- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Év elején még "csak" az ipad 2 volt a kínálatban aztán jött tavasszal a 3, ősszel pedig a 4 és a mini. Sokan most be vannak tojva kicsit, hogy a mini HW nem az igazi, köztük én is így álltam hozzá, de azért nem ennyire rossz a helyzet. Ahogy írtam már előzőekben is, az apple az optimalizálás terén verhetetlen. Biztos nem lesz vele gondod 1-2 évig.
-
marvikk
csendes tag
mindenki azon parazik, h majd ha jonnek az appok az uj hardverre, mi lesz. en nem felek ettol. egy ilyen hardveren egy jol optimalizalt progi elfut. milyen progit akarsz ami nem fut el es kell hozza a hardver? vmi sulyos vidoe konverter? egy teljeserteku photoshop? ezek ugyse lesznek ra egyhamar. konzol szintu jatekok? azokat ugyis ugy fogjak csinalni, h ezen a hardveren is vigan elfutnak es remekul fognak kinezni. egy jobb hardveren max nagyobb reszletesseget tudsz majd allitani. szal az "uj appok dilemmaja" par evig meg hulyeseg. ha ki is jon vmi, az nem lesz szamottevo.
-
zharmat
csendes tag
Könyvekkel kapcsolatosan úgy tudom, hogy nincs probléma. MOBI formátumút simán befogad az itunes, utána meg mehet fel a gépre. MOBI formátumra pedig calibre nevezetű programmal pl. tök jól lehet konvertálni, szinte bármilyen formátumot képes kezelni.
Mondjuk nekem nincs (még) ipadem, ezért aztán hallgasd meg mások véleményét is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged