Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem a teljesitmenyrol van szo! Nem kellene ennyire vakon vedeni az almat, en is almat hasznalok, almas az oram,. laposom, szamitogepem, hangszorok, okos otthon, TV, munka gepem...stb...de nem vedem ennyire ostoba modon.
Idezem mit irt as kollega, ha nem sikerul ertelmezni, szolj mert segitek.
A 13PM a legjobb üzemidejű készülék a piacon. Nem meglepő a 12 òra, sőt, kicsit alacsonyabb fényerőn tud 14-15öt is tesztek szerint.
Mondjuk én a saját 12PM-el is nagyon elégedett vagyok😎 -
Mr X
veterán
Nem volt semmiféle ilyen kitétel az alapállításban. Csak és kizárólag annyi, hogy a 13 PM akkuideje a legjobb a piacon levő készülékek közül. Ez nem igaz. Nyilván én sem választanék A 12 PM helyett egy akármilyen Realme telefont, de ettől még nem igaz az állítás, akárhogy csűrjük-csavarjuk. Ne költsetek hozzá a kiindulóponthoz újabb feltételeket.
-
bbendre
őstag
Van most egy Samsung Note20U nálam és a hold fotózás egy kicsit vicces.
- ha a hold a horizont felett van nem sokkal simán kiírja rá a jelenet optimalizálás, hogy sajt vagy étel
- ha fenn magasan az égen van jelenet optimalizálás nélkül nem sokat ér homályosak
- felhős az ég? Semmi gond. Kapcsold be a jelenet optimalizálást. A felhők eltűnnek és ragyog a hold mintha nem lenne felhő... Gondolom simán infra tartományban atlat a felhőn. Vagy egy textúrát rak a képre.... Ami feltűnő a felhők hiánya, az ISO az és a fehér egyensúly. Nincs a felhők által okozott glow, stb
3 kép: [link] , felhők, jelent optimalizálás és nélküle
A képek kézből készültek. Véleményem szerint nincs nagy jelentőssége a hold fotozásnak (Samsungon), ennyi erővel le is Googlizhatsz egy hold fotót... -
zsolidodd
senior tag
Nekem szerintem valami utángyártott Magsafe töltőm van, ami a gyári bőr tokkal és a Speck Presidio Perfect Mist tokkal jól működik, viszont a Nomad Rugged tokkal nem tartja meg a mágnes a telefont, sőt még a töltő korong súlyát is csak éppen, de de azért tölti.
Amúgy iPhone 11 Pro Max-hoz csináltak Rugged Active nevű tokot, ami a legjobb tok volt, amit valaha használtam (vízlepergető bőr, jó fogás), de már nem gyártják.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az, hogy francba lehet, hogy a "sáomi" elsőként kezdi és utolsóként fejezi be az antutu-t, ennek ellenére közel 100 ezreket ver a két mobilra?
A srácnak egy nagyon durva videorender-t kellett volna elindítani, ahol a két másik telefon, nemhogy a közelében, de talán befejezni sem tudta volna a renderelést, amit az iPhone röhögve megcsinál és az az igazi CPU erő, a videorender.
Az antutu, szerintem (manapság már inkább) csalás, nem mérvadó már régóta, csak azoknak, akik erre verik.
A másik két tesztprogramnál érdekes, hogy alul maradtak. -
Reverting
őstag
En ugy vagyok, hogy van egy gyari samu EP-P1100 de meg csak ki sem probaltam... :)
12W iPad gyari tolto, es 5w gyari apple tolto van meg itthon... na meg a lent emlitett Ikea 18w pd.+5w =23w tolto...Viszont ennel a telonal az 50% nem olyan mint a tobbinel, siman elindulok vele melo... es ugy alt be nalam a toltes, hogy kb 2 naponta toltom... 5w-al.. csak ha sos van akkor 18w Ikea vagy 12w iPad toltovel... de az talan 2x volt eddig...
-
Reverting
őstag
A cikk vegen ott a legjobb megoldas, amit mar minden 12-es topcban leirtak...
Ikea 23W os tolto, ami usb-a porton 5W, es usb-c porton 18W PD.-vel tolti, ergo ha gyors toltes kell akkor a hozza kapott kabel, ha normal toltes akkor az usb-a reszevel, es veszel hozza egy kabelet is... de ha van mar akkor meg az sem kell...
[link] ikea
-
dptrsk
addikt
Akksi kb ugyanaz, nem veszem észre, hogy jobban/kevésbé bírná.
Fotózni még keveset fotóztam, de éjszakai/sötét fotóban van érezhető előrelépésb
Kijelző esetén talán kicsit természetesebbek a megjelenített tartalmak.
Hangszóróról nem tudok nyilatkozni, mert többnyire Airpodsal használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest