Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
Daniel Alves #4066 üzenetére
Ez valószínűleg az előző széria (az első ipad 2), ezért ennyi. Amit az Apple oldalán veszel, abban újabb processzor van (egy kicsit updateltek rajta).
Nem hiszem, hogy a 9,7" ipadek árát befolyásolná a mini (ha lesz, de szerintem kizárt). Max az kúszik be, mondjuk 99.990,- forintra (de nézd meg az új ipod toucht, az annyi - ezért sem lesz mini ipad - aki azt akar, az vegyen touchot) -
csab2
veterán
válasz
Daniel Alves #4066 üzenetére
Ok.
Csak az én véleményemet írtam le. Azért a miniről nincs annyi pletyka mint az iPhone5-ről volt. -
csab2
veterán
válasz
Daniel Alves #4064 üzenetére
Én jelenleg arra tippelek, hogy nem lesz mini. Hogy miért? Idézek egy emailemet:
"Az az érv az iPad mini mellett, hogy a normál iPad sokaknak drága, számomra kicsit vicces, illetve alaptalan. Gondoljatok bele, ha egy cég 6 éve adja ki a telefonját - a legolcsóbb modellt, kártyafüggetlen verzióban - 650 dolcsiért, akkor miért adna ki egy táblát 300 dollárért, amikor a normál verziót is viszik mint a cukrot, a tábla piac 68%-át az Apple uralja. Olcsó táblának ott az előző generációs iPad. Akkor érezném jogosnak az olcsó iPad gondolatmenetét, ha az Apple részesedése jelentősen lecsökkenne."Egyébként az iPad2 "hivatalos" ára jelenleg 118 990 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest