- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én aztán nem vigyázok a telefonomra, ahova lerakom, ott le van rakva, értem ezalatt, asztal, autó csak kivágom és kész, de áttörölve egy mikrokarc nincs rajta. Patika állapotú. Nincs tokban, soha nem is fogom, rakni, mert nem a következő tulajnak akarom védeni a telefont és érezni akarom a minőséget, amikor a kezembe veszem. ( 1TB pro max lila).
Viszont eltudom képzelni, hogy valami rossz gyártási technológia folytán a festék minősége, a te telefonodon nem kóser. Szóval, kíváncsi vagyok mit fog mondani az Apple.
-
Szabi®
addikt
Ezek attól függetlenül is pár száz dollárból készültek, hogy mennyiért került hozzád. Nem Patek Philippek, csak telefonok, amiken rengeteget akarnak fogni kis előállítási költséggel.
Én mindig így álltam ezekhez, ezért vallottam mindig azt, hogy ezek a tárgyak nem értékek, mert nem azt az értéket képviselik amiért megvetted, hanem azt, amennyiért előállították.
Nincs itt semmi varázslat -
Szabi®
addikt
"Szerintem ennek nem mázli kell legyen, hogy cserélik-e.""
Hááátt nem tudom, az iPhone 5-nél is hasonló jelenség volt (elterjedtebben) már jogi útra vitték, az apple meg széttárta a karjait hogy "- ez ilyen" , nagyon sokára ismerték csak el, hogy sz@rt csináltak. Feleségem 12-ese is hasonló mint a tiéd, csak az gyári apple tokban van tartva.
Nem az árral egyenértékű a minőség.
-
Szabi®
addikt
Hát ez tényleg gáz, vérciki . . . Már csak annak függvényében is, hogy most jelent meg, tehát lehetnek szórások a modellek közt.
Sztem nagyon sok ilyen telefonnak kell még lennie, hogy az apple elismerje a hibát, ha mázlid van, cserélik. Ha nincs, ez marad, mert ezzel szervízben sem tudnak mit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged