbázzuk már ki, hogy neked milyen csomagra van szükséged. Ettől még persze kérdezhetsz bátran.
Gadgetfun
Egy átlagos mobilt nem lehet elejteni szerinted? Értem, amire gondolsz, a minőség valóban nem egyenlő a strapabírósággal, hisz pl. egy vacak műanyag is kevésbé törik, mint egy méregdrága porcelán. De a mobiltelefon sajnos egy olyan használati eszköz, amit jó eséllyel legalább 1x elejt az ember, és ha elsőre ripityára is törik, az bizony kellemetlen. Szóval az anyaghasználat esetén sajnos a leejtés "tolerálását" is figyelembe kell venni szerintem, mert ami az ember kezében van folyamatosan, az ki is eshet onnan.
i6 Silver
-
Gadgetfun
tag
Szerintem most a legjobb ajánlat az iPhone4S/16GB 2 év ikon200 (200 perc lebeszélhető + 1GB adatforgalom / 4900Ft./hó) csomaggal, 125E vagy 35E + 12x7500E. Én ezt választanám, ha most váltanék.
-
Xero
nagyúr
válasz zsolidodd #940 üzenetére
Nekem a munka kb abból áll, hogy ülök a gép előtt és masszírozom a biteket, vagy éppen egy tárgyalóban próbálom meggyőzni a pénzembereket, esetlegesen ülök a kocsiban.
Ezekben az esetekben nem veszélyeztet annyira a dobálósdi. Viszont van nem egy barátom, aki itt-ott ilyen-olyan vezetőmérnök és bizony oda kell menni a hegesztő robot mellé, vagy be kell állni a munkások közé. Na oda már bőven belefér egy tok és egy fólia is bár az igazat megvallva, azokba a környezetekbe talán még érintő kijelzős készüléket sem ajánlanék. Nem is nagyon használnak. -
zsolidodd
senior tag
-
-
Gadgetfun
tag
válasz NathanCullen #926 üzenetére
Szerintem az "anyaghasználat" értékelésénél nem kellene hogy ez a szempont legyen. Az már egy másik kategória, legyen az csak a "strapamobiloknál" szempont. (Arról nem is beszélve, hogy korán sem olyan törékeny mint azt sokan gondolják mindenféle tapasztalat híján, vagy mert láttak egy videót. Én már "leteszteltem" mikor a konyhakövön megreptettem, és azóta nyugodt vagyok mert tudom, hogy nem törik el olyan könnyen, ha leejteném még egyszer.)
Egy "átlagos" mobiltelefonnál ami lényeges, az a felhasznált anyag minősége, kinézete, tapintása, egy átlagos használat melletti kopás- és karcállósága... és ezekben szerintem az iPhone4/4S a legjobbak közé tartozik, simán 10/10[ Szerkesztve ]
-
JoCc!
csendes tag
Áhh most már tényleg nagy a hezitálás. Eddig biztosan tudtam hogy I4 8gb-t veszek, de most már nagyon meginogtam.
i4 16gb v i4S 16gb között vacilálok. Milyen faszántos csomagokkal lehet elhozni T-ből? aki benne van ebben írjon
Köszi előre!
Josey Long
-
Xero
nagyúr
válasz zsolidodd #934 üzenetére
Csak én vagyok úgy vele, hogy egy fólián kívül nem nagyon akarok rátenni mást? Még a fólián is gondolkozom.
Már a SGSII vs. 4S törésnél is leírtam, de én nem dobálom annyira a telefonjaimat (eltekintve egy esettől, amikor a régi SE T610-esemet ripityára zúztam), így nem is igazán érzem szükségét a készülék elcsúfításának.szerk: A 3G-n sem volt soha semmi, de azon kívül, hogy a szokásos dock fölötti repedés előjött és az autós tartómtól kikopott a műanyag hátul nem sok baja volt három év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
zsolidodd
senior tag
Kevés van, ami jó hozzá, itt van néhány.
Én Ozaki iCoat-ot használok, elég vékony, kb, mintha semmi nem lenne a telefonon, tartok tőle, hogy esésnél nem sokat véd, ezért majd veszek egy Speck Candy Shell-t, ha lesz itthon (lehet, hogy van már), az bevált, biztosan védi majd esés ellen.[ Szerkesztve ]
-
Skeper
csendes tag
milyen tokot, bumpert érdemes venni?
-
llaszlo
veterán
válasz NathanCullen #926 üzenetére
Azért ez elég szubjektív. Nálam egy MBP inkább lenne 10/10, mint egy Thinkpad. Nekem volt T-s thinkpadem és akárhogy is nézem nem mondanám 10/10-nek.
Szóval ez erősen szubjektív. -
irgum
addikt
Frissült az IGO Hungary&Romania program. Mostmár iPhone 4S kompatibilis!
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #914 üzenetére
Fogadott hívásnál nincs gond, mert a zöld csúszkás képernyőt aktiválja, és azt nem lehet véletlenül kinyomni.
Ahogy többször is említettem, más készülékeken hibátlanul működött ez a funkció, és csakis a hívás képernyőn volt aktív.A legjobb aláírás a héten
-
penell1234
tag
Most ment el a futár, holnapra vártam ahhoz képest hogy tegnap reggel adtam le a megrendelés telefonon elég gyorsan megkaptam.
-
NathanCullen
senior tag
válasz Totheground #921 üzenetére
Ha itt nem 10/10 az anyaghasználat, akkor hol?
Egy Macbook Pro-nak is minőségi és profi az anyaghasználata de az sem lehetne 10/10-es, mert nem teljesít minden "elvárást". 10/10-es egy Thinkpad lenne a T szériából, ami minőségi és profi anyaghasználattal rendelkezik, de olyannyira, hogy ha leejted sem sérül meg. Na ez lenne a 10/10 csak telefonban...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
válasz sirály12 #924 üzenetére
Örö' bódottá' mindenkinek, aki aludt az elmúlt évben: Gorilla Glassból van az iPhone 4-ek eleje.
A másik dolog meg az, hogy rengeteg legenda övezi a GG üvegeket, de ezek közül se a törésállóság, se a teljes karcállóság nem igaz
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
sirály12
őstag
Mondjuk ha GG lenne az üveg rajta, akkor talán. De így nagyon sérülékeny, ennyi, de azt hiszem ezt már mondta is valaki.
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #922 üzenetére
Na igen, a multkor én is leírtam, hogy még soha nem sikerült leejteni, és ez azóta is igaz, de két napja röptében kellett elkapni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
manchester85
veterán
Szerintem anyaghasználat terén az lehet az egyetlen negatívum, hogy törékeny a telefon. Tehát csak addig 10/10, amíg nem ejted le, és bár mindenki fogadkozik, hogy nem azért vesz telefont, hogy dobálja, de ha bekövetkezik a baj, és szilánkosra törne a telefon, akkor azért senki sem csak magát hibáztatná.
i6 Silver
-
Totheground
addikt
Újraolvasva a tesztet egyvalamit nem értek.
Ha itt nem 10/10 az anyaghasználat, akkor hol?Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
joey04
titán
a proximity sensor vita szerintem értelmetlen, eltérő logikával gondolkodunk és kész.
-
No. Tegnap meg is vettem a 16gb-os verziót.
Mit ne mondjak nem vagyok 100%-osan elégedett. A működési sebesség jó, de a netezés nem éppen a leggyorsabb. Eddig 3gs-t használtam. Mind a kettőt rácsatlakoztattam a wifire, és nem egy esetben a 3gs gyorsabb volt. Ami még frusztrálóbb az az, hogy sokszor értelmezhetetlen karakterekben tölti be az oldalakat, és ezen csak egy oldal újratöltés segít.
Bár nem használom, de a Siri is sokszor megakad és fél percig gondolkodik... Ez mondjuk hidegen hagy, de a netezős része a dolognak elég gázos...Vmi tipp?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
dz1989
senior tag
Nésztem a 4Gs-t, és Nagyonszép kijezője van. Csak a rádiót és a kameragombot hiánya az ami nem jó.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
manchester85
veterán
Na de azután teszed zsebre, miután már aktív a hívás? Én ugyanis amint zsebre teszem a telefont, azzal a mozdulattal nyomom is a tetején a sleep gombot, ez ugyanis nálam már ösztönszerű, minden alkalommal, ha elteszem a telót.
"Milyen hátránya van a más készülékek esetében fülessel is működő szenzornak, hogy azt az Apple letiltotta?"
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a távolságérzékelő nem 100%-os biztonságú. (Nem mellesleg az iPhone 4-nél pont volt is ilyen probléma, ami állítólag csak szoftveres gond volt.) Az érzékelőket a kijelző fölött a bal felső sarokban találod. Ha ezeket lefogod, akkor lekapcsol a kijelző, ellenben ha úgy érinted meg a kijelzőt, hogy nem takarod le azt a részt, akkor a képernyő aktív marad.
Én nem szoktam egyáltalán headset-et használni, úgyhogy elsiklottam néhány dolog fölött. Igen, ha a telefont egyáltalán nem veszed elő a híváshoz, akkor valóban egyszerűbb lenne, ha kikapcsolt képernyő mellett aktiválódna a hívás. Szóval jogos.
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #908 üzenetére
A kijelző percekig világít, amikor a készüléket zsebre vágom beszélgetés közben. A kijelzőt csak akkor szoktam kapcsolgatni, ha elrakás előtt éppen nézegettem, egyébként beállítok 1 perc automata kikapcsolást, híváskor pedig ott a proximity, aminek az a dolga, hogy ne világítson, ha valami a telefon előtt van. Még nem mértem, de ennél a beállításnál is jóval hosszabbnak tűnik, mire magától lekapcsol, szerintem simán van 2 perc.
Egyébként a kérdésemre nem válaszoltál még, ezért megismétlem: Milyen hátránya van a más készülékek esetében fülessel is működő szenzornak, hogy azt az Apple letiltotta? (hívás képernyőről beszélünk, ahol böszme nagy Letesz gomb van, illetve más virtuális gombok is aktívak középen) Ugyanis én pont fordítva látom logikusnak: Általában nem matat az ember a hívás képernyőn, amikor beszél. Ha néha mégis, akkor bekapcsolom a kijelzőt. Ezzel szemben te azt állítod, hogy az esetek 95 %-ában, amikor egyébként nem kellene hozzányúlnom, kapcsolgassam le manuálisan a kijelzőt, mert baxták a beépített automatikát aktiválni?
(#912) Hexetra
Nincs hozzá passzoló bumper még, akár hetekbe is kerülhet. Én egy olcsóbb i4 bumpert farigcsáltam meg ideiglenes megoldásként.[ Szerkesztve ]
-
Hexetra
tag
Sziasztok!
Múlthét pénteken lett a teló rendelve, telefonos kollegával, (16gb fekete 4S) és most péntekre ígérték az oldalon kintvan h szálítás alatt és várható kézbesítés 2011.11.04 szal kíváncsi leszek rájuk.. iszonyat várom...pár kérdés, ti toknak/bumpernek miet használtok a szifonotokra? mert amiket én néztem elég komoly árba vannak éshát nemtudom h a fogása milyen lenne neki stb,
Fólia? előre hátulra? ha igen milyen márkájút?vagy esetleg aki tud jóáron beszerezni ilyen dolgokat(ismerős utján is) mintpl fólia, bumper/tok, dokkoló, in ear füllhaggatók, egy üzit dobhatna
előre is köszi
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
irgum
addikt
válasz NathanCullen #910 üzenetére
Még szép!
-
irgum
addikt
-
manchester85
veterán
Értem. Mindenesetre a megszokás nagy úr, néha nagyobb, mint az ésszerűség. És mivel neked akadtak problémáid ezzel a funkcióval, így feltételeztem, hogy nyomós érvvel is alá tudod támasztani. Azt nem tekinteném érvnek, hogy nem úgy működik, mint a korábbi telefonod. Gondolom az Apple mérnökei is figyelmen kívül hagyták ezt a tényt, de hát na, nem vagyunk egyformák.
i6 Silver
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #903 üzenetére
Évekig úgy használtam a telefonom, és kiválóan működött. Az, hogy te mit gondolsz az érveimről, vagy milyen definíciókat alkotsz ex-has a proximity szenzor értelmére, különösebben nem izgat.
(#906) irgum
Ekkora marhaságot már régen hallottam. Úgy néztek ki, mint egy lovagrend, ami különös módon egy xaros telefon védelmére esküdött fel...[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz NathanCullen #905 üzenetére
Nem tudom mennyit fogyaszt az a szenzor, de nem vennék rá mérget, hogy kevesebbet mint a kijelző közepes fényerőre álltva.
-
NathanCullen
senior tag
Szerintem erdoke arról beszél, hogy mi van akkor, ha övben vagy zsebben van a telefon, a hívást a headset gombjával fogadja és elő sem veszi. (Mert legtöbb ember nem azért használ BT headsetet, hogy kézben vagy asztalon tartott telefonnal headseten keresztül beszélgetve vagánykodjon.) A kijelző meg feleslegesen működik és meríti az akkut beszélgetés közben a zsebben, ahelyett, hogy kikapcsolna ilyenkor is.
-
joey04
titán
én is tartom továbbra is, hogy a proximity szenzor működése így logikus.
-
manchester85
veterán
A proximity szenzor lényege (továbbra is), hogy az emberi fej véletlenül ne tudja megnyomni a kijelzőt telefonálás közben.
"tehát ha hívás közben máshol babrálok, nyilván nem kapcsolgat le"
Na most azt mondd meg lécci, hogy, mivel összetettebb folyamat az adott képernyőt lezárni a sleep gombbal, mint visszalépni a hívó képernyőre, oda, ahol egyedüli módon kellene működnie a távolságérzékelőnek.
Mert ugye te magad is azt írod, hogy azzal nem is lenne gond, ha a naptárban vagy a böngészőben nem működne a prox. szenzor.
"egész telefon takarásban van, amikor fülessel telefonálok, mégse kapcsol le a pudvás kijelző."
Pont erről beszéltem, hisz nem erre van kitalálva ez a funkció. Egyetlen gombbal le tudod zárni bármikor a telefont, miért nem jó ez? Inkább visszalépsz mindig a hívó képernyőre, mielőtt eltennéd a telefont?
Akárhogy is nézem, az érveid sehogy sem állják meg a helyüket.
i6 Silver
-
erdoke
titán
Ha azt mondom, hogy akkor kezdtem, amikor te még csattogós szárnyú falepkéd tologattál, biztosan megharagszol, úgyhogy inkább hagyjuk ezt a vonalat...
Nem akarom lezárni, mert van rajta automatika, ami lekapcsolja a kijelzőt. Tudok tollal is levelet írni, aztán elsétálni a postára, mégis emailt írok, mert kényelmesebb és gyorsabb.
Más készülékeken is csak a hívó képernyőn működik a szenzor, tehát ha hívás közben máshol babrálok, nyilván nem kapcsolgat le. Úgy látom, te nem hazsnáltál még mást, aztán osztod a badarságot... És igen, övtokban vagy zsebben az egész telefon takarásban van, amikor fülessel telefonálok, mégse kapcsol le a pudvás kijelző.
Ne nekem kelljen magyarázkodni, mit akarok, ha egy funkció xarul van megoldva. Más készülékek tudják, mikor vagyok a hívás képernyőn, biztosan megoldható lenne szifonon is.A legjobb aláírás a héten
-
Mr. Byu
aktív tag
Te most ezt egészen komolyan gondolod, vagy csak szivatsz minket?
Használtál már érintőképernyős telefont életedben?
Bárhol, bármikor lezárhatod a sleep/wake gombbal, és a hívásod nem szakad meg. És hogy mit ártana? Hm, mondjuk nem tudnád telefonálás közben se az emailjeidet megnézni, se netezni, se beírni a telefonkönyvbe egy telefonszámot, mert egyből lekapcsolna a kijelző.
Kicsit gondolkodj már, ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen processzort vegyek?
- New Game Blitz - 2025
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Home server / házi szerver építése