- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
Daniel Alves #4066 üzenetére
Ez valószínűleg az előző széria (az első ipad 2), ezért ennyi. Amit az Apple oldalán veszel, abban újabb processzor van (egy kicsit updateltek rajta).
Nem hiszem, hogy a 9,7" ipadek árát befolyásolná a mini (ha lesz, de szerintem kizárt). Max az kúszik be, mondjuk 99.990,- forintra (de nézd meg az új ipod toucht, az annyi - ezért sem lesz mini ipad - aki azt akar, az vegyen touchot) -
csab2
veterán
válasz
Daniel Alves #4066 üzenetére
Ok.
Csak az én véleményemet írtam le. Azért a miniről nincs annyi pletyka mint az iPhone5-ről volt. -
csab2
veterán
válasz
Daniel Alves #4064 üzenetére
Én jelenleg arra tippelek, hogy nem lesz mini. Hogy miért? Idézek egy emailemet:
"Az az érv az iPad mini mellett, hogy a normál iPad sokaknak drága, számomra kicsit vicces, illetve alaptalan. Gondoljatok bele, ha egy cég 6 éve adja ki a telefonját - a legolcsóbb modellt, kártyafüggetlen verzióban - 650 dolcsiért, akkor miért adna ki egy táblát 300 dollárért, amikor a normál verziót is viszik mint a cukrot, a tábla piac 68%-át az Apple uralja. Olcsó táblának ott az előző generációs iPad. Akkor érezném jogosnak az olcsó iPad gondolatmenetét, ha az Apple részesedése jelentősen lecsökkenne."Egyébként az iPad2 "hivatalos" ára jelenleg 118 990 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged