- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
krino
tag
válasz
RicsTrocs #416 üzenetére
Ja szerintem nem működik, illetve ha mégis (nincs ios eszközöm) akkor a képarányok miatt lehetnek gondok, plusz a i4 - i4S - i5 is már nagyobb felbontással rendelkezik mint a mini, szóval itt is gondok vannak. Az ios zárt rendszer szóval én látatlanba azt mondanám, hogy nem működik, vagy csak ügyeskedések által.Ebben a témában sajnos nem én vagyok az embered, majd vki okosabb elmondja, pusztán logikáztam.
-
krino
tag
válasz
RicsTrocs #414 üzenetére
Az első mondatodat nem igazán értem... de majd hátha akad valaki aki ismeri az enigma kódfejtést
Ha megnézed itunesba, ha nincs IOS eszközöd akkor is le tudod tölteni és megnézed rajta, hogy esetünkben az Angry Birds SW (mert ez érdekel) iPhone-on 0,89 Euro, míg iPad-on 2,69 Euro, tehát levonva a konzekvenciát, igen drágább.tybsen:én is nagyon kattogok. Van egy jó régi SE telefonom, de már kezd nagyon rosszul szolgálni a kedves egészsége
így váltani kéne.... ezért került szóba nálam is a nexus 4. Előtte míg teló tette a dolgát, addig egy N7-en gondolkodtam, de kicsit elriaszt az, hogy mennyire sokkal gondok vannak, gyorsan merülnek, összeszerelési gondok stb... ezért szóba került a mini is... de a telefon az elmúlt egy két hétben nagyon kezd gajra menni, így lehet az N4-lesz...bár a web böngészés és a ebook olvasgatás nem olyan élvezetes 4,7 colon sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged