- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
"Nem lényegtelen, mert a felhasználás minősége teljesen eltér. (pl. resistive kijelzővel nem lehet megoldani a multi touch-t)"
Nekem erről más információm vannak: látogass el a SiMa System honlapjára. -
Ulkesh
őstag
"Valóban az Alcatel volt, de itthon minimális (talán nulla? ) darabszámban volt jelen"
Azért 0-nál több volt, én is boltban vásároltam a sajátomat annó..
"Ezen lehet vitatkozni. Számomra az az érintőkijelző, amit meg kell érinteni. Hogy az érintés után megnyomod, simogatod, vagy ráfingassz teljesen lényegtelen."
Nem lényegtelen, mert a felhasználás minősége teljesen eltér. (pl. resistive kijelzővel nem lehet megoldani a multi touch-t)
"csináld meg fordítva..."
Sajnos nem tudom, az N73 nem tud ilyen gyorsan működni
Ha az iPhone videórögzítésére gondoltál akkor nem értem a vigyort, tekintve, hogy több videórögzítő alkalmazás is van rá és ennél jobb minőségben tud rögzíteni. -
gerilee
aktív tag
"Az R380 a sokadik a sorban, a legelső az Alcatel One Touch Comm volt."
Valóban az Alcatel volt, de itthon minimális (talán nulla?) darabszámban volt jelen, ezért említettem az r380-at, mert az volt az első "tömegek" által is ismert telefon.
"De ezek egyik sem érintésre volt érzékeny, hanem nyomásra. Teljesen más technológia."
Ezen lehet vitatkozni. Számomra az az érintőkijelző, amit meg kell érinteni. Hogy az érintés után megnyomod, simogatod, vagy ráfingassz teljesen lényegtelen.Ja és még egy.... Ezt a videót:
"Itt úgy használom fél kézzel, hogy a másik kezemben egy N73-al filmezem (azért olyan tétovák a mozdulataim, mert az N73 a valósághoz képest jó késéssel mutatja a történteket és annak a kijelzőjén keresztül láttam a kezem )"
csináld meg fordítva...
-
Lirion
addikt
Az érintőképernyőnek több típusa van, az egyik a capacitive, amit az iPhone használ, aminek vannak előnyei és hátrányai is. A mai konkurensekben resistive érintőképernyő van, ami más technológia és szintén vannak előnyei és hátrányai, gondolom az r380-ban és az alcatelben is ilyen volt, szóval mindkettő érintőképernyős.
-
Ulkesh
őstag
"Ahhoz képest, hogy a telefonok és PDA-k tudorának vallod magad, csodálkozom, hogy nem ismered az Ericsson R380-at. Az ezredforduló tájékán teljes érintőkijelzővel rendelkezett..."
Óriási tévedésben vagy.
Az R380 a sokadik a sorban, a legelső az Alcatel One Touch Comm volt.
De ezek egyik sem érintésre volt érzékeny, hanem nyomásra. Teljesen más technológia.
Nem mindegy, hogy két fóliát nyomogatsz össze, vagy egy üveglapot érintesz meg.
Itt szó szerint az érintésről és az ahhoz szükséges technológiáról van szó van szó, amit legelőször az iPhone használt. -
Jó lenne, ha ezt a parttalan vitát végre abbahagynátok. Kb. semmi értelme, mert a másik felet meg nem győzitek, csak értelmtlen dolgokra pazaroljátok időtöket, energiátokat.
Az egyik (nekem mindegy, melyik) fél igazán engedhetne. Mondjuk, azért, mert okosabb...
(Azért neked írok, mert te vagy most az utolsó hozzaszóló.)
-
Ulkesh
őstag
"Még szerencse, hogy te is itt vagy és megmagyarázod, az iPhone az első érintőképernyős telefon"
Miért, szerinted melyik?
" Az iphone tulaj ismerősöm meg vmi mutáns ufo lehet, mert fél kézzel bizony nem ér el kényelmesen mindent ezen a vékonyka kis kézbeillő küyün."
Az ismerősöd akkor béna...
Itt úgy használom fél kézzel, hogy a másik kezemben egy N73-al filmezem (azért olyan tétovák a mozdulataim, mert az N73 a valósághoz képest jó késéssel mutatja a történteket és annak a kijelzőjén keresztül láttam a kezem
)
-
Lirion
addikt
"Ez nálam is így van, még szerencse, hogy az iPhone egy kézzel is könnyedén használható."
Még szerencse, hogy te is itt vagy és megmagyarázod, az iPhone az első érintőképernyős telefon, az első, amelyikben van kamera, meg zenelejátszó is, amúgy is tökéletes a telefon, mert nincs hibája, csak egy-két apróságot az apple inkább külsős programozókra hagyott elkészíteni, mert így nagyobb a hasznuk, a készülék meg kicsi és kecses és fél kézzel is könnyedén el lehet érni minden ponját - nanáhogy. Az iphone tulaj ismerősöm meg vmi mutáns ufo lehet, mert fél kézzel bizony nem ér el kényelmesen mindent ezen a vékonyka kis kézbeillő küyün."Sajna pedig az
"
Sajna pedig nem az, csak egy ilyen elvakul fanatikus ezt nem bírja megemészteni. -
Ulkesh
őstag
A hiba a Baseband (olyasmi mint WinMo-nál a RadioROM) programozásában van.
Egyszerűen túl magas értékeket állítottak be alapértelmezésnek és ha ugyanabban a cellában sok készülék használja a szolgáltatást akkor a lecsökkenő sávszélesség és egyéb értékek miatt kilépteti a mobilt a 3G rendszerből. A hívások nem szakadnak meg (ellenben a hírrel), mert ilyenkor a készülék átvált 2G-re. Az internetkapcsolat az ami ilyenkor szakadozik.
A hiba egyébként azért nem derült eddig ki, mert kizárólag nagyvárosokban fordul elő, ahol cellánként több ezren csatlakoznak a 3G hálózatra egy időben.
Jó hír, hogy itthon még Budapesten sincs ekkora terhelése a hálózatnak, így itthon senki nem fog ezzel a hibával találkozni.--
"Az érintkijelző, mint mondtam volt, nem iPhone találmány és nem is ez a készülék az első full érintős mobil. "
Sajna pedig az
Ha a Pradára gondolsz az nem az. Ott elég rendesen nyomnod is kellett a kijelzőt, ha valamit el akartál érni.--
"Nálam elég gyakran előfordul, hogy csak az egyik kezem szabad. Emiatt nagyon fontos, hogy a telefonom egy kézzel teljes mértékben kezelhető legyen."
Ez nálam is így van, még szerencse, hogy az iPhone egy kézzel is könnyedén használható.
-
bepe79
addikt
A meleg szobabol ki a -20 fokba az szvsz rendesen megviseli a legtobb kijelzot. Nem egy N82 van, aminek a kijelzoje igy tort be a homersekletvaltozas hatasara. Gondolom az iPhone 3G kijelzoje sem szeretne, nem csak az emberi keznek lenne kellemetlen a dolog. A Sonim XP1, a Samsung M110, a Motorola MC75 kijelzoje tulelne a dolgot (sot, meg tobbet is), csak azok alatt meg eleg gyenge vas van. Mondjuk az MC75 mar eleg okos, es tud egy-ket dolgot, de hat az meg hogy nez ki..
Az az antenna a tetejen 2008-ban...
-
erdoke
titán
"A többi gyártó már régebben elkezdett törekedni a könnyű kezelhetőségre, mégse sikerült nekik az elmúlt 10-15 évben. Azért is voltak ennyire elterjedtek a PDA-k(szökőévente láttam valakinél), mert a francnak se kellettek."
Drágák voltak, és a tudásukat sem igényelte a nép, ellentéttel az üzleti élet elfoglaltabb szereplőinél. Jelenleg is az igényteremtés zajlik, hiszen az új okostelefon/PDA vásárlók jelentős hányada nem igazán használja heti rendszerességgel egy HTC Diamond vagy Samsung Omnia tudásának negyedét sem.
A könnyű kezelhetőség nem ugyanazt jelenti minden embernek, kár lenne az iPhone-t ilyen alapon ráhúzni a többségre. Sok embert ismertem, akinek már 5 éve sem okozott gondot a PDA használata, most viszont hallani sem akar a stylus és a QWERTY elhagyásáról. -
macikos
addikt
1. Ebből a kesztyűs dologból igazán hatalmas problémák adódhatnak még
Mindenesetre már most vegyél fel vagy 2 párat.
2. Ki mondta itt, hogy az Apple találta fel az érintőkijelzőt?
3. Talán azért nem változtatták meg iPhoneosra a kezelőfelületet, mert cseppet ciki lett volna...
4. "Az egyszerűbb kezelhetőségre törekvés pedig nem szifon koppintás vagy követés." - Ezzel tulajdonképpen mire akartál utalni? A többi gyártó már régebben elkezdett törekedni a könnyű kezelhetőségre, mégse sikerült nekik az elmúlt 10-15 évben. Azért is voltak ennyire elterjedtek a PDA-k(szökőévente láttam valakinél), mert a francnak se kellettek.
-
erdoke
titán
Nálam elég gyakran előfordul, hogy csak az egyik kezem szabad. Emiatt nagyon fontos, hogy a telefonom egy kézzel teljes mértékben kezelhető legyen. Még azon az áron is, ha egy kicsit lassabban megy, mint két kézzel. A multitouch érdekes dolog, de pont a fennen hirdetett egyszerű kezelhetőségen bukdácsol kicsit, hiszen én nem vagyok polip, és pl. a reptéri átszállásomat se szívesen késném le azért, mert meg kellett állnom kinagyítani az e-ticketemet...
-
czipaocsi
aktív tag
Az Infineon szerint az összes többi gyártónak szállított chip (pl. Samsung) tökéletesen működik. Az Apple sw frissítésről beszél, ami majd megoldja a problémákat. Tehát valszeg nincs a chip-pel probléma, ezért nem is lesz visszahívás. Szoftveresen meg lehet oldani.
De majd ez is kiderül... -
Lirion
addikt
Élvezd a kapacitiv érintőkijelződet télen -20 fokban kesztyű nélkül akkor.
Az érintkijelző, mint mondtam volt, nem iPhone találmány és nem is ez a készülék az első full érintős mobil.
Az UI szép és jó, de ahogy én látom, egyik gyártó sem változtatta meg gyökeresen a saját UI-ját szifonosra. Az egyszerűbb kezelhetőségre törekvés pedig nem szifon koppintás vagy követés. -
Lirion
addikt
"Viszont azt el kell ismernem, hogy rendkívül jót tett a mobilpiacnak az iPhone.
Mr. Jobs nem egy kavicsot, hanem egy egész szikát dobott a poshadt állóvízbe, amiben a mobilgyártók piszkálták az iszapot.
A Samu és az LG korrekt módon reagált is"
Itt te most a full érintőkijelzőre gondolsz, ugye? Mert abból nem a szifon volt az első, csak az azt megelőző mobilokat nem hypeolták érdemtelenül annyira. -
Vtwo
senior tag
Szeptemberben javítják az iPhone 3G-t
Várhatóan még egy hónapba telik, mire a frissen felbukkant hibákat kijavítják.
Néhány napja számoltunk be róla, hogy az iPhone 3G-ben felfedeztek egy új hibát. A 3G vevő valahogy nem igazán akar rendesen működni, az egyébként kiváló lefedettségű helyeken is nagyon lassú a böngészés. Emellett egyeseknek gondjai támadtak a GPS-vevővel is. Első körben úgy vélték, hogy az amerikai AT&T szolgáltató gyenge lefedettsége áll a probléma hátterében, de már Európában is hallatják hangjukat a panaszos vásárlók. Azt sem tudni még, hogy szoftveresen orvosolható-e ez vagy az Infineon hibás chipjei a bűnösök. Egyelőre két forrásból is megerősítették, hogy szeptember folyamán érkezik egy új szoftver a telefonra, ami kijavítja a hibákat.
Ha hardveres hiba áll a háttérben, akkor visszahívást kellene elrendelnie az Apple-nek, ami jelentős presztízsveszteség lenne a cégnek. -
joey04
titán
azzal a résszel teljesen egyetértek hogy a Nokia eszméletlen lassan reagál és ami készül Tube az sem valami nagy durranás, tényleg csak a szokásos S60 érintőkijelzővel, de semmi újdonság, semmi extra.Nekem nem is kell de a piac megkövetelné.Más kérdés hogy az a helyzet mint az iphonenál.azt viszik mert rajta van az alma a tube is kelendő lesz mert Nokia van ráírva.
-
ZoZa™
senior tag
ahogy mondod, ezért mérföldkő az iPhone, de nekem már azt is megmagyarázták, hogy még ez is baromság.
szerintem nagyon már én sem írok, egész nap csak ilyen hülyeségeket olvasok, okosabb meg nem lettem, csak az derült ki hogy egyre több a hiba, igaz ezek mind csak hírek.na szépnapot iPhone fórumozók
-
gerilee
aktív tag
Ez mind szép és jó, csak ez nem fér bele sem az Apple, sem az iPhone tulajok világnézetébe.
Egyébként szerintem második körös bevezetés előtt semmilyen komolyabb hibát nem fog beismerni az Apple. Europában kifejezetten fontos a 3G - tul.képp. Európa miatt lett beletéve... - így 20 országos premier előtt senki (Nokia, Samu sem) ismerne be ekkora konstrukciós hibát.
Viszont azt el kell ismernem, hogy rendkívül jót tett a mobilpiacnak az iPhone.
Mr. Jobs nem egy kavicsot, hanem egy egész szikát dobott a poshadt állóvízbe, amiben a mobilgyártók piszkálták az iszapot.
A Samu és az LG korrekt módon reagált is, sőt piacon vannak a konkurensek, csak a Nokia alkalmazkodik nehezen igazi behemót módjára. Viszont remélem ha egyszer megmozdul, akkor már nagyot is fog lépni. -
ZoZa™
senior tag
Ok, tudomásul vettem. De majd elhiszem ha saját magam látom, illetve az "egyre többen jelentenek" dolog lehet a 3 főről 10 főre is, 3 millió eladott darab mellett ez nulla. Emiatt akarok többet is megtudni, mint ami egy ilyen hírből adódik. Az N95 lötyög mert egy vacak, ezt mindenki tudja, ez nem szóbeszéd vagy "legenda" hogy állítólag reped, igaz feszegettem...
-
joey04
titán
ez a baj hogy ebből soha nem lesz világméretű balhé.pont ezek miatt nem szeretem hogy a csúcstermékeknél mindig csak a jóra emlékszik az ember.Ott az N95 lötyögése amit evone is említett, itt a szakmai fórumokon nagy balhék, viták voltak/vannak de akik nem követik ennyire az eseményeket észre se veszik... nemrég találkoztam ismerősömmel neki is N95 van mondom nem lötyög?mire ő: nem betonstabil!Kézbe veszem aztán lötyög... mutatom neki, erre: "ja ennyi? ezt észre sem veszem"
Pont az ilyenek miatt legalább az ilyen fórumokon tudomásul kéne venni hogy a mai legnagyobb csúcskészülékek is csak a minimumot hozzák és egyik sem érdemel ekkora dicséretet legyen az Apple vagy Nokia.Vállalható cucc de egyáltalán nem kiemelkedő egyik sem. -
Davey7
senior tag
Én sem temetem,mert nem rossz... Ez a "második" telefonjuk így a nokiákhoz sincs értelme hasonlítgatni,de még odébb lesz míg azt a szintet megüti. Van és ha jól haladnak lesz is keresletük a mobiltelefonpiacon.
De például egy tulajnak akinek már megvan annak aggasztóak lehetnek ezek a hírek. Vagy annak is aki vásárlás előtt áll. Én is gondolkoztam iphone-on de maradok a sima telefon+itouch kombónál.
-
Davey7
senior tag
Jól elindultak a telefon terén is,de nem gondolták végig a dolgokat eléggé...
Ha hanyagolnák a telefont és tovább fejlesztenék a touch-ot akkor az jobb lenne nekik. Szerintem ha tennének bele egy normális gps szoftvert és vevőt, és lehetne ezt a részét is normálisan használni akkor több pénzt kereshetnének mint,hogy kiadták a 3G-s iphone-t a sok hibájával együtt arról nem is beszélve,hogy azokat a hibákkal szinte nem kezdtek semmit mint ami az első generációban is benne volt,csak növelték a hibák számát.
-
ZoZa™
senior tag
2.
nem vagyok benne biztos hogy jó helyen keresgélek: ( Apple.com/support ) de sem erről sem a repedésekről nem találok adatot. Este még ha lesz időm körbenézek google-el is, hátha kidob valamit, mert kiváncsi vagyok mennyi jelentés számol be a hibáról.
-
joey04
titán
az egy dolog hogy az apple hogy akarja megoldani. az egy másik hogy nem a problémának megfelelő megoldást fogja választani ami nagyon is illik a szemléletükhöz.
Davey7: igaz! az ipod touch úgy jó ahogy van.Azzal nincs semmi probléma.ezt a telefonos kérdést kéne hanyagolnia az applenek.az nem megy.
-
Davey7
senior tag
A hozzászólások 70%-a off és ez így butaság! Nem vagyok moderátor,de rossz így elnézni,hogy mindig elkanyarodik a társalgás rossz irányba.
Jönnek elő egyrecsak a hibák. Én maradok egy átlag telefonnál és veszek egy touch-ot a zene és net dologra. Nem éri meg az árát a 3G az egyszer biztos.
Még kell egy kis tapasztalat az Apple-nek. Kijelző terén legelől járnak,de a telefon részének még fejlődnie kell. -
ZoZa™
senior tag
1.
jelentem az Apple support oldalán az első 10 kiemelt probléma (tehát mindig a lista tetejére kerülő legutolsó 10) téma között nem szerepel ez a dolog.. nahát
keresem tovább, a hír szerint ott van, és engem érdekel.
-
Kobe
veterán
vannak itt mobiltémában tapasztaltak, rendszeres tesztelők, akikkel érdemben el lehetett volna beszélgetni erről a problémáról (volt már rá példa ennél a telónál, ott így orvosolták, nem orvosolták, szerintem ez miatt lehet, linkelni esetleg a telefon pontos specifikációt és ott esetleg utánajárni az antennának, stb....). Általában egy rövid hír nem ér meg 50-100 nál több hszt, ezt már tapasztaltam, csak ugye mások az elvárásai hogy attól a hírtől és a hozzászólásoktól mit is akar tanulni, milyen új infót nyújt neki....
Nálam ez ebben - és az utóbbi 4-5 iphone topikban - kimerült abban, hogy emgtanultam pár új káromkodást, és azt, mennyire is jó az aurea mediocritast választani és tartózkodni a szélsőségektől....Nincs ezzel semmi gond, csak ezt a színvonalat az ember megkapja az index.hu n emg a chat.hu n isjoey20: tekintve hogy amit belinkeltél, az első számú értelmes szakmai infót szolgáltató link, így szerintem nincs miről konklúziót levonni - vagy mindenáron azt várod, hogy én is a "de szar, mert iphone" szintű konklúziót vonjam le ? Ebből szeretnék kimaradni, nálam az ítélethozatal - kimondottan egy IT kütyünél - árnyaltabb, mint amit a szar-nem szar kategória jelképez.
-
kaller1
veterán
Ez valahogy nagyon sántít,mert:
Az Apple ráfogja chip gyártójára,hogy hibás a terméke---->Egyes források(Apple?) szerint ez szoftfrissítéssel gyógyítható...
Én annyira nem értek hozzá,de olyanról még nem hallottam,hogy egy hibás chipet sw frissítéssel "javítanak"...
Ebből nekem az jön le,hogy nem a chip a rossz,hanem maga az sw.Vagy rosszul logikáztam? -
ZoZa™
senior tag
a hátlap dolog számomra hitelét vesztette, erről a dologról sem tudok egyenlőre mit mondani, eléggé gáz ha hardveresen van gond a csippel, ha szoftveresen, akkor orvosolható, a legnagybb gond azonban az, hogy ez a dolog "létezik".
Szerintem is elkapkodták kicsit a dolgot. Pedig volt idejük, szóval értetlenül állok itt..
Mellesleg már unom ezt a "pocsék iPhone dolgok" témát, igyekszem utánajárni neves helyeken, hátha kiderül valami. Ha találok valami hasznosat megoztom az érdeklődőkkel.
-
joey04
titán
a hiba a 3G chipben van, de nem lesz termékvisszahívás
a problémát állítólag egy a német Infineon cég által gyártott mikrochip okozza.
Természetesen az Infineon sem hagyhatta szó nélkül a témát: a cég szóvivője elmondta, hogy az ügy pikantériája, hogy az iPhone 3G-be szerelt Infineon mikrochip minden más mobiltelefonban, így például többek közt a Samsung készülékeiben is hibátlanul működik.
Libria: szakmai kommentet? Nem működik mert hibás a chip.Érdekes módon más készülékekben ez a chip hibátlanul teszi a dolgát.Ebből nem tudod levonni a következtetést?
-
Pompi
nagyúr
Mondjuk nem tudom mit képzelsz az itteni fórumozókról - arról nem is beszélve, hogy a hazai forgalmazás még nem kezdődött el és pár emberen kívül nem is találkozott még senki i3G-vel - ha azt gondoltad, hogy itt valaki meg fogja írni, hogy mitől lehet, ill. mi rá az orvosság. Ha komolyan azt hitted, hogy itt ehhez a hírhez valaki érdemben is hozzá fog szólni, mondjuk azon kívül, hogy idemásolja a külföldi fórumokon olvasottakat a témáról, akkor te is el vagy tévedve kicsit.
-
marcee
addikt
Hiába, az apple mellett szól a minőség!
-
Kobe
veterán
9 legutóbbi induló iphone topicból 9 lett a személyeskedés és a jólodamondok feeling áldozata.....iphone 3g - 180 ezer forint....szarráflamelni 9 topikot mert az értelmi szintem csak addig terjed....az érzés megfizethetelen....minden másra ott a mastercard
(csak úgy csendben jegyzem meg, hogy 34 hszből nem derült ki számomra semmi szakmai, hogyan orvosolható, mitől lehet, csak annyi, hogy ez gáz....éljen éljen, k*rvuljon a PH is a látogatóival együtt)
-
joey04
titán
És? Ez a topik témája hogy recseg ropog az N95?Nem.akkor legalább OFF lenne de még az sem.
Még jó hogy "ez a telefon amit tud azt biztosan tudja".
Csak közben a 2 újdonság a GPS meg a 3G használhatatlan.Tényleg azért hagyott ki az Apple annyi mindent az elsőből, mert ennyit tudnak mint látható.A 3G meg a GPS már sok volt.Talán a BT is ezért korlátozott mert nem tudták megoldani a fileküldést.
De legalább szép!Ja már az sem!Repedésekkel már nem olyan jó. -
Pompi
nagyúr
Így is van, a sima Apple fika megvolt, jöhet a level 2, azaz a Nokia szarozás.
Ha már az érvek elfogytak kicsit szídjuk a másikat is.
A következő hírhez szerintem be is lehetne kopizni ezeket az első köröket, ne kelljen már mindenkinek annyi helyre beírogatni ugyanazokat a strófákat. -
evone
őstag
válasz
Stanley-B. #8 üzenetére
meg siman van olyan sulyos is mint hogy lotyog az n95 meg recseg es ropog
-
Kobe
veterán
én inkább - témánál maradva - arra leszek kiváncsi, hogy mikor jön ki valamilyen -- a probléma tényleges forrását megjelölő hivatalos nyilatkozat. Mert mondjuk nem igazán lenne szép, ha az Apple ülne rajta, holott ismerik a problémát és a szart emg közben rásózzák még 20 országra.
Nem tudom, valahol olvastam hogy azért szakad a 3G,mert bár maga a chipset jó, nagyon magasra tették a limitet és már ott szakad ahol a telefon szerint gyenge a jel, holott az még bőven működőképes. Elvileg - bár nem értek ehhez - de ez szoftveresen is kalibrálhatónak tűnik. Ha viszont a chipset, akkor.... -
bonaparte77
csendes tag
del
-
CaPable
csendes tag
hiányolom Ulkesh-t
-
^Clown
addikt
Itt a napi iPhone gyalázás... Akinek kell, vegye meg, éljen vele boldogan, aki meg nem szereti, ne törődjön vele.
-
Csigger
őstag
ebben mondjuk teljesen igazad van sajnos! apple is vhol beleesett ebbe a hibába, remélhetőleg nem fogják ezt folytatni a továbbiakban!
mondjuk igazad van vhol, ha meg tudják magukat szedni ebből, miért ne csinálnák?! mi meg a sok birka vesszük az újabbnál újabbnak hitt "csodatelefonokat"! -
most akkor dícsérjék az emberek vagy mi?!
komolyan divatszaga van a fikázásnak, de itt egyre több alap van rá, nem véletlenül oltja mindenki az ájfónt, mert a megjelenése óta sorra derülnek ki az olyan hibák, amik azért nem elfogahatóak, és nem magyarázhatóak semmivel. (és itt teljesen elvonatkoztattam a "fícsöröktől")
-
Morden24
nagyúr
a nagy mobilosok csak összedobnak egy új külsőt, tesznek bele még vmi pluszt, azt veheted meg az "új" készüléküket méregdrágáért!
Függetlenül attól, hogy a többi gyártó is ezt csinálja, az Apple-nek sem tartott sokáig átvennie ezt a trendet (azzal a különbséggel, hogy a külső tupírozása sem volt meg). De ha egyszer ez éri meg, mert veszik a készüléket (a "nagy mobilosokét" is, meg az Apple-t is), akkor miért csinálnák máshogyan?
-
Peat;)
veterán
Ezt az Apple-nek tedd fel, a Samsungosok valószínű Karib tengereknél nyaralgatnak, mert hirtelen lett miből. Gondolom nem kérdezted komolyan, ez a kapitalizmus, meg lehet venni bármit ha van rá pénz. Gondolom itt is kizárólagos jogokat vásároltak meg, de szerintem még idén jön olyan Samsung ami már megkapja ezeket az alkatrészeket.
-
Csigger
őstag
sajnos tény, hogy ennyi minden rossz hír jön róla! az első genes telefon tényleg elég masszív! midenesetre jól megszedték magukat mindkét szériából már eddig is! reméljük mindent sikerül nekik kijavítani, és a következő genes telójukban már nem lesznek tele bakikkal! mondjuk ez az első, illetve most már mondhatjuk, hogy 2. telójuk, amit kidobnak! szóval tapasztalat még nincs sok, de legalább jó dolgokkal kecsegtetnek!
felkavarták az állóvizet, ami igencsak jót tett a piacnak! mint ahogyan azt vki le is írta már, a nagy mobilosok csak összedobnak egy új külsőt, tesznek bele még vmi pluszt, azt veheted meg az "új" készüléküket méregdrágáért!a témáról is szólhatna a dolog, nem alakítottam semmit sehova!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az iPhone mindenhol ezt váltja ki, fórumtól függetlenül. Ahol egyetértenek az emberek a telefonnal kapcsolatban, az maces oldal, a többi helyen megy az adok-kapok, ez ilyen.
-
whiz
aktív tag
Annyira de annyira jó, hogy mindig szegény (méghogy szegény, höhö...) Nokiát cseszteti mindenki azzal, hogy félkész cuccokat dob piacra, erre neszeneked csodálatos ájfón, hulladék az egész. Szétesik, és még hálózatot se talál, hát mire jó akkor, simogatni?
Egyszer, csak egyszer lenne olyan, hogy valami legalább közelít a hibátlanhoz...(irónia + erős sarkítások, egyáltalán nem flémnek szántam)
-
Peat;)
veterán
Én azt látom hogy egy beszólásra eddig 5 reagálás született, engem meg pl ez is zavar. Egyszer elég volt, főleg hogy a beszóló nem provokál senkit, benyögte. Ennyi. De a helyett hogy a fórumban egy kis jelentéktelen rész lett volna, Te a fórum alaptémájának alakítottad át.
-
Csigger
őstag
hát igen, és még jó, hogy nem csak én látom ezt így! mikor elkezdtem itt fórumozni 3 éve, még alig volt egy két topic ahol nem normális beszélgetés, eszmecsere folyt a fórumozók között! sajnos mára lezuhant a színvonal elég erőteljesen!
tudnál nekem dobni privibe egy linket a másik oldal fórumáról? thx
-
Peat;)
veterán
"az tény, hogy az Apple nem szereti beismerni a bakijajit" meg nem tájékoztatja a vásárlókat (illetve igen, csak az ellenkezőjéről a valóságnak!) és olyan anyagokat és megoldásokat használ fel a magas minőségen hirdetett termékéhez amit a kínai másológyárak. Rreped a hátlap...kínai másolat cuccoknál is ritka manapság. Nincs még korrekt gps program rá tán meg kellett volna rendelni megjelenés előtt egy softgyártótól és nem lenézni azokat, hogy a sikerben bízva azt várni hogy őket keressék meg a kész programmal (htc is elkövette diamondnál asszem). A hangszóró ugyanúgy néz mint a mikrofon-99% kínai szokás az 1% az hogy nincs stereo ráírva hálisten. Lehet rossz a 3g chip, vagy ha nem ennyi idő alatt nem tudtak egy stabil softot összedobni rá. A több éves kamerát pakolják bele. Gyakorlatilag minden ami jó benne az samsung termék (proci és kijelző).
Ezzel a 3g-vel tényleg átléptek egy határt, az első széria sokkal korrektebb volt. Minőségi, és mivel első széria sokkal nagyobb újdonság volt a rendszere ami elnyomta a hiányosságokat is. Pedig jópár hónap volt arra hogy egy szimpla 3g-t belenyomjanak a telefonba. Összejött csak a minőség lezuhant. A következő generációval mindenesetre van terük a javításra, mondjuk így. Én várom. Bár a tegnap bejelentett 6-os kijelzős telefonra is kíváncsi vagyok, meg az örök legenda meizura
-
Csigger
őstag
igazad van! kár volt leírni ezt a hszt! kezdi sajnos nálam hitelét veszteni ez az egész fórum!
hálisten még vannak normális topicok, ahol értelmes szakmai beszélgetést lehet folytatni, de mióta ennyi szifon hír van, azóta minden topicban csak az oltás van... magyar mentalitás sajna...asszem ez volt az első és utolsó ilyen hszem!
-
Vtwo
senior tag
Van valami ami tökéletesen műxik ezen a csodafonon?
-
Stanley-B.
őstag
Ez szerintem simán van olyan súlyos hiba, mint a hátlap repedezése.
-
Csigger
őstag
ne haragudj, de te hol hallottál ilyet vmikor is? vagy olvastál?
mer én már télleg sok reklámot, plakátot láttam ezzel kapcsolatban,de ezt sehol nem láttam leírva! az tény, hogy az Apple nem szereti beismerni a bakijajit, ez tényleg nem a legjob oldala, de legalább igyekszenek kijavítani!az, hogy egyes nagyarcúak meg megveszik és vagánykodnak vele az nem éppen a gyártó hibája! említhetnék itt hasonló gyártó, márka termékét is, amit megvesznek és aztán ugyanezt sugallják a burzsuáziak, hogy sz@r vagy, mer neked nincs ilyened! de ez is egy hülyeség, mert csak hozzáállás kérdése az egész! akinek nem inge ne vegye magára...
-
szilu84
tag
na a végén még kiderül h nem is olyan jó teló ez az ájfón
-
AMD Power
titán
Eddig csak kopott. Most már a 3G se az igazi rajta.
-
CaPable
csendes tag
legalább ismernék be, hogy valami nem stimmel....
-
blunt
aktív tag
lehetett volna egy picit tovább tesztelniük kiadás előtt a telefont. jól fogyott az első generáció is, nem látom, hogy miért volt szükség elkapkodni. ez csak a telefon imázsának árt így.
-
DarkByte
addikt
Minden napra egy mese.
Viccet félretéve: ez gáz, ha csak a fele is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest