Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Byu

aktív tag

válasz Skeper #933 üzenetére

Én bumpert soha nem raknék az iPhone 4/4S-re. Ormótlanná teszi az egész telefont, és eltakarja a gyönyörű, hightech acélkeretet, ami ennyire egyedivé teszi. Jó érzés is kézbe venni, kellemesen hűvös. Azokat a borzalmas tokokat meg már ne is említsük, amik körbeveszik a telefont, és egy nagy téglát csinálnak belőle. :D

Arról nem beszélve, hogy a bumper elsősorban csak a telefon szélét védi, és ha véletlenül úgy ejted le, hogy a hátlapot vagy a kijelzőt éri az ütés, akkor cseszheted az egészet.

Teljesen fólia nélkül viszont nem szívesen tartanám, tehát szerintem legalább hátulra érdemes tenni egy fóliát, hogy nyugodtan lerakhasd bármilyen asztalra. Nem ám csak kontár módra lehet feltenni egy fóliát, az enyém pl. szinte észre sem vehető.

Az esetleges nagyobb esésektől, neadjisten a fémkeret zsebben való karcolódásától (ha pl. aprópénz kerül mellé :D) pedig úgy védem, hogy egy bőrtokban tartom, ha épp hordozom, és nem otthon vagyok. Elegáns, könnyen kivehető belőle a telefon, és ha utcán, vagy valahol véletlenül leejtenéd, akkor sokkal többet ér, mint egy ronda bumper. :)

De ez is ízlés kérdése természetesen. :) Összefoglalva én így védem az iPhone 4-et: hátul egy invisible shield, elöl egy "mezei" fólia (mert az invisible shieldnek fura a tapintása, nem jó érzés tapicskolni a képernyőt rajta keresztül), a telefont pedig egy bőrtokban szoktam zsebrevágni, és magammal vinni.

[ Szerkesztve ]

• zsolidodd

senior tag

válasz Skeper #933 üzenetére

Kevés van, ami jó hozzá, itt van néhány.
    Én Ozaki iCoat-ot használok, elég vékony, kb, mintha semmi nem lenne a telefonon, tartok tőle, hogy esésnél nem sokat véd, ezért majd veszek egy Speck Candy Shell-t, ha lesz itthon (lehet, hogy van már), az bevált, biztosan védi majd esés ellen.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák