- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #597 üzenetére
Én inkább arra tippelek, hogy a Jobs-vonalon akarnak változtatni a számozás elhagyásával, vagy egységesíteni akarják az összes terméküknél a rendszert, amit a MacBook-nál alkalmaznak.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #595 üzenetére
Na akkor most utoljára. Nem az egész érvrendszeredet vontam be. Csak egy részét. A számozás kérdését.
Ha nincs számozás, nem lesz sem i5, sem i6. Ezt a részét felejtsük el.
De ha lesz, akkor te azt képviseled, hogy i6-nak kell jönnie, mert a hatodik modell. Én meg azt, hogy i5, mert hülyén mutat, hogy nincs ötös számozású modell.
Asszem elbeszélünk egymás mellett.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #593 üzenetére
Kezdetektől erről beszélek, hogy ebben az esetben.
Csak nem értetted meg.
Ha nincs számozás, értelmetlen arról vitázni, hogy i5 vagy i6. Gondoltam ez logikus, de ezek szerint mégsem.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #591 üzenetére
Na ehhez az értetlenkedéshez én fáradt vagyok...
Ha levezetted egymilliószor, hogy számozás esetén miért nem lehet i5, akkor a te logikád szerint számozás megmaradása esetén i6 jönne.
De mivel nem lesz számozás (várhatóan), így nem derül ki, hogy ha mégis megmaradt volna, melyik számozási procedúrát használták volna.
Remélem így már világos...
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #589 üzenetére
Az, hogy ez a véleményed, nem azt jelenti, hogy így is lett volna. És én azt írtam, hogy nem fog kiderülni, kinek lett volna igaza. A "nem derül ki" nem azt jelenti, hogy igazad van.
Nem kell megint fél oldalakat írni róla, megtetted minden helyen, ahol a téma felmerült, megértettük. De te meg azt értsd meg, hogy te ugyanúgy nem tudhatsz semmit biztosra, ahogy mi sem. Te követsz egy logikát, mások egy másikat. A tied sem igazabb, mint másé.
A blogodban arról volt szó, hogy i5 vagy i6 a logikusabb. Ha egyik sem lesz, akkor kinek lett igaza ebben a kérdésben?
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #585 üzenetére
Mivel úgy néz ki, kedobják a számozós megoldást, ne mfog kiderülni, kinek lett volna igaza.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #582 üzenetére
A nevére kérdeztem.
-
Mr X
veterán
válasz
manchester85 #578 üzenetére
És mégis 6. lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- YouTube
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest