- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
vannak itt mobiltémában tapasztaltak, rendszeres tesztelők, akikkel érdemben el lehetett volna beszélgetni erről a problémáról (volt már rá példa ennél a telónál, ott így orvosolták, nem orvosolták, szerintem ez miatt lehet, linkelni esetleg a telefon pontos specifikációt és ott esetleg utánajárni az antennának, stb....). Általában egy rövid hír nem ér meg 50-100 nál több hszt, ezt már tapasztaltam, csak ugye mások az elvárásai hogy attól a hírtől és a hozzászólásoktól mit is akar tanulni, milyen új infót nyújt neki....
Nálam ez ebben - és az utóbbi 4-5 iphone topikban - kimerült abban, hogy emgtanultam pár új káromkodást, és azt, mennyire is jó az aurea mediocritast választani és tartózkodni a szélsőségektől....Nincs ezzel semmi gond, csak ezt a színvonalat az ember megkapja az index.hu n emg a chat.hu n isjoey20: tekintve hogy amit belinkeltél, az első számú értelmes szakmai infót szolgáltató link, így szerintem nincs miről konklúziót levonni - vagy mindenáron azt várod, hogy én is a "de szar, mert iphone" szintű konklúziót vonjam le ? Ebből szeretnék kimaradni, nálam az ítélethozatal - kimondottan egy IT kütyünél - árnyaltabb, mint amit a szar-nem szar kategória jelképez.
-
Kobe
veterán
9 legutóbbi induló iphone topicból 9 lett a személyeskedés és a jólodamondok feeling áldozata.....iphone 3g - 180 ezer forint....szarráflamelni 9 topikot mert az értelmi szintem csak addig terjed....az érzés megfizethetelen....minden másra ott a mastercard
(csak úgy csendben jegyzem meg, hogy 34 hszből nem derült ki számomra semmi szakmai, hogyan orvosolható, mitől lehet, csak annyi, hogy ez gáz....éljen éljen, k*rvuljon a PH is a látogatóival együtt)
-
Kobe
veterán
én inkább - témánál maradva - arra leszek kiváncsi, hogy mikor jön ki valamilyen -- a probléma tényleges forrását megjelölő hivatalos nyilatkozat. Mert mondjuk nem igazán lenne szép, ha az Apple ülne rajta, holott ismerik a problémát és a szart emg közben rásózzák még 20 országra.
Nem tudom, valahol olvastam hogy azért szakad a 3G,mert bár maga a chipset jó, nagyon magasra tették a limitet és már ott szakad ahol a telefon szerint gyenge a jel, holott az még bőven működőképes. Elvileg - bár nem értek ehhez - de ez szoftveresen is kalibrálhatónak tűnik. Ha viszont a chipset, akkor....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest