Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
WiFi-ben a te gondolatodat követi az Apple.
iOS 6 újdonságok: lassú Wi-Fi esetén automatikusan mobilnet
Tehát úgy érzik, hogy a wifi alapvetően ON állásban van a telefonokon.
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #3560 üzenetére
megint betaláltál, de sebaj. ha belövöm, hogy on, akkor is állítható a csúszka, igen, ezt tudtam, sőt, most nem tudom milyen, de 5.0 még bugos is volt, mert ha közel fullra állítottam akkor sokszor cseszett bármit is állítani, ha sötétebb helyre kerültem, nem vette le. pontosan azért próbálkoztam ezzel, mert anno a samoledes topikokban is írtam, hogy nekem azokon kevés a full fényerő. itt örültem,. hogy lehet magasabb értékekkel "indulni", de vagy bugos, vagy számomra szarul kezeli továbbra is. Kell a manuális állítás nekem és kész. anno n82-n én örültem a topikban a legjobban, amikor kijött a fényerő hack, mert ott is hasonló működése volt: volt állítható csúszka, de az automata akkor is működött, ha pl fullra állítottad. erre volt egy hack, ami ezt kikapcsolta, vagyis olyasmi volt, mint ios-ben az off kapcsoló az auto. fényerőnél.
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #3556 üzenetére
de, sajnos vágtam, mert amikor megvettem az i4-et még nem volt rá jb egy darabig, és addig kénytelen voltam használni...
-
-
joey04
titán
jó persze, mindenre van megoldás, de megtaláltam a számomra legtökéletesebb és legoptimálisabb használatot, az sbsettings kapcsolókat. sok éve már ezt használom. de az alapgondolat az volt, hogy a wifi kapcsolgatás meg a fényerőállítás advanced felhasználás, ami vicc. az meg megint érdekes, hogy az apple valóban sok dolgot átemelt a cydiából, de a legnépszerűbb cuccot, ami kb mindenkinél alap, aki nem a warez miatt lépi meg a jb-t, (sbsettings) azt nem. pedig a notification center bevezetése óta tökéletesen megoldhatták volna...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
a wifi ki/be kapcsolás megszokás csupán, plusz nem akarom azt, hogy ha esetleg talál egy ismeretlen free hálózatot, akkor arra csak úgy fölugorjon...
qbright ismeretlen, de most is free, leszedtem, majd ránézek. de van kapcsoló, nagyon kényelmesen beépül az sbsettingsbe. azt használom jelenleg. wifit is onnan kapcsolgatom. meg az airplane módot is. szóval nekem "létszükség" az sbsettings.
-
joey04
titán
hát nekem pedig pont ez a bajom, hogy a safari sokszor újratölti a az oldalakat mire visszalépek, mert a sok fölösleges szar ott fut. nekem bizony kéne egy kilépés gomb minden alkalmazásba. és a wifi kapcsoló is kell, ha elmegyek itthonról kikapcsolom, itthon meg be. fényerőállítás szintén. a gyári automata szart sem ér, manuálisan kell állítani. és ez nehogy már advanced felhasználás legyen...
akkor androidon egy sima videós segítséggel megtámogatott rom meg kernel csere micsoda?[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
ebben igazad van, de ettől még ha valaki a nagyon fontos dolgokat kiválogatja, és azoknak utánanéz, akkor nem bánhatja meg a vásárlást. apróbb kellemetlenség adódhat, az mindenhol van. de attól még nem igazán fogja megbánni. a hülyék meg hülyék, ott szerintem nem kell magyarázni, hogy magukban kell a hibát keresni.
-
joey04
titán
válasz whitezo88 #2780 üzenetére
igen, kiváncsi lennék, hogy a szifon vagy droid vevők között van több olyan arányaiban, akinek vételkor kb lila gőze nem volt hogy miket tud a telefonja.
2 dolog: Az első, hogy nem vagyok abban olyan biztos, hogy melyik vevőkör a "sötétebb" (nem feltétlen buta, hanem nem ért hozzá), mert a plázapicsákat ellensúlyozzák az olcsó droidosok nagy része, akik a mindegy mit csak érintős legyen elvet követik. A másik pedig: ettől függetlenül ha minimálisan sem néz utána, akkor az ő hibája, pont.2779: Ahogy korábban írta manchester85: Azt kéne összeszedned magadban, hogy mi az, amire szükséged van, illetve, amiből semmiképp nem adnál lejjebb.
így kell nekiállni. akkor nem lehet gond. és ez érvényes minden készülékre, szifonnál csak könnyebb a helyzeted a sok felfújt hír miatt. meg egyébként minden mást is így kell (kéne) választani. ha meg valami kimarad, az user error megint.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Pedig szerintem aki megbánja, az tényleg magában keresse a hibát, ugyanis: Ennek a készüléknek nincsenek rejtett hibái, ellentétben a konkurenciával (példákat nem hoznék, nem ez a lényeg), mivel még a legkisebb hibák is fel vannak fújva. A többi korlát is mind publikus. Ha ezek tudatában valaki megveszi és megbánja, az a saját hibája szerintem.
-
joey04
titán
A 3G kikapcsolásával a felhasználók növelhették az akkumulátor üzemidejét olyan helyzetekben, amikor nem volt szükségük gyors mobilinternetre.
Pont ezért, sokan reklamálták, hogy a kapcsoló eltűnt a rendszerből, de a jelek szerint az iOS 5.1-gyel visszatér, hacsak az Apple nem távolítja el megint majd a végleges verzióból.
-
joey04
titán
válasz janibond #1355 üzenetére
[link]
én nem várnék rá:Úgy tűnik, hogy a fentiekre megvan a válasz. Amerikában a Verizon szolgáltató hálózatán (CDMA hálózatot használ, tehát sim kártya nélkülit) eddig sem volt aktív a 3G be- és kikapcsolási lehetősége a szoftverben az iPhone 4-es modell esetében. Mivel az új iPhone 4S készülék új antenna rendszert kapott, tehát egységesen képes kezelni a GSM és CDMA hálózatokat, így azt az iPhone 4S készüléknél az Apple letiltotta.
-
joey04
titán
lehet az sw gond, de attól még lehet, hogy nem is hiba.
pl vagy ha nem ez, ezernyi más ok. szóval lehet, hogy ezt már nem is javítja tovább az Apple, mert nem nagyon van mit. de mondjuk olyanokat is olvasni, hogy azért még nézelődnek, további hibák után kutakodva. de ez csak tipp, elmélet. -
joey04
titán
válasz peugeotmate #1220 üzenetére
8 megapixel smartphone mega shootout
-
joey04
titán
-
joey04
titán
a proximity sensor vita szerintem értelmetlen, eltérő logikával gondolkodunk és kész.
-
joey04
titán
én is tartom továbbra is, hogy a proximity szenzor működése így logikus.
-
joey04
titán
válasz manchester85 #894 üzenetére
pont ez jutott eszembe.
-
joey04
titán
válasz NathanCullen #826 üzenetére
Annyi kiegészítés még, hogy amennyiben a régi kártyája nem micro sim, megoldható a csere a t-nél. hogy mikor kell fizetni érte és mikor nem, azt passzolom, nem néztem utána, de ha fizetős, akkor kb 3-4k ha jól rémlik.
-
joey04
titán
válasz penell1234 #821 üzenetére
Ha dominósan veszed, akkor utána kérheted hivatalosan a kifüggetlenítést, ami most nem tudom mennyi, talán 20k. Ez az egyik biztos forrás, a másik pedig ez.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Ha az új, lehúzható értesítési területre beépítenének 4 kapcsolót (mondjuk WiFi, BT, Airplane és Fényerő)
+1szinte csak ezért van már JB a készüléken.
(mondjuk nekem az új notification rész annyira nem lényeg, csak azért érdekel, mert oda épül be szépen az sbsettings)
---------------
Rádiós témához, mert láttam ment a vita: Nekem marhára nem lényeg, és egyre több embernek nem kell, mert ott a podcast, a zenék, és az internet. Akinek viszont kell, azoknak viszont a netes megoldás sz*rt sem ér, kivéve ha valaki 1-2 adást szeret csak hallgatni, és nincs lehetősége otthon meghallgatni, hanem mindenképpen úton kell neki. szvsz kevés ilyen ember van azért, de tény, hogy biztos akad.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz hallerlaller #537 üzenetére
jól mondja a kolléga 538-ban. az ics meg majd kiderül. egyébként fb-nál ha a hivatalos progira gondolsz, az ios-en is rakás sz*r. böngészőből nem nézem, az passz.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Mr.Csizmás #528 üzenetére
a mondat úgy helyes, hogy mindenen van lag, de az ios-en jóval kevesebb, mint bármi máson. Ami 2 egyszerű okra vezethető vissza: GPU gyorsítás jelenleg nincs, (majd az ics), a másik pedig, hogy az a rendszer ami 20k-s olcsó gépeken is elfut, az nem fog akadásmentes lenni soha. Persze ez, hogy mindenen elfut előny és hátrány is egyben. És az is igaz, hogy az erősebb vassal, és a jó optimalizálással azért bőven csökkenthető.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nézem a többi oldal értékelését: gizmodo, gsmarena, pocketnow. jókat írnak ők is.
-
-
joey04
titán
korrekt teszt.
A 3G-re meg ez a válasz: Úgy tűnik, hogy a fentiekre megvan a válasz. Amerikában a Verizon szolgáltató hálózatán (CDMA hálózatot használ, tehát sim kártya nélkülit) eddig sem volt aktív a 3G be- és kikapcsolási lehetősége a szoftverben az iPhone 4-es modell esetében. Mivel az új iPhone 4S készülék új antenna rendszert kapott, tehát egységesen képes kezelni a GSM és CDMA hálózatokat, így azt az iPhone 4S készüléknél az Apple letiltotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával