Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
Halihó
1.) Ingyenes 2 évig a T-Mobile féle Navigon, amit én tudok és jó is, de ahhoz előfizetőnek kell lenned. Mást én nem próbáltam még ...
2.) Simán? Nem. iTunes parancsikonra katt-katt és azon belül viszont igen. Filmet a filmlejátszóba, zenét a Music -ba szinkronizálod. Egyéb "adatot" azt a felhőbe vagy pendrive-ra kell tenni.
3.) Google Mail, Hangouts és Google Drive tökéletesen működnek.
-
1. Biztos van valamilyen, kevésbé megbízható cucc. T-Mobile előfizetőknek viszont Navigon ingyenes, amit pár fizetős kiegészítővel meg lehet dobni és nagyon rendben lesz.
2. Nem. Legfeljebb jailbreak (ez jelenleg ha jól tudom iOS 6.1.2-re van csak) mellett, de erről nem tudok nyilatkozni. Olyan lehetőség viszont van, h pl. egy adott lejátszó appba (film, zene, dokumentumolvasó) másolod be mondjuk wifin keresztül a dolgaidat. Ilyenkor nem kell iTunes sem, csak egy böngésző meg router.
3. Gmail-re csak fetch lehetőség van, push nincs, de beállítható úgy, h pl. onnan szedje a kontaktokat, naptárbejegyzéseket stb. Drive-hoz is szerintem van app, de ebben nem vagyok biztos, azt nem használom.
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Androidról (SGS3) váltanék I4S-re és lenne pár kérdésem: 1. van-e ingyenes offline navigáció, 2. számítógéppel összekötve lehet-e simán másolni a készülékre (filmet, zenét, adatot), 3. google account (mail, drive) szinkron müxik-e. Köszönöm!
-
GGMPC
őstag
válasz
roberto211
üzenetére

-
GGMPC
őstag
Mivel a telefonomat szeptemberben cserelte ki a T, ezert minden eszkozomre lecsurgott az iWork,iPhoto, iMovie - azert furcsa, hogy a telefonon kivuli eszkozokre is, mert azt multheten meg nem lehetett...
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Hogyan lehet kiakpcsolni azt a dolgot hogy amikor megdöntöm a telefont akkor mozog a kép? Nagyon idegesítő.
-
Zsolaf
addikt
Ha nem volt még, vannak benne olyan dolgok amiről nem tudtam..
-
xabfx
tag
Valaki probalt mar hasonlot??? [link]
-
Tibee86
nagyúr
válasz
davetiesto02
üzenetére
1. hsz.
-
davetiesto02
csendes tag
Heló!olyan kérdésem lenne hogy iphone 4S-hez ios7-tel használható turbo sim?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nylontacsko
üzenetére
Köszi kindenkinek. Így már megy.

-
V.Stryker
nagyúr
Az időjárást az értesítési területre ki lehet tenni? Megoldást nem találok rá, pedig az értesítési területen kiírja,hogy a yahoo biztosítja...

-
Zozzer888
addikt
Jó ez a 7.0.2 már csak pár dolog van:
1)Néha megfagyó böngésző, ha túl sok oldal van megnyitva
2)Zenelejátszást nem tudom vezérelni lezárt képernyőről
3)Ha megy a zene és leveszem a technikáról akkor nem áll meg mint régen, hanem folytatja a lejátszást.Kicsit adnak, kicsit elvesznek, alakulgat...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Újonnan aktivált készülékeknél nem lehet a gmail-t exchange-re beállítani?
Van valami megoldás, hogy push-ra lehessen állítani? -
Macccy
senior tag
Miért? Ki kell?? Én nem hallottam róla, sőt semmi konkrétat annak az üzemidejéről szóval nem mennék bele találgatásba ...
Hogy mi ronda az meg relatív, szerintem sehol se ronda csak nem átlátszó. Mást nem csinál az 'increase contrast'
Mondanám, hogy a fekete notification lehetne ... ööö ... színű ... de nem tudom milyen lenne jobb, talán semmilyen. -
Macccy
senior tag
Ha elfér még egy kis tapasztalat-teszt, megjegyezném hogy ez az iOS 7 már SOKKAL jobban tetszik nekem, mint az eddigi iOS rendszer(ek) az elmúlt másfél évből. Azzal, hogy kikapcsoltam a transparency és parallax effekteket, olyan szinten gyors lett az egész, hogy simán hozza a korábbi verziók gördülékenységét ÉS az átdolgozott animációknak és gesztusoknak köszönhetően még gyorsabban is tudom használni! Nekem nagyon fekszik!
Hallottam olyan véleményeket, hogy nem stimmel a színvilág, a kontraszt itt-ott, ezeket a véleményeket is tiszteletben tartom, mégis azt gondolom, hogy ez nem teljesen igaz. Egy jól beválasztott háttér (nálam a gyári sárga 5c background) "helyre teszi" a sokszínű ikonokat és a megnövelt kontraszt beállítással semmi nehezen olvasható részlettel nem találkoztam azóta sem.
Battery Life is látványosan javult a látvány elemek visszavétele után ...
Na, nem akarom égbe dícsérni - még mindig nincs Apple részvényem - de jó lesz ez szerintem nagyon!!

