Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xero
nagyúr
Ha azonos accounttal vásároltál, és nincs bekapcsolva automatic downloads résznél a music, akkor is jön egy figyelmeztetés, hogy lehetőséged van lekapni. Most kipróbáltam és hibátlanul működik három gép (10.8, 10.9., 10.9) és iOS7 között.
A kép is rendkívül egyszerűen átkerül a gépedre, amennyiben a photo stream be van kapcsolva. Nem kell semmit csinálnod, csak megosztani az adott photo streamet, vagy átrántani az adott képet mondjuk dropbox-ba és onnan linkelni.
Az, hogy nem jelenik meg nálad a megvásárolt tartalom számomra eléggé érthetetlen amennyiben azonos az account mind a két eszközön.
A többi megszokás kérdése. Én sem tartom magamat egységsugarúnak, így nem is gondolom, hogy mindenkinek kézenfekvő minden eleme ennek az ökoszisztémának, de velem még nem szúrt ki egyszer sem.

Mondjuk tudom ezt Téged kevéssé boldogít.

(#1677) plus44: A wan oldali kapcsolatnak vajmi kevés köze van a wifi sync-hez. Én megjelenése óta használom és köszöni jól van. Igaz csak és kizárólag Mac-ekkel, de több eltérő infrastruktúrájú hálózaton is.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával

- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest