- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
most akkor dícsérjék az emberek vagy mi?!
komolyan divatszaga van a fikázásnak, de itt egyre több alap van rá, nem véletlenül oltja mindenki az ájfónt, mert a megjelenése óta sorra derülnek ki az olyan hibák, amik azért nem elfogahatóak, és nem magyarázhatóak semmivel. (és itt teljesen elvonatkoztattam a "fícsöröktől")
-
Morden24
nagyúr
a nagy mobilosok csak összedobnak egy új külsőt, tesznek bele még vmi pluszt, azt veheted meg az "új" készüléküket méregdrágáért!
Függetlenül attól, hogy a többi gyártó is ezt csinálja, az Apple-nek sem tartott sokáig átvennie ezt a trendet (azzal a különbséggel, hogy a külső tupírozása sem volt meg). De ha egyszer ez éri meg, mert veszik a készüléket (a "nagy mobilosokét" is, meg az Apple-t is), akkor miért csinálnák máshogyan?
-
Peat;)
veterán
Én azt látom hogy egy beszólásra eddig 5 reagálás született, engem meg pl ez is zavar. Egyszer elég volt, főleg hogy a beszóló nem provokál senkit, benyögte. Ennyi. De a helyett hogy a fórumban egy kis jelentéktelen rész lett volna, Te a fórum alaptémájának alakítottad át.
-
Peat;)
veterán
"az tény, hogy az Apple nem szereti beismerni a bakijajit" meg nem tájékoztatja a vásárlókat (illetve igen, csak az ellenkezőjéről a valóságnak!) és olyan anyagokat és megoldásokat használ fel a magas minőségen hirdetett termékéhez amit a kínai másológyárak. Rreped a hátlap...kínai másolat cuccoknál is ritka manapság. Nincs még korrekt gps program rá tán meg kellett volna rendelni megjelenés előtt egy softgyártótól és nem lenézni azokat, hogy a sikerben bízva azt várni hogy őket keressék meg a kész programmal (htc is elkövette diamondnál asszem). A hangszóró ugyanúgy néz mint a mikrofon-99% kínai szokás az 1% az hogy nincs stereo ráírva hálisten. Lehet rossz a 3g chip, vagy ha nem ennyi idő alatt nem tudtak egy stabil softot összedobni rá. A több éves kamerát pakolják bele. Gyakorlatilag minden ami jó benne az samsung termék (proci és kijelző).
Ezzel a 3g-vel tényleg átléptek egy határt, az első széria sokkal korrektebb volt. Minőségi, és mivel első széria sokkal nagyobb újdonság volt a rendszere ami elnyomta a hiányosságokat is. Pedig jópár hónap volt arra hogy egy szimpla 3g-t belenyomjanak a telefonba. Összejött csak a minőség lezuhant. A következő generációval mindenesetre van terük a javításra, mondjuk így. Én várom. Bár a tegnap bejelentett 6-os kijelzős telefonra is kíváncsi vagyok, meg az örök legenda meizura
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest