Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
Tibee86 #5133 üzenetére
Igazából főleg az i5-re fontos az LTE miatt, a többi változás az átlag számára lényegtelen...
Én azért felraktam, mert a WiFi nálam szokott s..rakodni, de ezzel se javult meg!
Néha csak pörög a töltés kör, de cseszik fellépni az itthoni hálómra! Máskor meg gondol egyet, és inkább más hálózatot választ gyengébb jellel, mert az kódolatlan. Ezt se értem, hogy elvilleg i5-re kijavították, 4s-re meg nem.
Már bánom, hogy upgrade-eltem a jó kis 5.1.1-ről! Azon frankó volt minden, meg a JB se lassította nálam.
Az iOS6 óta nem az igazi a telóm! Azért remélem ma kijön az új JB - ahogy a pletykák terjesztették - és akkor lesz némi öröm is az ürömben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest