- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
"Nem lényegtelen, mert a felhasználás minősége teljesen eltér. (pl. resistive kijelzővel nem lehet megoldani a multi touch-t)"
Nekem erről más információm vannak: látogass el a SiMa System honlapjára. -
gerilee
aktív tag
"Az R380 a sokadik a sorban, a legelső az Alcatel One Touch Comm volt."
Valóban az Alcatel volt, de itthon minimális (talán nulla?) darabszámban volt jelen, ezért említettem az r380-at, mert az volt az első "tömegek" által is ismert telefon.
"De ezek egyik sem érintésre volt érzékeny, hanem nyomásra. Teljesen más technológia."
Ezen lehet vitatkozni. Számomra az az érintőkijelző, amit meg kell érinteni. Hogy az érintés után megnyomod, simogatod, vagy ráfingassz teljesen lényegtelen.Ja és még egy.... Ezt a videót:
"Itt úgy használom fél kézzel, hogy a másik kezemben egy N73-al filmezem (azért olyan tétovák a mozdulataim, mert az N73 a valósághoz képest jó késéssel mutatja a történteket és annak a kijelzőjén keresztül láttam a kezem )"
csináld meg fordítva...
-
Lirion
addikt
Az érintőképernyőnek több típusa van, az egyik a capacitive, amit az iPhone használ, aminek vannak előnyei és hátrányai is. A mai konkurensekben resistive érintőképernyő van, ami más technológia és szintén vannak előnyei és hátrányai, gondolom az r380-ban és az alcatelben is ilyen volt, szóval mindkettő érintőképernyős.
-
Jó lenne, ha ezt a parttalan vitát végre abbahagynátok. Kb. semmi értelme, mert a másik felet meg nem győzitek, csak értelmtlen dolgokra pazaroljátok időtöket, energiátokat.
Az egyik (nekem mindegy, melyik) fél igazán engedhetne. Mondjuk, azért, mert okosabb...
(Azért neked írok, mert te vagy most az utolsó hozzaszóló.)
-
Lirion
addikt
"Ez nálam is így van, még szerencse, hogy az iPhone egy kézzel is könnyedén használható."
Még szerencse, hogy te is itt vagy és megmagyarázod, az iPhone az első érintőképernyős telefon, az első, amelyikben van kamera, meg zenelejátszó is, amúgy is tökéletes a telefon, mert nincs hibája, csak egy-két apróságot az apple inkább külsős programozókra hagyott elkészíteni, mert így nagyobb a hasznuk, a készülék meg kicsi és kecses és fél kézzel is könnyedén el lehet érni minden ponját - nanáhogy. Az iphone tulaj ismerősöm meg vmi mutáns ufo lehet, mert fél kézzel bizony nem ér el kényelmesen mindent ezen a vékonyka kis kézbeillő küyün."Sajna pedig az
"
Sajna pedig nem az, csak egy ilyen elvakul fanatikus ezt nem bírja megemészteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest