Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
LaptopSystem #974 üzenetére
Én megnézném komolyabb alkalmazásoknál (iGO Primo, Garageband, iWorks, jobb fps játékok stb.) a különbséget, kár, hogy nem tehetem, mert Androidra ezek nem készülnek el soha.
Én most SGS II-t használok, de alig várom, hogy megjöjjön a i4S-em és cserélhessem le.
A kettő készülék nem összevethető. Az SGS II hardvere csupán öncélú feature halmozás, gyakorlatilag semmilyen alkalmazás sincs, amivel ki lehetne használni, iOS-re viszont folyamatosan jönnek ki olyan alkalmazások, amik kihasználják a fejlettebb hardvert és az ember sokszor a földön keresi az állát tőlük. Márpedig aki smartphone-t használ az az alkalmazások miatt teszi ezt, nem azért, hogy elmondhassa, milyen hosszú a készüléke feature listája, amit valójában nem is tud kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest