- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
Szia
4s jó választás ... Az akksit nem eszi nálam, legalábbis nem hallatszik ki a hátlap alól, hogy percegne mint a szúbogár De viccet félretéve nálam a 4s üzemideje semmit sem változott iOS7 rendszerre váltás óta. Átlagos készenlét + telefonálásos éjszakás műszakos napjaimon 3 és fél nap üzemidő garantált. Ha sokat használom, netezek rajta 6-8 órát akkor meg úgyis minden mindegy, mert 24 óránként tölteni kell.
"Laggolás" kezdetben jelen volt, olyan általános android-élményhez hasonlítanám (semmi FLÉM!) sőt itt-ott kicsit rosszabb is volt. El kell fogadni, hogy a 2011-es hardver nem mozgatja reccenés mentes sebességgel a teljes fényében pompázó új iOS7 rendszert, különösen az üveges felületeknél tűnik ez fel első-második húzásra! Van ennek megszűntetésére egy elég jó workaround, én magam is úgy használom, semmit nem von le az értékéből szerintem.
Fagyás nem volt eddig se és most sincs.
-
Thom!
veterán
Sziasztok.
4S szeretnék venni ios7-re frissíteni, de több helyen olvasom eszi az akksit, laggol, fagy...ebből mennyi igaz?
7.02-re gondoltam és olvastam jön 7.1 is hátha az apró problémák megoldódnak? -
erdoke
titán
-
törölt tag
Másnak volt mar olyan problémája hogy a iOS 7-nél a beállítások menüben a kapcsoló szürkén világít(nem tudom bekapcsolni)?
Mi erre a megoldás? Ujratelepitettem, nem segített.
Segítsetek! -
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #8789 üzenetére
Uhhh ertem mar, de ez lenyegtelen, mert egesz eletemben ha 2x hasznaltam azt a reszt...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #8786 üzenetére
De attol meg nem a qwerty billentyuzeted lesz fekete csak az info sav hattere!?.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
aktív tag
Sziasztok
3 iPhone-t frissítettünk egyszerre, 7.02-re. Az enyém 4S, a főnökasszonyomé 4, a főnöké szintén 4S. Az enyém és a fönök asszonyé tökéletesen működik, viszont a főnököm híváslistája azóta üres. Nem jelez semmit. Sem kimenő/bejövő sem a nem fogadott hívásokat. Találkozott már valaki ilyennel? Annyit kell még tudni, hogy az övé ios 5-ről lett frissítve
-
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #8783 üzenetére
Szerintem nem arra ertette, de valoban az jon le az irasabol...
Nincs fekete billentyuzet!
-
Macccy
senior tag
Teszt ... 1, 2, 3 .... Quick brown fox megaf*szom ...
Ééés tényleg kicsit lassabb a nem-mobilnézet. Nem nevezném rossznak, mert így is beírom gyorsan, de valóban késik valamiért a textbox tartalma. Hmm ... Mingyá megnézem, de szerintem ez inkább Mobilarena sajátosság ...
Update: és igen, kind of ... Az van, hogy SG fórum asztali nézet írkálás nem akad, GK hozzászólás se! Viszont GK-n a keresőbe mikor gépeltem az ugyanígy lemaradt. Szóval környezet függő, lehet inkább Safari hiba ez és nem iOS!
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Nem fura - ez a ratyi billentyuzet sajnos ezt generalja, mert pl. az Opera Browser mivel meg a regi billentyuzetet hasznalja - nem csinalja ezt az akadozast, Viber detto es eg es fold a ket billentyuzet tipus kozotti kulonbseg! (Ki es bekapcsolt - az altalad is emlitett ket kisegito lehetosegnel is)
Mondjuk az teny, hogy mobilnezetnel nem csinalja, de ott tobb dolog viszont nem lathato/kezelheto.
Majd csak kijavitjak ha mar joparan szivunk vele!
-
nord_
veterán
válasz tylerddd #8774 üzenetére
Kis pontosítás: lefelé is lehet váltani. Az előfizetői szerződésben van egy összeg, amíg elmehetsz lefelé - persze minimális a játéktér.
GGMPC,
nem rossz az a RED - amíg nem nézed az iPhone árát... Next L-ben 50ezerért hozhatod el az i5-öt, míg a14ezres RED mellé ugyanez az iPhone 190ezerbe kerül.Macccy,
nyilván, ez a csomag annak éri meg, aki sokat beszél. Ahogy GGMPC írta, veszel mellé egy 1 gigás bővítőt, és máris kellemes az összkép. Másfél hónap múlva jár le a hűségem, meglátjuk, milyen árban lesz az 5s... -
Macccy
senior tag
válasz vadászcsiga #8768 üzenetére
Az.
#8769 GGMPC: Ha nem lett gyorsabb, az nagyon fura. Ez az effekt nem kicsit fogja le a teljesítményt és nem én találtam ki, hiszen én is itt olvastam róla először. Ezt rengetegen kapcsolták ki akiknek iPhone 5-nél régebbi készülékük van és okkal. Javulnia kéne ...
-
Macccy
senior tag
Addig szerintem semmi értelme ezeknek a végtelen csomagoknak, amíg nem az adatforgalmat teszik korlátlanná! Most 200-250 perc helyett beszélgess a másikkal 500 percet, ugyanúgy a semmiről? Mert a rendes beszélgetéshez szemtől szemben kell lenni, ha nem megoldható a nagy távolság miatt mondjuk egy hozzátartozóval akkor Skype vagy Face Time. Minden másra ott a Master Card és az 1 perces "igen, nem, igen, igen, oké, jóvanmá, helló" ...
Az adatforgalom korlátlanná tételének lenne értelme, amúgy sem a sebességet kellene felfelé rúgdalni 9G irányba szerintem. -
GGMPC
őstag
Ez nem iPhone tema, de par forumtarsnak johir lehet!
A Telekomnal november 1-tol 9900-12000 forint korul lesz a korlatlan beszelgetes es sms-re vonatkozo tarifacsomag! (500MB adatforgalommal van a 9900 es a 10900- de ha kibovited 1GB-re, akkor ered el a 12ezret)
Szerintem mar nagyon ideje volt, mert csak a Voda tolta a Red-et, ami kedvezo csomag volt, de az egy igazi gyoker banda - telenor-t mar meg sem emlitem!
Szoval ez cool!
-
GGMPC
őstag
Mar kapcsoltam ki es semmi difi - max ez a fekete sav az uveges helyett, meg bejovo hivasnal a beszelgetes alatt is fekete a hatter - de ennyi...
Azert koszi!
-
GGMPC
őstag
válasz mondomén #8765 üzenetére
Az odaig renben van, csak a figurak beszurasa es az okdalsavon levo egyebb forumokat nem tudom hasznalni (mivel nem is latszanak mobilnezetben), de amugy az iras igy valoban jo!
Tenkju!!! (Ez meg itt a figura helye lenne)
;-)
[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
Na de most mondod, hogy "nalam nincsen kikapcsolva semmi", akkor ne is várd, hogy az i4s gyors lesz. A billentyűzet üveges volt asszem, azóta fekete és cserébe gyors mint állat. Nem kell nekem, hogy csiribiri zabszalma legyen a 2 éves telefonon, így is van egy csomó jópofa újdonság meg gesture.
Kapcsold ki szerintem azt a két dolgot és használd úgy nyugodtan.
-
GGMPC
őstag
Nalam nincsen kikapcsolva semmi, de pl most Chrome-on irok es egy fokkal jobb, de ez sem az igazi, pedig kiprobaltam ki es bekapcsolt kisegito lehetosegekkel is!
Ez sajnos ilyen... Es nem a te eseted a jellemzo!
-
-
tylerddd
veterán
válasz vadászcsiga #8749 üzenetére
Ha jól megnézed a "Kisegítő lehetőségek" menüt, gyakorlatilag mindegyik hallás vagy látássérülteknek van, első sorban. Legalábbis a látás és hallás alatt lévő funkciók tutira.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #8753 üzenetére
Nem - en irtam most!
Jajjj mar megint te!?!?!?
Mar azt hittem vettel egy Firefox telefont es leolvadtal!?.
Pics@b@!
-
GGMPC
őstag
Aki azt mondja, hogy 4S keszulekkel ir ide a forumra es nem vanszorog a billentyuzete, hanem porog mintha sms-t irna - az hazudik!
Es ez vergaz szerintem!
Jo lenne ha nem sokaig tokolnenek a javitassal!
-
Zozzer888
addikt
Ilyenek ezeréve vannak benne. Nagyítás/ felolvasás /fekete-fehér.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
mondomén
őstag
Mindkettő, mit tudom én. Lehet aki csak az egyik szemére lát, annak jól jön, hogy vastagabbak a betűk. Van még az invert colors, zoom meg ilyenek. Ezek már rég benne vannak, gondolom miattuk...
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #8747 üzenetére
Szerintem alapvetően a fogyatékkal élők számára vannak ezek a funkciók.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #8745 üzenetére
Igen, igen, a töltőhang tényleg jó lett!
-
tylerddd
veterán
Nálam a 7.0.2-vel lett remek az akkuidő. Maga a rendszer tetszik minden szinten. Én lassulást az appok indulásánál vélek felfedezni, lapozásnál, telefonkönyvben ugyanolyan jó. Böngészőben az URL sávnál talán kicsit késve indítja a billentyűzetet, ami szintén megakad 1-2 helyen, de nem vészes. A FB app (bár ugye ez nem iOS hiba szerintem) iszonyat elcsesződött. Megkapom időben a jelzéseket, pittyeg meg minden, de tetű lassú tud lenni és kifagy, amit iOS-en eddig csak Safarinál vettem észre. Van, h kikeresek egy ismerőst, belép a timeline-ra és ennyi. Nem mozdul sehová és a home gombra is volt már, h nem reagált.
A zárhang viszont érdekelne, h csak nálam nincs hang feloldáskor vagy mindenhol?! Zárásnál van (bár nem tetszik, h visszhangzik), de nyitásnál nincs.
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #8741 üzenetére
Látod, ilyen ez.Nekem meg az akksim javult.
Az IOS7 nekem is tetszik, de nálam nem működik jól.ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Zozzer888 #8740 üzenetére
Az en 4S-emen viszonylag kevés bug van. A legnagyobb az akksi merulese, az a szerencsém hogy ahol hétköznap tartózkodom ott mindenhol van töltő, a másik a Safari, a harmadik meg az animációk lassúsága. Ha megnyomom a home gombot kicsit gondolkodik mielőtt kitenne a főoldalra, de azt mondjak az utolsó kettő i5-on is meg van.
Amúgy lekopogom nálam minden működik, nekem baromira tetszik ez a 7-es. Elavult es ósdi volt már az előző. Tetszenek az új hangok, az animáció, a letisztultsag. Remelem a sebességen is javítanak hamarosan bár valószínűleg lecserelem 5S-re, 2 éves lesz novemberben, kiszolgált tisztességesen. Valaki más örülni fog majd neki ha kiteszem apróra.
Az viszont biztos hogy az iPademet hagyom 6.1-en ha engedi az apple es nem fog még több sz*patást kitalálni mint a fantom frissítések a store-ban -
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #8737 üzenetére
De ennyi és ilyen mértékűek nem. Vagy csak nekem volt mákom xszer.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #8737 üzenetére
Én is 4-től használok iOS-t, és egyrészt ennyi hiba nem volt, másrészt azokat ki tudták javítani pár héten belül.
Ilyen pedig, hogy AppStore-t ne tudjak használni frissítés után hetekig...A legjobb aláírás a héten
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #8735 üzenetére
2011 március ha jól emlékszem.
3-assal is van kis tapasztalatom ezekkel sok: 4.1-5.1-6-os-7esZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
nylontacsko
senior tag
Nekem a prdektív szövegbevitellel gyűlik meg a bajom, elég gyakran.
Bökdösök én is jobbra.balra, de gyakorta csak az ajánlott szöveget illeszti be, az én beírásommal szemben"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Zozzer888
addikt
-
GGMPC
őstag
Jah - a mail cimet egy kontakthoz kellett volna tarsitanom es eleg nyogve nyelosen sikerult osszehozni!
(Ez az info kimaradt az elozobol!)
-
GGMPC
őstag
Most nezem, pl. iPad mininel semmi gond a gepelessel, de a telefonunknal igen...
Forumra irasnal akad, de sms vagy mail-nel nem, illetve ami programok a regi billentyuzetet hasznalnak azoknal sincsen gond. (viber uzenet)
Aztan tegnap egy uzenetben elkuldott, amde nemi igazitasra szorulo mail cimmel szenvedtem meg egy kicsit, ugyanis hiaba boksz ra barhova, akkor is a @ jel utani reszre fokuszal es visszalepegetesre lehetoseg nincs...
Van meg 1-2 zavaro tenyezo,de remelem mielobb javitani fogjak....
-
venge
aktív tag
Ha valaki meg szeretne tőle válni, ne fogja vissza magát!
Kérném jelezze nekem privátban!
Köszönöm -
erdoke
titán
válasz tylerddd #8724 üzenetére
Már iOS 5.1-ben is benne volt. Korábban is benne lehetett, de iOS 4-et csak iPaden használtam.
(#8725) GGMPC
Nekem még soha nem tesztelték a kártyámat, mármint az első aktiválás óta. Nem lehet, hogy problémák voltak a terheléssel? Egyébként a blokkolás nem levonását jelent, az a pénz nem vész el, hanem később feloldására kerül.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
GGMPC
őstag
Annak a led mutatvanynak semmi ertelme - nem tul eletszeru a pofaval lefele rakott keszulek...
Viszont lenne egy kerdesem.
Az mitol van, hogy neha feldobja az App Store, hogy csekkoljuk mar le a hitelkartya accountomat es ennek eredmenyekeppen leszed 2 euro-t?
Nem mintha fajna 600-Forint, de igy almas korszakom alatti 5-6 eset mar kicsit pofatlan!
Foleg, hogy a nagy semmire szedegeti le!
-
-
oszi666
őstag
Elnézést, ha gyoker kerdes, de nem talaltam valaszt: a 4s-en ugye van fenyerzekelo? Marmint automatsn tudja allitani a kijelzo fenyerejet a kulso fenyerosseghez kepest? Karacsonykor szeretnek venni egyet, es ez csak most jutott eszembe. Illetve meg az erdekelne, hogy ertesito led van-el. Elore is koszi, ezekre nem talaltam valaszt
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
tylerddd
veterán
De ha az ingyenes T-Mobile Select változaton belül veszem meg, akkor is ez a helyzet?! Neked az van meg, vagy a rendes fullos Navigon app?!
+ Mióta az iOS7 van fent, azt veszem észre, h fülhöz emelve nem mindig lövi le a kijelzőt, kis igazgatás kell neki. Előtte ilyen gond nem volt, ezért kötöm az iOS-hez. Okozhat a szoftver ilyen jellegű hibát vagy teljesen véletlenül a frissítéssel egy időben adta be a kulcsot az érzékelő?!
[ Szerkesztve ]
-
cstom
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Tibee86
nagyúr
-
Zozzer888
addikt
válasz Tibee86 #8704 üzenetére
Nekem eddig ilyen gondom nem volt vele,mondjuk mindig aktív a mobilnetem.
Amúgy 11 euro az igo is
(Appon belüli váráslás csak akkor működik, ha van beregisztrált kártyám?Szal azt ajándékozással nem lehet megoldani?)Hu&Ro - 17euro
Mondjuk elég csúnya kommenteket írnak hozzá:/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby rádiós topik
- Társasjáték topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Mobiltelefon, Dual SIM, 4/128GB, 4G, Kártyafüggetlen
- Samsung S21 5G 8/128 GB Snapdragon 888 erősebb verzió Töltővel tok(garanciával) Foxpost az árban !!!
- Apple Iphone XS 64GB kártyafüggetlen!
- Google Pixel 8 - 256GB - 8GB RAM - Hazel - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 512GB Graphite black Független, karcmentes, üvegfólia, magsafe tok, kábel 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest