- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Totheground #677 üzenetére
"Csak vagyunk páran, akiknek böki a szemét ez a fajta leírás, ugynis anno nem egyszer olyan kontextusban került elő, hogy mocskosszemétszarapple, 1 az 1-hez váltja a dollárt, csak hogy többet keressen rajtunk."
Na ja! Ilyen kontextusban persze baromság, de nem a síkhülyékhez kell igazítani a beszélgetés színvonalát. És attól még, évek óta működik ez a módszer, hogy ha az USA-ban megjelenik egy árú, akkor annak a dollár értékét euróba számolva nagyjából megkapjuk a várható hazai árát....
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #674 üzenetére
Te tényleg képtelen vagy megérteni!
Feladom....
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #672 üzenetére
Ezt te minden egyes alkalommal leírod, de képtelen vagy felfogni, hogy ez csak egy tájékozódási pont ITT MAGYARORSZÁGON. Ha egy hírben itt a PH-n egy új dologról írnak, és megírják hogy a megjelenésekor annak mennyi a lesz az ára dollárban, akkor nálunk azt 1:1-ben eruoba átszámoljuk és nagyjából megkapjuk, hogy ITT mennyi lesz a hivatalos ára. Mi ebben az urban legend??? Ez eddig működött, kis hibaszázalékkal....
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
manchester85 #665 üzenetére
De azért tájékozódási pontnak jó ez a módszer, mert mindig kiderül, hogy a hivatalos magyar árak nagyjából mindig úgy alakulnak, mintha 1 dollár=1 euro lenne... Ha valami új Apple cucc megjelenik, és annak a hivatalos USA nettó ára 999 dollár, az szinte biztos, hogy nálunk az Apple store-ban tokkal-vonóval együtt 300E forint lesz +/- 5-10E...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
justaview #649 üzenetére
Erre van a felhő, vagy a netes tárhelyek, azon keresztül megoszthatod. nekem pl. szinte az összes képem Picasan és/vagy Fickr-en vannak, a videóim meg iCloudban, mikor megszerkesztem a gépen, már lövöm is fel őket. A dokumentumaim, naptáram miegymás meg mind a Google-n. Csak a nagyon privát dolgaimat tartom a gépemen
Az Apple kiegészítőket itt meg itt találhatsz többek között. Használd a guglit!
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
justaview #639 üzenetére
Hát ne is, mert hangban mindegyik tablet gyenge, érdemes inkább a fülest használni.
Amúgy a fentiekre én is válaszolnék, az Apple bár nagyon zártnak tűnik, és bizonyos dolgokban az is, de ha az ember jobban beleássa magát, idővel rájön, hogy szinte nincs olyan probléma, amit valamelyik app-al a milliónyi közül, vagy a többezerféle kiegészítő egyikével, ne lehetne megoldani. Csak pénz kérdése
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
JulWCZar #352 üzenetére
Azért az Air 400E forintos ára miatt erősen kétlem, hogy túl sokan tennék le érte az iPadot
Egyébként én is az Air-t venném ha tehetném, mindig elmarom a kollégámtól az övét, hogy nyomkodjam egy kicsit, mert egyszerűen élvezet használni, de sajnos jelenleg nem tehetem meg, hogy ennyit adjak ki egy "sima" notebookért... -
Gadgetfan_
senior tag
Igen, az LTE mellett, egyben 3G-s mindegyik. A hivatalos szöveg szerint "3G world-ready" akármit is jelentsen ez
Amúgy ez a név/nem név "New iPad" elég gáz, az biztos, hogy én utoljára írom le, hogy új iPad, részemről ez iPad3 és kész...
A lecke most fel van adva. Annyira jó lett az iPad3, hogy nagyon elcsábultam. Pedig eredetileg csak azért vártam a megjelenést, hogy az iPad2 ára lemenjen. Persze a 100 dollár mínusz is kecsegtető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest