- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
justaview
senior tag
Pl. elmegyek egy haveromhoz, és az iPad-emen lévő fájlokat (bármilyet) oda szeretném adni neki. Neki meg van éppen egy pendrive-ja...
De tényleg, hogyan adom oda neki a képeket, videókat, stb-ket?
(#648) BoboDJ Az S2 telefonomon gyári rom van, és simán micro-USB >> USB-anya kábellel rátolom a pendrive-ot. Oda vissza másolhatok róla.
Erre gondoltam itt is. -
justaview
senior tag
Nagyon köszönöm.
Csak még néhány dolog, és elnézést, hogy terhellek vele.
E szerint pendrive-on, vagy SD kártyán lévő file-okat (nem képeket, hanem pl. word, excel, powerpoint doksikat) nem tudok közvetlenül feltenni rá. PC-n keresztül azért megy? PC-ről bármilyen fájl-típust fel tudok tölteni rá?
mp3 azért elmegy rajta?
A beépített billentyűzete tudja a magyar ékezeteket?
-
hun_gery
aktív tag
nem sértettél meg, mert nem ismerlek, csak elmondtam a véleményem, hogy _én_ miért nem veszek almát (a méret). egéybként tetszene, egy jb után nem érezném azt, hogy nem csinálhatok azt az eszközömmel, amit akarok, de _számomra_ az iphone kicsi, az ipad nagy. telefonom+táblám beszerzeéskori ára összesen kb 250k, tehát nem gagyi eszközök, ez kb körvonalazódhatott volna akkor, ha visszaolvasol, hiszen írtam, hogy 7"-on van 1280x800px.
A legtöbb alma-robot kibeszélős topiban az megy, hogy valaki _csak azért_ nem vesz almát, mert nincs rá pénze. Erre gondoltam a 3 szavas hozzászólásod láttán, de lehet, hogy csak előítéletes voltam.És hidd el, lesz@rnám, ha 200k lenne egy iphone, ami 4-4,3", vagy egy ipad, ami 7", megvenném. _de nincs ilyen_
_Én_ ugyanis kipróbálnám az i-eszközöket, de mint írtam sokszor, _nekem_ nem jó a méretük, és útálom, ha uniformizálni próbálnak, tartom magam annyira fejlett lénynek, hogy el tudja dönteni valamiről, hogy az nekem kézre áll-e, vagy sem, nem kell helyettem ezt a döntést meghozni Cupertino-ban.
itunes-sel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de azt pl. útálnám, hogy egy zenét/filmet/doksit nem tudok átmásolni oda és akkor ahova és amikor akarom. (net nélkül persze).
Nem vagyok egy nagy mp3-gyűjtő, ezért nem nyögnék a gyönyörtől, hogy bekatalogizálja a zenéimet, én ilyen régivágású volkov/norton/total/windows commander felhasználó vagyok, szeretem, ha egy eszközöm memóriáját meghajtóként látom a gépen.
(lehet, hogy tudják az almás cuccok, ha igen, az örömhír)Mellesleg a franc sem szeretne romolni, ha a gyártók legalább a csúcskészülékeikre kihoznák azt a romot, amit az xda-n pár unatkozó kocka. (Tényleg, miért nem alkalmazzák őket? Szerintem relatíve olcsón lehetne presztízsjavító eszköze ez bármelyik gyártónak.)
Retina disply-jel kapcsolatosan meg leírtam a véleményem abban a hozzászólásban, amit bemásoltál.
Hidd el, sokmillió robotos felhasználó inkább szavazna egy közel kifagyhatatlan, borzasztóan optimalizált androidra, mint a 30 mp-es megjelenítésre.Összefoglalva:
ha valakinek van rá pénze, megfelelőek az almás cuccok méretei, együtt tud élni azok hülyeségeivel (=mert minden rendszernek vannak balf@sz dolgai, hacsak az user nem ír egyet saját magának), akkor vegye azt.
vagy válasszon olyat, ami neki megfelel.tehát: peace, love, and harmony
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest