- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Én sem temetem,mert nem rossz... Ez a "második" telefonjuk így a nokiákhoz sincs értelme hasonlítgatni,de még odébb lesz míg azt a szintet megüti. Van és ha jól haladnak lesz is keresletük a mobiltelefonpiacon.
De például egy tulajnak akinek már megvan annak aggasztóak lehetnek ezek a hírek. Vagy annak is aki vásárlás előtt áll. Én is gondolkoztam iphone-on de maradok a sima telefon+itouch kombónál.
-
Davey7
senior tag
Jól elindultak a telefon terén is,de nem gondolták végig a dolgokat eléggé...
Ha hanyagolnák a telefont és tovább fejlesztenék a touch-ot akkor az jobb lenne nekik. Szerintem ha tennének bele egy normális gps szoftvert és vevőt, és lehetne ezt a részét is normálisan használni akkor több pénzt kereshetnének mint,hogy kiadták a 3G-s iphone-t a sok hibájával együtt arról nem is beszélve,hogy azokat a hibákkal szinte nem kezdtek semmit mint ami az első generációban is benne volt,csak növelték a hibák számát.
-
Davey7
senior tag
A hozzászólások 70%-a off és ez így butaság! Nem vagyok moderátor,de rossz így elnézni,hogy mindig elkanyarodik a társalgás rossz irányba.
Jönnek elő egyrecsak a hibák. Én maradok egy átlag telefonnál és veszek egy touch-ot a zene és net dologra. Nem éri meg az árát a 3G az egyszer biztos.
Még kell egy kis tapasztalat az Apple-nek. Kijelző terén legelől járnak,de a telefon részének még fejlődnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest