Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz emvy #1662 üzenetére

Ha azonos accounttal vásároltál, és nincs bekapcsolva automatic downloads résznél a music, akkor is jön egy figyelmeztetés, hogy lehetőséged van lekapni. Most kipróbáltam és hibátlanul működik három gép (10.8, 10.9., 10.9) és iOS7 között.

A kép is rendkívül egyszerűen átkerül a gépedre, amennyiben a photo stream be van kapcsolva. Nem kell semmit csinálnod, csak megosztani az adott photo streamet, vagy átrántani az adott képet mondjuk dropbox-ba és onnan linkelni.

Az, hogy nem jelenik meg nálad a megvásárolt tartalom számomra eléggé érthetetlen amennyiben azonos az account mind a két eszközön.

A többi megszokás kérdése. Én sem tartom magamat egységsugarúnak, így nem is gondolom, hogy mindenkinek kézenfekvő minden eleme ennek az ökoszisztémának, de velem még nem szúrt ki egyszer sem. :N

Mondjuk tudom ezt Téged kevéssé boldogít. :P

(#1677) plus44: A wan oldali kapcsolatnak vajmi kevés köze van a wifi sync-hez. Én megjelenése óta használom és köszöni jól van. Igaz csak és kizárólag Mac-ekkel, de több eltérő infrastruktúrájú hálózaton is.

Új hozzászólás Aktív témák