-
Macccy
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Óvatosan azzal - bár tudom hülyeségnek hangzik és a lábkiosztás miatt lehet az is - nehogy az acél összezárjon ott valamit ... fogpiszkáló, ecset, stb.
-
amulet
senior tag
Eladóvá vált a telefonom, 4s 16GB-os, egy dokkolós ébresztő órával.
Ha valakit érdekel írjatok privit -
Zsolaf
addikt
válasz
kosztya2025
üzenetére
Nekem van ilyen villanyborotvához kis kefe azzal szoktam, mert fújni befele nem igazán jó a koszt.
-
kosztya2025
tag
Valaki tapasztalt tud nekem segíteni abban, hogyha szeretném a két hangszóró rácsot, és a mikrofon rácsot megtisztítani azt milyen eszközökkel javasolt? Köszi

-
nylontacsko
senior tag
Bizony, a kézi kikapcsolásról beszéltem én is.

Az is igaz, hogy néha nyakatekerten fogalmazok
Ha őszinte akarok lenni, akkor igazából összehasonlítási alapom nincs (vagy nem sok van). Az iOS 6-ot kb. 3 órát használtam életemben
Múlt hét pénteken vettem a telefont, 6 évnyi android használat után. Sosem volt iPhone-om, így nem ismertem eddig ezt az OP rendszert. Bár az is látszik, ha érdekel valami, akkor abba nyakig belemászok.
Az akksi idővel kapcsolatban is csak viszonylagos a véleményem. Nekem délután 3 felé már 30% körül van az akksim. Mondjuk én rengeteget telefonálok és rengeteget macerálom a telefont (haverkodunk)
Olvastam ezt a szédüléses, émelygős marhaságot én is... De szerintem semmiféle valóságalapja nincs, de legalább is nem sok. -
Macccy
senior tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Huuu na várj, keveritek. Vagy csak nem értem amit írtál. Nem a 7.0.2 kapcsolta ki hanem kézzel kapcsolod ki. Valami mégis javított az akksin és a sebesség pedig TUTI az iOS 6 szintjére javult vissza. Nagyon jó. Cserébe kibírható, hogy a Safari / ControlCenter / Notifications nem átlátszó üveges és nem mocorog semelyik ikon és tab a telefon mozgatására. (a mozgás amúgy is csekély volt ... aki tényleg tengeri beteg lett tőle ahogy a hírek írták az nemnormális)
Jah ... most látom te is írtad hol kell kézzel kapcsolni, akkor csak félreérthetően írtál utoljára.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nylontacsko
üzenetére
Na, ezt én bekapcsoltam és semmi nem változott.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nylontacsko
üzenetére
Ezek hol vannak a beállításokban? (magyarul) kikapcsolt 'transparency' és 'parallax'
-
Macccy
senior tag
Guys!
Nem tudom az iOS 7.0.2 vagy a kikapcsolt 'transparency' és 'parallax' effektek tettek csodát az akkuidővel ... de bődületesen javult a 4s teherbírása az elmúlt hetekhez képest:Usage: 4 h 27 m
Standby: 1 d 7 h
Battery: 48 %Ja hozzáteszem, hogy wi-fi most is mindig megy itthon és telefonálgatok is ahogy eddig. Meglássuk ...
-
erdoke
titán
válasz
roberto211
üzenetére
Nekem volt/van 4S és 5 is, a kemény tok okozta kopáson kívül nem tudok mit felhozni az utóbbi ellen. Mellette viszont több dolgot is.
-
roberto211
őstag
"ird ide le nekem, hogy mi az amit amazzal meg tudsz csinalni, amit emezzel nem?!" Nincs ilyen
Max nagyobb kijelző van az 5 nél és ennyi. Meg 1gb ram van benne azt hiszem."5s-re erdemesebb mar valtani, de varjuk ki a first hype veget - ha mindenaron valtani szeretnel." Dehogy akarok én mindenáron váltani. Majd idővel. 1év múlva kb addigra lecsillapodik az ára az 5s-nek,4s-nek nem hiszem,hogy nagyon zuhan mivel kivonták az 5-öt ,de nem azért mert nem vagyok megelégedve hanem ilyen időközönként szoktam telót váltani. Androidnál 3 hónap volt , iPhonenál ez olyan 1év mert semmi bajom vele,mondjuk itt nem is tudok olyan sűrűn váltani az ár és a paletta miatt ami így jó ahogy van.

-
GGMPC
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Surofkorsz!

Es ha raersz - ird ide le nekem, hogy mi az amit amazzal meg tudsz csinalni, amit emezzel nem?!
En brutal modon kihasznalom a keszulekeimet, de ez a 4S makulatlan felhasznaloi elmenyt nyujt...
Max nem 5 sorban vannak az App-ok!

5s-re erdemesebb mar valtani, de varjuk ki a first hype veget - ha mindenaron valtani szeretnel.
-
GGMPC
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
En azt javallom ne tedd!
Stabilabb cucc a 4S - es ezt Apple szervizes mondta nekem es ezt igazolja a tobbi Apple lepes is!Nekem az elso refurb 3 napos vasarlas utan volt es (most mar bevallhatom) ha nem nyomom be (en hulye allatkert) veletlenul egy fulpiszkaval a racsot pucolas kozben, akkor maradt is volna amig szet nem hullik!
Emiatt volt a masodik csere!

-
roberto211
őstag
Ezért nincs bajom a refurbokkal.
Csak ez az 1 hét várási idő a zavaró.Legközelebbi telóm i5 lesz(egyértelmű használtan, mert új nem nagyon lesz max refurbokból, de ez is jó) mert 5s-t nem hiszem,hogy egy ideig még megtudom fizetni, 5c nem nagyon tetszik, 5 az meg nagyon.
Kb február-márciusig használom aztán veszek egy i5-öt. -
GGMPC
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Lehet, hogy nem abban a pillanatban, de hidd el ott lesz!
Mobilnet bekapcsolva? Esetleg wi-fi-n rajta vagy?
En amit fotozok a telefonnal az ott van a Fotostream mappaban pl. az ipad mini-n! Na az az iCloud mappa!

Mondjuk ha most kapcsoltad be, akkor lehet erdemes egy ki-bekapcs!?.
-
-
GGMPC
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Az automatikus, de azert csekkold le - beallitasok, iCloud, Fotok - Be.

-
nylontacsko
senior tag
Az beállítható, hogy az elkészített fényképeket, videókat (ne adj isten, vagy ezt vagy azt) automatikusan felmásolja az iCloudba a készülék?
-
GGMPC
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
En eddig 2x csereltem es ezt a refurb. dolgot a ketto kozott hallottam eloszor, de itt mondta valaki es ezt alatamaszthatom, hogy talan meg jobban be van vizsgalva egy ilyen cucc, mint az amit eloszor kapsz!
Konkretan alaplap es 1-2 dolog kivetelevel minden uj rajta! De nem kizart, hogy az alaplap is uj!
Pl. az elso keszulekemet ami teljesen original volt - subpixel miatt csereltek - na olyat refurbished-nel nem latsz az tuti, mert nagyon atnezik!

-
roberto211
őstag
"én még nem láttam olyan bumpert,amin a gumi nem nyulik tul a kereten.."
Egyébként én sem. Az olcsóbb verzsönökön látom azt,hogy kisebb mértékben nyúlik túl a kereten mint a drágábbik de egy olyan bumpert sem láttam még ami nem nyúlna túl. Ami túl nyúlik még és nem bumper de ugyanúgy szilikon azok az s-line vagy hasonló tokok,ezek betakarják a hátlapot is de elég dizájnosak szoktak lenni.
Amelyik iphoneokon nincs ilyen tok azok vagy csinibabák és csak csicsamicsa hátlap van rajta, vagy gazdag bizniszmenek, vagy csupán gazdagok vagy van rajtuk biztosítás. röviden ennyi.

-
Tibee86
nagyúr
Látom nem igazán tudod elengedi a témát, és csak tovább kötekedsz...

"egyik oldalt se engedi hozzáérni az asztalhoz"
Ha nem sikerült értelmezni, akkor segítek. Olyan bumpert keres, amin a gumi túlnyúlik a kereten, így ha leteszi valahova, azon fekszik a telefon, így nem karcolódik.Te meg itt mindenféle leeséseket magyarázol bele, mikor semmi köze a kettőnek egymáshoz, és rajtad kívül senki nem beszélt itt leesésről....:
"én a te általad "minöségi" tokra irtam,hogy az megvéd a leeséstöl,hogy olyat vegyen és ezért is olyan drága?"
Szövegértelmezés 1-es, leülhetsz... -
roberto211
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Szerintem a refurb is ugyanolyan jó mint az "új". Mert nekem a refurb is újnak számít. De ez én vagyok,lehet valaki máshogy látja.

Bumperekre visszatérve meg vettem már gsm boltokban meg ikiegesziton is és teljesen jó volt, nem "hulladék" kategória. Megvédett már jópár eséstől anno.
-
Tibee86
nagyúr
Arra jó, csak nem volt ilyen jellegű kérdés sehol, ezért nem is értem az egész társalgásunkat.
Minőségről volt szó, nem védelemről.Át van nézve, de akkor se örülnék neki, hogy a 2 hetet használt telefonomat kicserélik egy olyanra, amiben lehet az alaplap fél éves, a mikrofon 4 hónapos stbstb. Azért, mert hibátlanul működik, attól az nem még új. De ha mindez mondjuk majdnem a gari lejárta előtt történik meg, akkor más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így egy fokkal elviselhetőbb

Múlt hét pénteken vettem a telefont, 6 évnyi android használat után. Sosem volt iPhone-om, így nem ismertem eddig ezt az OP rendszert. Bár az is látszik, ha érdekel valami, akkor abba nyakig belemászok.

De jobb is ha hagyjuk, mert csak jobban belezavarodsz.