- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
"A többi gyártó már régebben elkezdett törekedni a könnyű kezelhetőségre, mégse sikerült nekik az elmúlt 10-15 évben. Azért is voltak ennyire elterjedtek a PDA-k(szökőévente láttam valakinél), mert a francnak se kellettek."
Drágák voltak, és a tudásukat sem igényelte a nép, ellentéttel az üzleti élet elfoglaltabb szereplőinél. Jelenleg is az igényteremtés zajlik, hiszen az új okostelefon/PDA vásárlók jelentős hányada nem igazán használja heti rendszerességgel egy HTC Diamond vagy Samsung Omnia tudásának negyedét sem.
A könnyű kezelhetőség nem ugyanazt jelenti minden embernek, kár lenne az iPhone-t ilyen alapon ráhúzni a többségre. Sok embert ismertem, akinek már 5 éve sem okozott gondot a PDA használata, most viszont hallani sem akar a stylus és a QWERTY elhagyásáról. -
erdoke
titán
Nálam elég gyakran előfordul, hogy csak az egyik kezem szabad. Emiatt nagyon fontos, hogy a telefonom egy kézzel teljes mértékben kezelhető legyen. Még azon az áron is, ha egy kicsit lassabban megy, mint két kézzel. A multitouch érdekes dolog, de pont a fennen hirdetett egyszerű kezelhetőségen bukdácsol kicsit, hiszen én nem vagyok polip, és pl. a reptéri átszállásomat se szívesen késném le azért, mert meg kellett állnom kinagyítani az e-ticketemet...
-
Lirion
addikt
Élvezd a kapacitiv érintőkijelződet télen -20 fokban kesztyű nélkül akkor.
Az érintkijelző, mint mondtam volt, nem iPhone találmány és nem is ez a készülék az első full érintős mobil.
Az UI szép és jó, de ahogy én látom, egyik gyártó sem változtatta meg gyökeresen a saját UI-ját szifonosra. Az egyszerűbb kezelhetőségre törekvés pedig nem szifon koppintás vagy követés.
Új hozzászólás Aktív témák
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- HP notebook topic
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest