- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #674 üzenetére
Te tényleg képtelen vagy megérteni!
Feladom....
-
Alex91
félisten
válasz
manchester85 #674 üzenetére
Egyszeru, mint a faek Apple-eknal. A dollar arat be kell szorozni 300-al, es nagyjabol megvan a cucc itthoni ara. Pl. iPad 500 dollar, az itt 500x300= 150 000,- Ft. Es mit adj isten, annyi is az ara
!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #672 üzenetére
Ezt te minden egyes alkalommal leírod, de képtelen vagy felfogni, hogy ez csak egy tájékozódási pont ITT MAGYARORSZÁGON. Ha egy hírben itt a PH-n egy új dologról írnak, és megírják hogy a megjelenésekor annak mennyi a lesz az ára dollárban, akkor nálunk azt 1:1-ben eruoba átszámoljuk és nagyjából megkapjuk, hogy ITT mennyi lesz a hivatalos ára. Mi ebben az urban legend??? Ez eddig működött, kis hibaszázalékkal....
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #665 üzenetére
De azért tájékozódási pontnak jó ez a módszer, mert mindig kiderül, hogy a hivatalos magyar árak nagyjából mindig úgy alakulnak, mintha 1 dollár=1 euro lenne... Ha valami új Apple cucc megjelenik, és annak a hivatalos USA nettó ára 999 dollár, az szinte biztos, hogy nálunk az Apple store-ban tokkal-vonóval együtt 300E forint lesz +/- 5-10E...
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
manchester85 #627 üzenetére
Olvastam én is. Őszinte és hihető. Mondtam én, hogy jó vétel most egy iPad2
-
justaview
senior tag
válasz
manchester85 #613 üzenetére
...akinek egy S2 Super Amoled-től nem esik le az álla...
Igazad van, ezzel szubjektív területre tévedtem.
Ennek ellenére azért ezt érdemes elolvasni - végig.
(#614) Alex91: Halkan jegyzem meg, Samsung kijelzo van a The new iPad-ben..
Akkor már be is következett. -
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #600 üzenetére
Mélységesen egyetértek. De néha hagyd technikát, egyszer úgy is ez nyír ki minket.
Inkább ugorj le a klubba és szedj össze pár plasztikot ott...
Let's Go!
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #597 üzenetére
Hihetetlen rá vagy feszülve erre a témára.
Kb. szakdolgozat hosszúságú esszéd volt már a szakmai topicban is erről a témáról, úgy fél éve. Nehogy megharagudj, jobb téma mint a magyar gazdaságpolitika.
Amúgy veled értek egyet én is. Oszd csak őket....
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #597 üzenetére
Én inkább arra tippelek, hogy a Jobs-vonalon akarnak változtatni a számozás elhagyásával, vagy egységesíteni akarják az összes terméküknél a rendszert, amit a MacBook-nál alkalmaznak.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #595 üzenetére
Na akkor most utoljára. Nem az egész érvrendszeredet vontam be. Csak egy részét. A számozás kérdését.
Ha nincs számozás, nem lesz sem i5, sem i6. Ezt a részét felejtsük el.
De ha lesz, akkor te azt képviseled, hogy i6-nak kell jönnie, mert a hatodik modell. Én meg azt, hogy i5, mert hülyén mutat, hogy nincs ötös számozású modell.
Asszem elbeszélünk egymás mellett.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #593 üzenetére
Kezdetektől erről beszélek, hogy ebben az esetben.
Csak nem értetted meg.
Ha nincs számozás, értelmetlen arról vitázni, hogy i5 vagy i6. Gondoltam ez logikus, de ezek szerint mégsem.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #591 üzenetére
Na ehhez az értetlenkedéshez én fáradt vagyok...
Ha levezetted egymilliószor, hogy számozás esetén miért nem lehet i5, akkor a te logikád szerint számozás megmaradása esetén i6 jönne.
De mivel nem lesz számozás (várhatóan), így nem derül ki, hogy ha mégis megmaradt volna, melyik számozási procedúrát használták volna.
Remélem így már világos...
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #589 üzenetére
Az, hogy ez a véleményed, nem azt jelenti, hogy így is lett volna. És én azt írtam, hogy nem fog kiderülni, kinek lett volna igaza. A "nem derül ki" nem azt jelenti, hogy igazad van.
Nem kell megint fél oldalakat írni róla, megtetted minden helyen, ahol a téma felmerült, megértettük. De te meg azt értsd meg, hogy te ugyanúgy nem tudhatsz semmit biztosra, ahogy mi sem. Te követsz egy logikát, mások egy másikat. A tied sem igazabb, mint másé.
A blogodban arról volt szó, hogy i5 vagy i6 a logikusabb. Ha egyik sem lesz, akkor kinek lett igaza ebben a kérdésben?
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #585 üzenetére
Mivel úgy néz ki, kedobják a számozós megoldást, ne mfog kiderülni, kinek lett volna igaza.
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #585 üzenetére
Megint a GTA-t tudom felhozni a játékok világából, tehát lehetne akár iPhone 5 is, bár én is a te logikádat követtem sokáig.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #582 üzenetére
A nevére kérdeztem.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #578 üzenetére
És mégis 6. lesz?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
manchester85 #573 üzenetére
Esetleg very new ipad...
Tényleg sokkal jobb mint az ipad 3/4.Az iphone esetén is szinte kibírhatatlan már ez a számozás.
De ez nem csak ipad, ez az "új". -
kolosanyi
veterán
válasz
manchester85 #545 üzenetére
Majd elolvasom, mert érdekel a véleményed.
Mindenesetre nekem egyből kézreállt minden, amikor próbáltam, de ugyanígy voltam az iOS-szel, Androiddal is. A három közül a droid a "legbonyolultabb", de ezt se nehéz kezelni egyáltalán. Szerintem manapság nincsen használhatatlan rendszer, max egyik vagy másik kevésbé jön be egyeseknek, de mindegyikkel el lehet lenni. Én elfogadnám mindegyiket, nem lenne gond.
(#547) ZooLee
Igen, ez az egy nagyon tudatosan felépített, átgondolt valami. Sikerre van ítélve a rendszer, szerintem le fogja taszítani az Androidot a képzeletbeli trónról (részesedést tekinttve). Pontosan emiatt az "arany középút" miatt fog ez megtörténni, no meg amiatt, hogy teljes ökoszisztémában gondolkodik a Microsoft, ráadásul jönnek az olcsó WP telefonok is...
-
kolosanyi
veterán
válasz
manchester85 #527 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Szerintem jó dolog a widget, ha ésszel használja az ember, akkor nem lassít semmit, valójában épp nagy mértékben gyorsítja az információáramlást. (Bár a WP csempéi meg mégjobbak szerintem.)
-
kolosanyi
veterán
válasz
manchester85 #403 üzenetére
Én pl szeretem a widgeteket. Amikor nem kell, hogy megnyisd az alkalmazást és a teljes értékű funkcionalitást kihasználd, hanem csak kevés, de villám gyorsan elérhető információra van szükséged, akkor egy nagyon praktikus mód erre a widget, ráadásul szép is, már ha veszed a fáradtságot arra, hogy skineket tegyél fel, meg testre szabd. Ettől persze nem lesz rosszabb az iOS, de a widgetes módszernek is vannak előnyei.
(#417) Everman
" Az OS és annak kinézete teljesen érdektelen"
Azért nem szívesen mennék vissza a Windows 95 korszakba...(#429) Ijk
A Touchwizről alkotott kép elég egységes. Kb mindenki szerint okádék. Én a kezdetektől az alap felületet preferálom droidon, esetleg egy Launcher pro, vagy egy ADW launcher, mert közel áll az alap kinézethez, de egyénre szabhatóbb. De pl az ICS launchere szerintem marha jó lett, tuti nem használnék semmi mást rajta.(#457) Everman
Erre nagyon jó megoldás a root, majd a gyomlálás. Nexuson ilyen gond nincs, de GT540-en az volt az első dolgom. Nem is értem ezt. Miért jó tényleg telegányolni a gyári ROM-ot minden sz@rral? Azt kéne, amit már mondtál is régebben, betiltani minden ilyen marhaságot, majd pedig a Marketen (bocs, Play Store) kialakítani egy külön szektort, ahol a gyártó elérhetővé teszi a saját launcherét, widgetjeit, programcsomagját.(#475) Einstvan
Nem vennél 1 GHz-es mobilt? Androidhoz pedig kell az ARMv7 + 1 GHz, alatta szar lesz használni. Ugyanígy kell az 512 MB RAM is, mert a droid ilyen... -
Einstvan
aktív tag
válasz
manchester85 #421 üzenetére
Használtam ipadet! Ezt az ujat még nem. Valóban szebb a képe, de ennyi. Mint ahogy a gyártó sem nevezte el külön szériának. Csak egy apple fan "ébresztöként" adta ki. Mnt a i4s-t
-
Einstvan
aktív tag
válasz
manchester85 #403 üzenetére
Szerintem ne keresd a ló túlsó oldalát.!
Mindenki olyan ikont, widgetet rak ki a felületére, ami neki kell. Ha épp az egész felületet jegyzetekkel szeretné telerakni, akkor teleirja és nincs widget. Ha csak 3 widgetet szeretne akkor csak annyi lesz és látja a háttérbe berakott pl. kedvese képét ikonok nélkül.!
És nincs szükség értesitési felületre, hanem ott az egyik desktop a 3-5-7böl. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
manchester85 #314 üzenetére
Fogalmazhatunk így, csak akinek már van PC-je, maradnak olyan területek aminél nem tudja kiváltani. Ellenben, akinek még nincs, arra igaz, amit mondasz. Sok program nem fut a táblagépeken. Például ez sem futott legutóbb még, mikor próbáltam:[link]
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #317 üzenetére
Ne rontsd el a "hangulatot".
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #314 üzenetére
Maximálisan egyetértünk. (Ritka
)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
manchester85 #311 üzenetére
Szerintem nem valami helyetti, hanem valami melletti használatra jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest