- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Valóban az Alcatel volt, de itthon minimális (talán nulla? ) darabszámban volt jelen"
Azért 0-nál több volt, én is boltban vásároltam a sajátomat annó..
"Ezen lehet vitatkozni. Számomra az az érintőkijelző, amit meg kell érinteni. Hogy az érintés után megnyomod, simogatod, vagy ráfingassz teljesen lényegtelen."
Nem lényegtelen, mert a felhasználás minősége teljesen eltér. (pl. resistive kijelzővel nem lehet megoldani a multi touch-t)
"csináld meg fordítva..."
Sajnos nem tudom, az N73 nem tud ilyen gyorsan működni
Ha az iPhone videórögzítésére gondoltál akkor nem értem a vigyort, tekintve, hogy több videórögzítő alkalmazás is van rá és ennél jobb minőségben tud rögzíteni. -
Ulkesh
őstag
"Ahhoz képest, hogy a telefonok és PDA-k tudorának vallod magad, csodálkozom, hogy nem ismered az Ericsson R380-at. Az ezredforduló tájékán teljes érintőkijelzővel rendelkezett..."
Óriási tévedésben vagy.
Az R380 a sokadik a sorban, a legelső az Alcatel One Touch Comm volt.
De ezek egyik sem érintésre volt érzékeny, hanem nyomásra. Teljesen más technológia.
Nem mindegy, hogy két fóliát nyomogatsz össze, vagy egy üveglapot érintesz meg.
Itt szó szerint az érintésről és az ahhoz szükséges technológiáról van szó van szó, amit legelőször az iPhone használt. -
Lirion
addikt
"Viszont azt el kell ismernem, hogy rendkívül jót tett a mobilpiacnak az iPhone.
Mr. Jobs nem egy kavicsot, hanem egy egész szikát dobott a poshadt állóvízbe, amiben a mobilgyártók piszkálták az iszapot.
A Samu és az LG korrekt módon reagált is"
Itt te most a full érintőkijelzőre gondolsz, ugye? Mert abból nem a szifon volt az első, csak az azt megelőző mobilokat nem hypeolták érdemtelenül annyira. -
joey04
titán
azzal a résszel teljesen egyetértek hogy a Nokia eszméletlen lassan reagál és ami készül Tube az sem valami nagy durranás, tényleg csak a szokásos S60 érintőkijelzővel, de semmi újdonság, semmi extra.Nekem nem is kell de a piac megkövetelné.Más kérdés hogy az a helyzet mint az iphonenál.azt viszik mert rajta van az alma a tube is kelendő lesz mert Nokia van ráírva.
-
ZoZa™
senior tag
ahogy mondod, ezért mérföldkő az iPhone, de nekem már azt is megmagyarázták, hogy még ez is baromság.
szerintem nagyon már én sem írok, egész nap csak ilyen hülyeségeket olvasok, okosabb meg nem lettem, csak az derült ki hogy egyre több a hiba, igaz ezek mind csak hírek.na szépnapot iPhone fórumozók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest