- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Ez mind szép és jó, csak ez nem fér bele sem az Apple, sem az iPhone tulajok világnézetébe.
Egyébként szerintem második körös bevezetés előtt semmilyen komolyabb hibát nem fog beismerni az Apple. Europában kifejezetten fontos a 3G - tul.képp. Európa miatt lett beletéve... - így 20 országos premier előtt senki (Nokia, Samu sem) ismerne be ekkora konstrukciós hibát.
Viszont azt el kell ismernem, hogy rendkívül jót tett a mobilpiacnak az iPhone.
Mr. Jobs nem egy kavicsot, hanem egy egész szikát dobott a poshadt állóvízbe, amiben a mobilgyártók piszkálták az iszapot.
A Samu és az LG korrekt módon reagált is, sőt piacon vannak a konkurensek, csak a Nokia alkalmazkodik nehezen igazi behemót módjára. Viszont remélem ha egyszer megmozdul, akkor már nagyot is fog lépni. -
ZoZa™
senior tag
Ok, tudomásul vettem. De majd elhiszem ha saját magam látom, illetve az "egyre többen jelentenek" dolog lehet a 3 főről 10 főre is, 3 millió eladott darab mellett ez nulla. Emiatt akarok többet is megtudni, mint ami egy ilyen hírből adódik. Az N95 lötyög mert egy vacak, ezt mindenki tudja, ez nem szóbeszéd vagy "legenda" hogy állítólag reped, igaz feszegettem...
-
Davey7
senior tag
Jól elindultak a telefon terén is,de nem gondolták végig a dolgokat eléggé...
Ha hanyagolnák a telefont és tovább fejlesztenék a touch-ot akkor az jobb lenne nekik. Szerintem ha tennének bele egy normális gps szoftvert és vevőt, és lehetne ezt a részét is normálisan használni akkor több pénzt kereshetnének mint,hogy kiadták a 3G-s iphone-t a sok hibájával együtt arról nem is beszélve,hogy azokat a hibákkal szinte nem kezdtek semmit mint ami az első generációban is benne volt,csak növelték a hibák számát.
-
kaller1
veterán
Ez valahogy nagyon sántít,mert:
Az Apple ráfogja chip gyártójára,hogy hibás a terméke---->Egyes források(Apple?) szerint ez szoftfrissítéssel gyógyítható...
Én annyira nem értek hozzá,de olyanról még nem hallottam,hogy egy hibás chipet sw frissítéssel "javítanak"...
Ebből nekem az jön le,hogy nem a chip a rossz,hanem maga az sw.Vagy rosszul logikáztam? -
ZoZa™
senior tag
a hátlap dolog számomra hitelét vesztette, erről a dologról sem tudok egyenlőre mit mondani, eléggé gáz ha hardveresen van gond a csippel, ha szoftveresen, akkor orvosolható, a legnagybb gond azonban az, hogy ez a dolog "létezik".
Szerintem is elkapkodták kicsit a dolgot. Pedig volt idejük, szóval értetlenül állok itt..
Mellesleg már unom ezt a "pocsék iPhone dolgok" témát, igyekszem utánajárni neves helyeken, hátha kiderül valami. Ha találok valami hasznosat megoztom az érdeklődőkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest