Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• majom2

senior tag

válasz Pompi #89 üzenetére

kettős mérce? pfff... te moderátor is vagy? remélem nem, mert akkor ez külön gáz.
    amúgy igazad van, csak kár h az ilyen kilengéseket eléggé szelektíven veszed észre.

• Kobe

veterán

válasz Pompi #36 üzenetére

vannak itt mobiltémában tapasztaltak, rendszeres tesztelők, akikkel érdemben el lehetett volna beszélgetni erről a problémáról (volt már rá példa ennél a telónál, ott így orvosolták, nem orvosolták, szerintem ez miatt lehet, linkelni esetleg a telefon pontos specifikációt és ott esetleg utánajárni az antennának, stb....). Általában egy rövid hír nem ér meg 50-100 nál több hszt, ezt már tapasztaltam, csak ugye mások az elvárásai hogy attól a hírtől és a hozzászólásoktól mit is akar tanulni, milyen új infót nyújt neki....
    Nálam ez ebben - és az utóbbi 4-5 iphone topikban - kimerült abban, hogy emgtanultam pár új káromkodást, és azt, mennyire is jó az aurea mediocritast választani és tartózkodni a szélsőségektől....Nincs ezzel semmi gond, csak ezt a színvonalat az ember megkapja az index.hu n emg a chat.hu n is

joey20: tekintve hogy amit belinkeltél, az első számú értelmes szakmai infót szolgáltató link, így szerintem nincs miről konklúziót levonni - vagy mindenáron azt várod, hogy én is a "de szar, mert iphone" szintű konklúziót vonjam le ? Ebből szeretnék kimaradni, nálam az ítélethozatal - kimondottan egy IT kütyünél - árnyaltabb, mint amit a szar-nem szar kategória jelképez.

Új hozzászólás Aktív témák