- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Black Dragon #514 üzenetére
Szánom bánom bünöm, de tényleg nem veszek ipadet.
Nagy szakmai eszmecsere lehet itt, ha még mindig rolam beszéltek.
-
Einstvan
aktív tag
A "copy-paste" funkcio ha jol rémlik már az s40-es Nokiákban is benne volt. De az s60-asban biztos.
Ha a 800 MHz-es elég volt, miért is kellett erösebb? És pont akkor amikor megjelentek a GHz-es androidok.!
A GPS témát kihagytad."Pontosan. Az Apple-nek oka volt, hogy meglépte ezt a felbontást, mivel meg kell őrizniük a kompatibilitást. A droidos gyártók meg csak az öncélú feature hajszolás miatt, mert a nagy számok jól mutatnak a készülék melletti táblácskán."
Ezt szerintem gondold át még kétszer. (Nagy számok jól mutatnak a kijelzö pixeleiben)
-
Einstvan
aktív tag
Androidhoz az 1 GHz-es vas ma már a belépő szint.
Ha nem kell erős hardver, akkor vagy igénytelen vagy a szoftverrel szemben, vagy ideje lenne más mobil OS után nézned. Lásd, az iOS alacsonyabb órajelen is kiválóan futEz naggyon jó!
ismeretlenül is egyre mélyebbre sülyedsz nálam.
3 hónap mulva mulva appleék kitaláljá 5000x2800 as felbontást. Akkor az ipad 3-ra fogod mondani hogy kuka mert szar a felbontási... hiszen van nála jobb.
-
Einstvan
aktív tag
Olvasni, értelmezni tudnod kéne! (sajnálom de én is olyan stilusban válaszolok annak, akitöl ilyen választ kapok)
Én TV-röl beszéltem plusz 37". Meg azt is irtam hogy a felbontás jó ha arányban van a fizikai mérettel.
Én pl. nem vennék 1 Ghz-es mobilt mert szerintem felesleges. És nem vennék 10"-képernyös 2048 x 1536 felbontásu csak tábla gépet. -
Einstvan
aktív tag
Ugye nem gondolod komolyan hogy az applenek van egy titkos láthatatlan erömüve amit használ a készülékeiben és az hajta meg az akármilyen ios-t?
Csodák nincsenek. Egy ma átlagosnak számitó hardver és egy hardverhez lebutitott ios. Ennyi a titok nyitja. Ezt mások azért nem alkalmazzák, mert testreszabhatobb felületet szeretnének a népnek. Választási lehetöség! -
Einstvan
aktív tag
válasz
mondomén #437 üzenetére
Mert szép, szép, de ez már plusz kategória.Tökéletes a normál felbontás is egy ilyen gépbe amin pl. komolyabb szerkesztési müveleteket lehetetlenség végrehajtani, ami megkivánná a nagyobb felbontást. Jol látszik hogy csak üzleti fogás ilyen méretbe belepasszirozni ennyi pixelt.
-
Einstvan
aktív tag
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Black Dragon #433 üzenetére
Az, hogy "szebb a képe" az uj ipadra értettem....(nevezzük inkább ipad 3-nak) mivel ez a leginkább fejlesztés rajta. Videon keresztül is látszik.
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Black Dragon #425 üzenetére
Ugye hogy gondban vagy?
A cég csak ugy nevezi hogy az "uj ipad". Egyébként az ipad 2-öt használtam.
-
Einstvan
aktív tag
válasz
manchester85 #421 üzenetére
Használtam ipadet! Ezt az ujat még nem. Valóban szebb a képe, de ennyi. Mint ahogy a gyártó sem nevezte el külön szériának. Csak egy apple fan "ébresztöként" adta ki. Mnt a i4s-t
-
Einstvan
aktív tag
válasz
weinmaker #412 üzenetére
Ugy látszik két féle androidot terveztek.: egy akadós, darabosat, meg egy gyorsan simán, azonnal reagálósat. Ajánlanám hogy probál ki egy androidos készüléket és használat közben semmi akadást nem fogsz érzékelni... hacsaknem váltani akarsz valami "okot" kitalálva.
Semmi baj ezzel, ettöl még mindig többségben lesznek az androidott használók... mert felhasználóbarátabb... gyorsaságával együtt. -
Einstvan
aktív tag
válasz
Black Dragon #410 üzenetére
Megint csak igazad van.
Egy ipadhoz, táblagéphez vagy kiadsz plusz költséget, vagy hozzá kell szokni. De mindenképp kompromisszum.
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Black Dragon #405 üzenetére
Ja igen igen. Plusz Kiadással minden megoldható... ami már nem tünik fel az Apple felhasználóknak.
-
Einstvan
aktív tag
válasz
manchester85 #403 üzenetére
Szerintem ne keresd a ló túlsó oldalát.!
Mindenki olyan ikont, widgetet rak ki a felületére, ami neki kell. Ha épp az egész felületet jegyzetekkel szeretné telerakni, akkor teleirja és nincs widget. Ha csak 3 widgetet szeretne akkor csak annyi lesz és látja a háttérbe berakott pl. kedvese képét ikonok nélkül.!
És nincs szükség értesitési felületre, hanem ott az egyik desktop a 3-5-7böl. -
Einstvan
aktív tag
Üdv!
Ugy látom többen leragadtak a Winmobil lassuságánál és azt akarják átvinni fikázásilag az androidra. Aki nem elvakult apple fan, az látja hogy az iphone, ipad gyorsasága rég megdölt... ráadásul úgy, hogy szabadabban szerkeszthetö a kezelöfelület. Felesleges a romfözést emlegetni. Mindannyian tudjuk hogy eredeti, gyári felülettel is böven tulszárnyalja az android testreszabhatóságban az iOS-t.
És föleg ilyen gépeknél nem az számit hogy melyik milyen "tisztán" néz ki, hanem az, hogy melyiket lehet könnyebben személyre szabni (mert hogy különbözöek vagyunk) .. ugyan olyan gyors kezelhetöség mellett.
Ekkora felbontás ilyen kézi gépekben meg már annyira "felesleges" plussz, mint a mobiltelefonokban a cpu (mag) háboru.
Szal szvsz. szép, szép de ez megmarad a vérfanoknak akik "+1 pixel miatt kiadnak egy havi fizut".
A hétköznapi felhasználásra bőven elég a szokványos felbontásu, testreszabhatóbb, (rom csere nélkül!!!) tábla gépek.Többen emlegetik negativan a széles keretet. Gondolom ők még nem használtak tábla gépet.
Ugyan is ezt valahol meg is kell Fogni stabilan, egy kézzel mert a másikkal "egerezünk"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest