- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
decoati
aktív tag
válasz
philoxenia #584 üzenetére
(vizuális típus lévén... ejjh... köszi!
)
-
hun_gery
aktív tag
válasz
philoxenia #554 üzenetére
Moderátor vagy, tehát az van, amit te mondasz, de kérlek, mondd el, hogy ugyan mit feltételezzek abból a hozzászólásból. (Azt hiszem, hogy előtte egész emberi hangnemben sikerült dumálgatnom a többiekkel, majd jött a kolléga, és trollként, nem visszaolvasva egyszercsak beböfögött egy linket, amiben egy 200USD-s robotos táblagépről írnak, hogy "itt a gépem". Hát gratulálok még egyszer.)
De tényleg mindegy, majd dumálgatok azokkal, akikkel érdemes, mert hozzátesznek a témához, nem csak.... -
hun_gery
aktív tag
válasz
philoxenia #550 üzenetére
Nem flamelek, egy read-only hozzászólásra reagáltam ("na, itt a cuccod...") hasonló stílusban.
7"-os ipad nincs, erre írtam ezt:
(#542) hun_gery válasza Everman (#537) üzenetére
Már csak a méret dolgát kéne megoldani valahogy (nálam 4-4," ill. 7"), és lehet, hogy én is váltanék.
-
Naras
őstag
válasz
philoxenia #348 üzenetére
Csak követi a trendeket, és a technikai fejlődést, semmi extra... ehhez képest mindenki úgy vár egy-egy új verziót az Apple termékekből, mintha a messiás jönne el...
-
manchester85
veterán
válasz
philoxenia #331 üzenetére
Pontosan erre való a Puffin böngésző, ami elérhető az appstore-ban iPhone-ra és iPadre egyaránt.
-
Xero
nagyúr
válasz
philoxenia #331 üzenetére
Nyilván vannak nagyon-nagyon elkerülhetetlen esetek. Ezért nem töröltem még teljesen és pusztán blokkolom.
-
Xero
nagyúr
válasz
philoxenia #326 üzenetére
Amit te linkeltél az JS.
-
Xero
nagyúr
válasz
philoxenia #321 üzenetére
De egy sz*rul fejlesztett megoldásért ne a tableteket hibáztassuk már. Körülbelül 5 sor-ba kerülne a részükről, hogy ugyan ilyen szinten működjön a dolog.
Nyilván az egységsugarú felhasználó ebből csak annyit lát, hogy nem megy, de ettől még én hibáztathatom őket ugye?
Ugyan ilyen röhejesnek tartom pl a nissan.hu-t. Mégis hogy gondolták 2011/12-ben, hogy egy teljes egészében flash alapú portált üzemeltetnek!?
-
Xero
nagyúr
válasz
philoxenia #319 üzenetére
Ez a sz*r már bocsánat, csak user agentet néz. Ugyan úgy nem fut se WebKite-n se dev Chromeon. Ráadásul hiába bököm át a user agentet Safari stable-re, ugyan úgy tojik rá. Furcsa módon viszont IE9 ua-el már egyből megy.
Trehányul összerakott megoldás. -
manchester85
veterán
válasz
philoxenia #313 üzenetére
Nézőpont illetve megfogalmazás kérdése. Ha eddig a laptopomon neteztem, olvastam híreket, és azt ezután az iPad-en teszem, akkor a tevékenységet ellátó eszköz helyettesítve van egy másikkal.
A te értelmezésedben a mellett arra utal, hogy nem váltja ki teljesen. Ez így is van, hisz el nem adnám azért a PC-met, mert veszek egy iPad-et. De hidd el, sok olyan ember van, akinek helyettesíti. Minden csak felhasználás kérdése. Ja, és erre mondhatnád, hogy de az ilyen embernek minek PC? Amire az a válasz, hogy azért, mert nem volt más. Milliónyi embernek a PC fogalma eddig is egyenlő volt a böngészéssel, levelezéssel, filmnézéssel, információszerzéssel, és ha őszinte akarok lenni, ez nálam is majdnem teljesen így van.
-
Jhonny06
veterán
válasz
philoxenia #306 üzenetére
Persze, de az átlag nem használja őket. Még az általam gyakran nyúzott Visual Studio is eldöcög egy netbook-on, pedig az már igencsak a komoly alkalmazások közé sorolható.
-
Jhonny06
veterán
válasz
philoxenia #302 üzenetére
Mint írtam, szoftveres vonalról. Nyilván sem kijelzőméretben, sem teljesítményben nem hasonlítható egy notebook-hoz, viszont dolgozni lehet rajta (annyi erő van benne, hogy elfussanak a gyakori irodai és egyéb alkalmazások), mert szoftveresen nincsenek korlátai.
-
Everman
addikt
válasz
philoxenia #292 üzenetére
"Az idióta MS nagyon régen alakítja már a táblagépeket...."
Azoknak amikre te gondolsz (tabletPC) nem sok közük volt a mai tabletekhez.
De az MS által készített WindowsCE-re épült jó pár maihoz hasonló tablet megoldás, csak nem terjedtek el a kezdetleges hardver és a magas ár miatt. -
ZooLee
senior tag
válasz
philoxenia #292 üzenetére
Így van, pont erre céloztam, lehet, hogy nem voltam kellően szarkasztius?
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest